SIOLOON FUN CLUB

Please log in or register before viewing the unlimited contents of this forum.
Thank you for visiting our website.

by aLFFiaN.

SIOLOON FC on Facebook
LIKE or UNLIKE

Planing 

Topics
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
30082011
Suda ka belum Sioloon FC menjelajah Sarawak, sambil tu bule la jumpa ahli2 sioloon d sini.. huhu

by kent1189 - Comments: 15 - Views: 1382
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
12022009
Sure Heboh KL aramaiti




Tarikh Penerbangan 23.01.2010 - 28.01.2010

Masa Penerbangan 1710 - 1940 KK --> KL & 1820 - 2050 KL --> KK


update terkini (22.10.2009) perubahan masa penerbangan

Tarikh Penerbangan 23.01.2010 - 28.01.2010

by aLFFiaN - Comments: 301 - Views: 12698
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
06062011
Halu Guys..Siolooners & kwn2..kita ada planing mo camping di pantai beringis..pada 2(sabtu) & 3(ahad) hrbln July ni..last event sebelum puasa..4pm berkumpul di pantai sdh..psg2 khemah & bermlm kpd sesiapa yg dpt..mlm tu ada mlm unggun api..games..main hantu2 etc..besoknya tghari gtu bleh balik sdh..apa pndapt korg?

by r3dskai - Comments: 4 - Views: 580
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
28042011

jum2..ramai2 kita naik kereta api pakai baju kelab~!
KERETA API ECONOMY FARE TG.ARU - BEAUFORT - RM4.80 (RM9.60 - 2 WAY)

BERTOLAK / TIBA
FLIGHT 1 (TG.ARU) 7.45AM (BFT)10.20AM
FLIGHT 2 (TG.ARU) 13.40PM (BFT)14.55PM

BERTOLAK / TIBA
FLIGHT 1 (BFT) 10.30PM (T.ARU)12.50PM
FLIGHT 2 (BFT) 16.30PM (T.ARU)19.00PM

Tarikh : 08 Mei 2011 (Ahad)
Time : Se-awal 7.15 am - Kita akan ikut 1st Flight
Tempat...

by r3dskai - Comments: 6 - Views: 1181
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
16072010

Naa..up cadangan kamu eh..
UPDATE!!!

DATE : 26HB MAC 2011

VENUE : SEDANG CARI TEMPAT YG BEST...WILL BE ANNOUNCE LATER

THEME : FORMAL & FUN (WARNA BAJU BEBAS..OPEN SUDA)


PERLANTIKAN AJK:

1- PENGARAH : FroneTier & R41NY_SkaChild
2- BENDAHARI : Lynkin84
3- SETIAUSAHA : Loted
4- FLOOR MANAGER : R3dskai
5- AJK HIBURAN : Babyiemori69; Nur Cahaya; Mark88; Skyz
6- AJK KESELAMATAN : Dea_les; Black_v; Veera; Red_Machine; Nyamuk
7- AJK HADIAH & CENDERAHATI...

by lynkin84 - Comments: 117 - Views: 5885
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
19012011

kita kasi gempak semula..
Setelah berbincang dgn semua, kami telah bersetuju mengadakan 1st mini LS kuala penyu 2011..sy ingin menjemput semua utk datang beramai-ramai meriahkan program ini..

TARIKH: 30 JAN 2011
MASA: 11.00AM - 4.00PM
TEMPAT: GERAI MAKAN DAN MINUM ANJUNG

setelah kita selesai makan dan minum d anjung kita akan bergerak ke pantai sawangan untuk menghiburkan semua..
sesiapa yg berminat untuk memancing blh membawa pancing sendiri

mancing
Dgn ini sy menjemput semua untuk datang beramai-ramai...

by ziRcoN-09 - Comments: 15 - Views: 987
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
22122010

Semua Siolooners dijemput hadir hehe...



