SIOLOON FUN CLUB

Please log in or register before viewing the unlimited contents of this forum.
Thank you for visiting our website.

by aLFFiaN.

SIOLOON FC on Facebook
LIKE or UNLIKE

BODY KITS 

Topics
This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.http://i38.servimg.com/u/f3
03012017

Dear Admin,Please delete my ID (chinyapauto) & all my thread as i m not longer selling bodykit & active in this forum. Thank you for your kind assist.
Dear Admin,Please delete my ID (chinyapauto) & all my thread as i m not longer selling bodykit & active in this forum. Thank you for your kind assist. pale

by chinyapauto - Comments: 0 - Views: 306
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
30122016

BODY KITS untuk ISWARA AEROBEK 1999
Salam Tahun Baru Semua.

Mohon pertolongan kawan1 dimana nak cari full skirting untuk ISwara aerobek lama tu ya..

thankin in advanced.. malu

by sbslash - Comments: 0 - Views: 238
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
31072009
erm mslh saya, byk suda scratch d body kereta huhu. jd, nak antar kdai utk tkar color...spray bru... tanya mbr myb dlm 2000 or less la kalu kwn2 kn... brp bh auh sbnr nya spray gen2 ni? then, kereta saya ori color grey. bole bg pendpt ka erm color pa yg smart lg...? thanxs...

by lollypop - Comments: 5 - Views: 2909
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
01112012
Assalamualaikum dan slm 1 m'saya....sy nk tanya ni...member2 sy cuci kereta guna sabun glo...lg pun jimat dari segi harga...kereta pun kilat juga...tp adakah guna GLO mendatangkan effect kepada cat kereta?

by bezith009 - Comments: 7 - Views: 2329
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
23112013
salam kenal kawan..
tgh mencari bumper depan mira rv4....
ley laaa recommend kan klo ade...

thanks...

by eirie_linfox - Comments: 0 - Views: 372
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
14122008
Hellow..

Sa ada ni wira kena beli time dia baru kluar, pastu ada time tu kena pakai redah jalan banjir, trus dia terberenti di tengah jalan banjir tu, sekarang ni sa rasa mau kasi revive dia la.. mcm kasi pimp dia la.. interior pun da hangkang da, ekon pun rusak da..

jadi kalu sa plan mau buat dia jadi mcm yang sa design ni, di mana bleh buat a? kira mau buat pakai fiber.. area kk.. kamu rasa brapa harga dia a? kedai fiber mana kamu bleh rekemen yang best2 punya? yang kualiti baik punya..

and minta komen pulak tentang design ni.. sa ikut rasa ja buat ni.. nampak...

by shrumpish - Comments: 61 - Views: 10008
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
30052013
Plssss help

by Jonskie - Comments: 0 - Views: 384
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
30052013
Agak2 brpa kalaw maw kasi cat whole body kereta alza
Dan tempat cat yg ada design di mana ???

by Jonskie - Comments: 0 - Views: 461
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
16052013

RIM Offset berapa yang sesuai
salam otai SIoLOON
sya ada Rim sparco nk di psangkn di FLX ni tapi x sure
ngam atau tidak..harap di sini dapat membantu.takut da terbeli tayar t sngkut pula.

spec dia 16"offset36
tq

by ako_swifter - Comments: 2 - Views: 407
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
28032009


8) helo guys, any of u olskool otai/fans ideas on how to improve/add body kit to this KE70, i would like to maintain the 14" SSR rims (tayar murah compare to 17" @ 18")..maintain the same red hot colour...budget below RM3k...tnks... What a Face

by vin8708 - Comments: 9 - Views: 1982
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
14052013

kancil belalang
salam semua, saya nk tanya satu soalan,ada xsesiapa tahu kos nk modified nk masuk v-plate...kalau ada yg dr jb lg bgos.sertakan sekali nama kedai dan harga nya...

terima kasih otai2 semua, peace

by amalloco - Comments: 0 - Views: 230
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
16042013
Salam sejahtera... Mohon pandangan otai.... Skrang kereta dah togel... Masalah skrang ... Set stereng tak bleh masuk beza tapak ...ada beza kah l6 dan l5 set stereng.

by Kanta kecil - Comments: 1 - Views: 626
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
10042013
Salam semua, mau tanya kawan2 mana tempat yang boleh tukar bodykit rubber lining di KK ah?

Tolong2 recommend ah.. tq.

by ryanu - Comments: 0 - Views: 586
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
08042013
Nak tnya dgn bro2 yg pro dlm sni, sy dh buat viva sy rendah, dalam dua jari ruang tayar dgn body...so sy nak buat supaya tayar kereta tak tenggelam masuk dalam, klu bwa 2 , 3 org tayar kereta dh msuk body, macam mna nak buat supaya depan belakang stabil rendah.. Supaya tayar tak tenggelam...apa yg prlu buat bro? Mntak info skit..heeee

by Maxz sandra - Comments: 0 - Views: 415
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
19032013
salam sejahtera warga forumer sioolon..saya ingin bercadang untuk memasang bodypart L502 pada kancil mata bulat saya (850). adakah ianya PNP sahaja. adakah fender L5 sama dgn body 850?harap dpt membantu..

by cencaru - Comments: 5 - Views: 658
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
26032013

mana nak beli kat kl
mana nak beli kat kl

by adliaziz - Comments: 0 - Views: 400
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
01022013

for those nak convert viva to avy..saya ada bodypart ori avy dpan and blakang..complete set..stock masih ada dalam 7 set..berminat call/sms for best price...for only rm1550 (both)nego..thanks :)
for those nak convert viva to avy..saya ada bodypart ori avy dpan and blakang..complete set..stock masih ada dalam 7 set..berminat call/sms for best price @0194506496...for only rm1550 (both)nego..thanks Smile

by jimmyavy - Comments: 0 - Views: 598
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
25122007



by junraz - Comments: 127 - Views: 10384
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
02012013
salam semua,
tumpang tanya dmana ah blh cari skriting/lips mivec tepi sama depan...kalau boleh area kk la..

by arohsirza8380 - Comments: 0 - Views: 423
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
15122012
Salam . Bro , klu mau psg body kit kancil bulat brapa arh ?
nnti sy design sndri body kits tu .. tq ..

by achil reys - Comments: 1 - Views: 940
Permissions in this forum:
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum

Users browsing this forum: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

Registered Users: None


  • New posts New posts
  • No new posts No new posts
  • New posts[ Popular ] New posts[ Popular ]
  • No new posts[ Popular ] No new posts[ Popular ]
  • New posts[ Locked ] New posts[ Locked ]
  • No new posts[ Locked ] No new posts[ Locked ]
  • Announcement Announcement
  • Sticky Sticky
  • Global announcement Global announcement
Current date/time is 24/8/2017, 6:07 am