SIOLOON FUN CLUB

Please log in or register before viewing the unlimited contents of this forum.
Thank you for visiting our website.

by aLFFiaN.

SIOLOON FC on Facebook
LIKE or UNLIKE

COMPUTER ZONE 

Topics
No new postshttps://i.servimg.com/u/f3
24012011

Mu, Hf, Fs, Rs
http://syntxdownload.blogspot.com/

- Blog yg copy paste jak ne..tp boleh la utk mmudahkn hdp bg kwn2 yg kaki download..hehe..cuba la...free..bt pn utk fun jak.. we rock

by Petagas - Comments: 29 - Views: 6373
No new postshttps://i.servimg.com/u/f3
05022011

SmaDav....
Salam tuk smua geng sioloon....

- Ne aku ada mo update sal antivirus made in indon ne. smadav nama dia. aku sebei2 n then aku tjmpa smadav ne...aku pn try..hehe ok jg la senang mo guna..bst untuk amatur..sesuai untk OS windows Xp, Vista, Se7en bt masa ne...senang la mo gna, klu infected pn snang mo buang, regestry pn snang mo jga sbb la dia tepeleot just click2 jak tuk kc standart blk..lau scn pn hiden file boleh kc unhide..free pn ada yg bbyar pn ada..jd tepulang la macam kmurng pnya napsu wakakakaa

by Petagas - Comments: 0 - Views: 463
No new postshttps://i.servimg.com/u/f3
09062010

Kaspersky Internet Security 2010 online activation code
Ne kaspersky pya code mo online kc aktif sndri...klau Kasperksy ne ada cirewet skit la..slalu kna blacklist.tp aku try the best yg trmampu.hehehe...

HIDDEN CONTENT BELOW
reply this post to view hidden content

Untuk Kaspersky aku rekemen guna activation code lg bek dr guna lisen key..tp lau da sepa2 mo reqest jak aku try2 kc.

by Petagas - Comments: 3 - Views: 899
No new postshttps://i.servimg.com/u/f3
28012011

must read this buddy
baru-baru ni ada terbaca dekat 1 majalah komputer antara bangsa so terjumpala benda ni.

The NVIDIA GPU Litigation.


tapi ini cuma melibatkan notebook yang dibeli di Amerika... camana pula bagi tempat lain....

atau pun belum ada lagi mana-mana pihak yang memfailkan kes ni di tempat kita...

untuk maklumat penuh ada dalam page ni
http://www.nvidiasettlement.com/index.html

by Leader - Comments: 2 - Views: 556
No new postshttps://i.servimg.com/u/f3
26012011

Sapphire ATI Radeon HD5670 512MB DDR5
model: Sapphire ATI Radeon HD5670 512MB DDR5
condition: used less than a month (under warranty about 11months)
rate: 10/10
reason selling: upgrading to greater gc
price: RM250 nego

COD in Penang
courier can be arrenged
SHAM 0135190130



by keba - Comments: 0 - Views: 510
No new postshttps://i.servimg.com/u/f3
29052010
ISLAMABAD: Sekumpulan warga Pakistan mencipta laman web baru
untuk menghubungkan 1.6 bilion Muslim
selepas berang dengan laman Facebook
kerana menyiarkan karikatur Nabi
Muhammad
selain mewujudkan saluran baru melawan propaganda
anti-Islam. Kumpulan itu membabitkan enam profesional teknologi maklumat
(IT) di pusat budaya dan hiburan Pakistan, Lahore, yang melancarkan
laman web www.millatfacebook.com,...

by gto_nation - Comments: 9 - Views: 1689
No new postshttps://i.servimg.com/u/f3
04112010
maU taU aPA bROwseR iNterneT yG anDa guNAkn yG Laju??
iNternet eXpLorer?? mOziLa?? gOOgLE cHromE?? aTAu aDa LAgi bRowseR yG LAin yG LEbih LAju?? shAre2 LA skIt~~ Smile

by ~zeRo - Comments: 13 - Views: 3276
No new postshttps://i.servimg.com/u/f3
02102007
Setiap orang mesti larr ada taste sendiri kn??
tapi stiap laptop ada kelebihan masing2, x kira segi performance or service,
tp mesti larr ada member2 kita kurang reti nk pakai jenama apa yg best,
sesuai dgn apa yg dibayar,
bkn slalu nk beli laptop kn?? hehe :P

as for me,
i'm using my sister's old laptop, compaq, agak tahan lasak sbb da gne 7 tahun,
jelir

by rezzwan - Comments: 107 - Views: 7425
No new postshttps://i.servimg.com/u/f3
03062009
NOW U CAN PLAY ANY LATEST GAME WITHOUT GRAPHICS CARD!!!! JUST INSTALL THIS SOFTWARE IN UR PC AND PLAY GAME WITH IT...



3d
analyze is a Graphics Card Emulator that can emulate all the feature of
a 3d graphics card like pixelshader 1.1, 1.4, 2.0, bump maps and a lota
stuff. If a game stops running on your system just because u dont have
a graphics card, dont worry 3d analyze will do it for ya. run 3danalyze
select the game exe, select a few options u wanna emulate and...

by azry_rulez - Comments: 12 - Views: 10035
No new postshttps://i.servimg.com/u/f3
14062010
  

Trick


Ada beberapa PC trick
AMARAN : SEMUA YANG ANDA LAKUKAN ADALAH ATAS
TANGGUNGJAWAB
SENDIRI PIHAK SIOLOON DAN SAYA
TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB ATAS SEGALA-SEGALANYA....