Update:Terbaru/Terkini/Terlatest hehe...
Adalah dengan ini maka saya mewakili SFC Papar & Senator Papar mengumumkan Mini LS SFC Papar dengan comfirmnya akan diadakan pada:

Tarikh:02 Jan 2011
Masa:2:00-6:00 petang
Tempat:Restoran Selera Kita

Pemilihan tempat dibuat berdasarkan kerana adanya parking yang luas hehe..
Siapa rasanya mo cuci kereta,carwash ada dibelakang..
Berdekatan pula dengan kedai aksesori kereta (Street Sound)
Dan rasanya tidak perlu map kn coz restoran ni berdekatan dgn G-mart,Papar (bangunan sebelah) dan Petronas...

by black_v - Comments: 7 - Views: 627
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
29122010
Ini ada lah cadangan dari Bro Fify Afie ;

Hi..apa ni bosan suda ni xda aktiviti??..punya ramai sa dingar tu ayat...beginila,daripada kita buang minyak jaln2 konvoi sini sana..apa kata kita buat BBQ 31 ni..so suma member2 diwajibkan datang kunuk..inda baa..kita booking 1 site untuk aktiviti2 kita ni,macam men bola penampar ka,men frieskies ka,men lompat guni baras ka..smbl2 tu mendekat kan lagi jiwa2 yg asyik teperap di umah kasi gumuk badan,sama yg sumbung2 tu kunuk mau bckp di umah ja..na jumpa la ini kali,camping pun buli dipertimbangkan...sila bagi cadangan..


Sila...

by froneTier - Comments: 10 - Views: 728
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
22102010

10-12 DEC 2010

Satu trip konvoi akan diadakan pada 10hb-12hb Dec 2010 untuk semua member sioloon.Aktiviti ini dilakukan bagi mengeratkan kembali silahtulrahim siolooner yg telah lama menyepi. Road tour ini akan diadakan selama 3 hari 2 malam. Penginapan akan ditentukan kelak. harap maklum. semoga aktiviti ini akan berjalan dengan lancar. sekian terima kasih


Lokasi: Poring-Ranau
Date: 10hb-12hb DEC 2010
Day: Friday - Sunday

=============================================

by aLFFiaN - Comments: 149 - Views: 6154
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
30092010



[center]To all Sioloonerz, jum seranggg....ekekeke....

by lynkin84 - Comments: 20 - Views: 1702
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
01082010
Salam..just cadangan nih..05 Ogos ni The Last Airbender keluar..mo tgk kaa ramai²?? [i]

by lynkin84 - Comments: 15 - Views: 907
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
15062010


U P D A T E !!!!

D A T E : 0 1 A U G U S T 2 0 1 0
V E N U E : K K B O X K A R A M U N S I N G
T I M E : 1 1 . 0 0 A M TILL 0 3 . 0 0 P M
P A Y M E N T : R M 1 9 . 0 0 / P E R S O N

* already booked for 10 person by babyiemori69 (thanx,babe!!!)

1-Lynkin84
2-r41ny_SkaChild
3-Nan

by lynkin84 - Comments: 89 - Views: 4906
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
13072010
Lepak Santai&Sukan SIOLOON SOUTHERN

Lokasi : TEPIAN GELANGGANG (PUSAT BELIA & SUKAN PAROI SEREMBAN)
Tarikh : 30 Julai 2010 (jumaat)
Masa berkumpul : 5.00pm - 7.00pm
Play off : 8.00pm

Sesiapa yang ingin menyertai aktiviti ini, sila update nama anda..

1. beck.outlawz
2. Skatanix
3. hermie
4. Zati_Zermix (supporter)
5. fredstreet99
6. aim@m'cout
7. roodey
8. spiderblood
9. eyra_az (supporter)
10. are_yern
11. johari_85
12. ajai_jsms
13. botak_casper
14. apie
15.
16.

by beck.outlawz - Comments: 33 - Views: 1759
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
16062010




Kuala Penyu
bakal menganjurkan Pesta rumbia di Pekan Kuala Penyu pada 9hb - 11hb Julai 2010.

(Program SIOLOON pada hari sabtu sahaja (10hb Julai 2010) pagi hingga petang.