-------------------------
auto kill process that is not responding
-------------------------
1. Start Regedit
2. Go to HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Desktop\AutoEndTasks
3. Set the value to be 1
4. In the same section, change the WaitToKillAppTimeout to the number of milliseconds you want

by Petagas - Comments: 8 - Views: 1246
No new postshttps://i.servimg.com/u/f3
09082010
SAlam tuk sume....

Ne sy nak tnya sal broadband ne...korang da info sal jenama broadband mana yg laju???

da yg ckp HUAWEI yg laju banding ngan jenama lain...tp sy x pasti pla....


ne tuk modem dia ja la....menurut pngalaman korang,mana jenama modem broadband yg da rangking tinggi ar??

plus,yg pling bgus tuk 3 in 1 sim card....sume leh masuk.... relax

by AnDee - Comments: 41 - Views: 2633
No new postshttps://i.servimg.com/u/f3
03072008
Mcm mana mo dapatkan software tu? Boleh copy kah dr sesiapa yang ada?

by JaNGL1.8 - Comments: 14 - Views: 10007
No new postshttps://i.servimg.com/u/f3
09122009

apa masalahnya ni?
mmmm.....nak mulanya cam gini,tiap kali aku hidupkan pc kipas dia memang ligat kejap lepas tu slow seperti biasa.nak buka dokumen pun susah apatah lagi internet.
laju kipas bukan alang-alang,kadang-kadang macam belumba je kipas tu aku dengar,kejap laju,kejap laju sangat kadang slow.kalau kipas dah melaju,semua keje jadi slow gila.
persoalan saya,

a.apakah punca-punca masalah begini selain kekurangan RAM?sebab ada kalnya aku tak buat apa-apa pun dia tetap mengila jugak.

b.tolong bro bagikan tips-tips penyelesaian yang mungkin.

terima kasih

by scorpions - Comments: 5 - Views: 1561
No new postshttps://i.servimg.com/u/f3
18092010

google for hacker


google s34rCh

by Leader - Comments: 2 - Views: 783
No new postshttps://i.servimg.com/u/f3
26102009
  

HACK

siapa sini pandai hack FS atau Email Owg...
TLG YAAA

by FikTz - Comments: 39 - Views: 3485
No new postshttps://i.servimg.com/u/f3
15092010
Korang boleh tengok blog aku nih..

http://anjungpc.blogspot.com

Sume free apa yang korang belajar. xda cas2.

Nak format setup instal sume ada diajar kat dalam tuhh...

selamat mencuba dan mnegamal yea...

by jezzboyz - Comments: 0 - Views: 1932
No new postshttps://i.servimg.com/u/f3
08112009
Windows event log ini untuk apa? kalau disable dia, ada masalah ka?

sebab saya main gta 4, kalau saya tekan kibod macam a s d w, dia pandai lag atau stuck sikit itu game. sudah tutup, ok terus. tapi ada masalah ka kalau tutup?

by Nieto - Comments: 8 - Views: 2424
No new postshttps://i.servimg.com/u/f3
08082010
 [ Poll ]  

HP COMPAQ User


sila komen brand ini berdasarkan pengalaman anda
sila komen brand ini berdasarkan pengalaman anda, dan undi sekali

by Leader - Comments: 1 - Views: 809
No new postshttps://i.servimg.com/u/f3
21012009
kepada sapa2 yg slalu men ym tu, msti tau email lain dr @yahoo.com kan? yg bole masuk chat room d ym? aaa... slain email yahoo, byk lg email buli login d ym ni...

sbg cth :
1. @rogers.com
2. @sbcglobal.net
3. @nl.rogers.com
4. @ameritech.net
5. @pacbell.net
6. @prodigy.net
7. @snet.net
8. @swbell.net
9. @xtra.co.nz
10.@bellsouth.net
dan sebagainya...

ini utk login d ym saja k bukan utk buat email peribadi.. kalo ada sapa2 mau minta buat email ni gtaw aku k.. aku wat pree utk...

by _jex_ - Comments: 41 - Views: 4801
This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.https://i.servimg.com/u/f3
22072010

pc shutdown tetiba dalam 5-10 minu
minta tolong nape pc aku leh tetiba shutdown sendiri,,,aku try format pon takleh,coz dia leh mati masa tgh format

by asrizaki - Comments: 9 - Views: 1390
Permissions in this forum:
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum

Users browsing this forum: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

Registered Users: None


  • New posts New posts
  • No new posts No new posts
  • New posts[ Popular ] New posts[ Popular ]
  • No new posts[ Popular ] No new posts[ Popular ]
  • New posts[ Locked ] New posts[ Locked ]
  • No new posts[ Locked ] No new posts[ Locked ]
  • Announcement Announcement
  • Sticky Sticky
  • Global announcement Global announcement
Current date/time is 22/10/2018, 1:54 pm