Kami telah mendapat green light dr Pihak penganjur utk membuat 1 program dr club sioloon.

by raylester - Comments: 217 - Views: 8333
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
29062010
kepada semua siolooner kuala penyu:
kita akan mengadakan 2nd meeting utk membincangkan tentang mini autoshow semasa pesta rumbia (10.07.2010)

TARIKH: 03.07.2010
MASA: 3.00-5.00pm
TEMPAT: kawasan tapak tamu lama (tempat biasa)

kerjasama anda amat dihargai..

by ziRcoN-09 - Comments: 5 - Views: 726
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
22062010
Hi...

by Freddie - Comments: 2 - Views: 728
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
20062010
Lepak Sorak SIOLOON SOUTHERN

Sempena World Cup 2010 masih berlangsung. Marilah kita bersorak beramai-ramai untuk pasukan pilihan masing-masing dalam perlawanan PORTUGAL vs BRAZIL.

Lokasi : MYDIN USJ, Subang Jaya
Tarikh : 25 June 2010
Masa : 9.00 pm

Sila update nama anda..

1. beck.outlawz
2. mrs.beck
3. mR.yaZoO
4. spiderblood
5. eyra_az
6. Lily
7. Skatanix
8. hermie
9. zati_zermix
10. bobhafiz
11. joe_85
12. neo_sontoloyo
13. napster
14. baby_napster
15.
16.
17.

by beck.outlawz - Comments: 27 - Views: 1182
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
11062010

Apa kata kita buat satu kempen/aktiviti menderma darah beramai2..?
Apa kata kita buat satu kempen/aktiviti menderma darah beramai2....kita updatekan nama siapa2 yg berminat dlu..kalau ada sambutan..kita tentukan date/tarikh yg sesuai di mna semua org available..lebih afdal kalau di adakan serentak di daerah2 lain juga..
So sepa2 yg berminat/berkemampuan/ada berani..sila2 la updatekan nama anda..btw saya pn xpenah menderma darah ni..klo ramai2..nda jg takut2..hehe



Kempen Menderma Darah Sioloon 2010
Tarikh :
Tempat:

Senarai Nama

1. r3dskai
2.
3.
4.
5.

by r3dskai - Comments: 39 - Views: 1991
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
19052010

Mari kita lapang2 kan dada dan beriadah di Pulau pula sekali sekala yah...
Location: Pulau Sapi, Taman T.A.R., SABAH

Start Time: Saturday, July 24, 2010 at 10:00am

End Time: Sunday, July 25, 2010 at 3:00pm


Description Welcome To Our Lil Louao in Sapi Island...where my SIOLOON Family Next Trip will be planning to go...be prepared and lets get our diving gears ready and start practising those swimming trunk macho walk on the catwalk..

Mari kita lapang2 kan dada dan beriadah di Pulau pula sekali sekala yah...

Day Trip or Check In? hehhee... untuk kawan2 yg mau stay pun boleh..yg mau day trip pun boleh...yg penting...

by R41NY_SkaChild - Comments: 12 - Views: 1217
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
04022010

Saranan Untuk Lawatan Ke Kuching, Sarawak
Sy nak buat saranan ni

Mari Buat Planning Ke Kuching, Sarawak...

kita melawat 'Sioloon Grilled Burger'

by R41NY_SkaChild - Comments: 30 - Views: 2133

Planing

   
ForumTopicsPosts
No new posts

10401TT x'mas -...
31/12/2007, 2:17 pm
andypeterh View latest post
No new posts

573262Futsal on ...
24/1/2009, 6:38 pm
khairulanuar85 View latest post
No new posts

503608Parlimen S...
16/1/2010, 12:22 pm
aLFFiaN View latest post
No new posts

00

Permissions in this forum:
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum

Users browsing this forum: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

Registered Users: None


  • New posts New posts
  • No new posts No new posts
  • New posts†[ Popular ] New posts†[ Popular ]
  • No new posts†[ Popular ] No new posts†[ Popular ]
  • New posts†[ Locked ] New posts†[ Locked ]
  • No new posts†[ Locked ] No new posts†[ Locked ]
  • Announcement Announcement
  • Sticky Sticky
  • Global announcement Global announcement
Current date/time is 22/8/2017, 7:46 pm