SIOLOON FUN CLUB

Please log in or register before viewing the unlimited contents of this forum.
Thank you for visiting our website.

by aLFFiaN.

SIOLOON FC on Facebook
LIKE or UNLIKE

Planing 

Topics
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
23032010
1ST ANNIVERSARY CAR CARE CENTRE BRO JELS @ LS TERBESAR SIOLOON TENOM TAHUN 2010

Tarikh : 20 JUN 2010
Masa : 8.00 am - 2.00 pm
Tempat : Car Care Centre (1km dari Tenom)

Aktiviti:

1. Pertandingan Mini AutoShow Tertutup(tempat 1,2 & 3)
(open category)

2. Sound Blast

3. Perasmian CAR CARE CENTRE

4. Dan lain-lain lagi...

U.P
-Cendera kenangan , hadiah dan makan minum disumbangkan oleh Bro Jels.

- Semua ahli sioloon...

by Man Prelude - Comments: 17 - Views: 974
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
19052010

Taman Buaya Tuaran Sabah Crocodile Farm
Date: Sunday, June 13, 2010

Time: 8:00am - 3:30pm

Location: Taman Buaya, Tuaran, Sabah (Corc's Garden)



Description

Taman Buaya Tuaran Sabah Crocodile Farm


Guys and especially Redskai Punya favorite garden ni..yg melibatkan species Alligator / Crocodile..
Melawat Ke Taman Buaya...all the guys sure going to like this...lets visit taman buaya..going to be lots of fond memories here...so lets just be there or be square....hehehe..u know wat i mean..paham2 jak lah buaya mmg gagah bah...


CADANGAN UNTUK...

by R41NY_SkaChild - Comments: 30 - Views: 1700
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
06092009
 [ Poll ]  

HUTAN LIPUR,PAPAR

aku member bru club ni..aku nak cadang tmpt yg sesuai utk kita berekreasi & beriadah sambil utk kita kenal2 lebih dekat member2 dlm kelab ni..tmpt ni mmg sesuai utk santai..sb tmpt
ni cantik,jauh dari kesibukan bandar..tenang lg menghirup udara nyaman...kita bole buat aktiviti 1 ari dsna atau bermlm (2H 1M)...paling ngam klu bmlm,ari sabtu pg- ahad balik..

aku pena buat camping kat tmpt ni dulu..lgpn aku besa dgn person in charge tmpt ni, renjer Tuan Iman..masuk tmpt ni pn murah,kemudahan yg ada pun mmg lengkap (kolam+air terjun+jungle treking+dll)...paling ngam buat aktiviti...

by nyamuk - Comments: 40 - Views: 3409
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
17042010

DONE!!
Mengambil kesempatan 1 Mei sebagai Hari Pekerja(Sabtu lagi tu..) dan "Green Light" dari taiko dan juga tuan senator Papar (bro haizam),maka dgn ini,saya (cehh..) mewakili Siolooners2 Papar berbesar hati menjemput Siolooners2 sekalian..baik yg lama mahupun yg baru,yang dekat mahupun yg jauh bagi memeriahkan lagi 1st LS Papar utk thn 2010 ni.

Tarikh:1 Mei 2010
Lokasi:Restoran Normat (blkng G-Mart,Papar)
Masa:2:30-6:00 ptg

Aktiviti...

by black_v - Comments: 64 - Views: 2826
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
04042010
Here to inform that we are going to make a small gathering for Toyota Corolla (AE80,AE90,AE101,AE111...LEVIN TRUENO..) FF type only on 1st May 2010. We are targeting for minimum 20cars for the gathering.

**Place time confirm***
30th Apr (Fri) - Grace Point, Sembulan - 7.30pm

1st May (Sat) - Open University, Kepayan - 8.00am

Member confirmation Name:
1). Rex (AE111)
2). Teik (AE90)
3). James (AE90)
4). Bon (AE80)
5). Xiong (AE90)
6). Me (AE90)
7). Alex (AE90)
8). Ikankalui (AE111)
9). Irwan (AE80)
10). Azman...

by speedmax - Comments: 12 - Views: 2121
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
30032010

Utk membincangkan hal2 berkaitan..ahli2 yg berminat etc..




P/S---kaunter smartpay petronas akan dibuka pada hari tersebut..TQ.

by r3dskai - Comments: 12 - Views: 2132
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
21042010

Mari Mari...kita bersalam dgn Org Utan (Kalu Berani) dan Bergambar Dengan Elephant dan Harimau, Beruang Pun sodap..
CADANGAN:

Planning next aktiviti ke Zoo Lokkawi, Tidak Execiting kalau bukan ramai2 pegi bawa family skali lagi seronok, kalu ada budak2 sangat seronok, kalu bawa redskai, terus hilang nda tau mana dia lari2, kalu bawa frone nda dia mo pulang jumpa kawan tiger dia....heheh just kidding.... lepas tuu kita g pantai jalan papar cari lokan...hhehehe kalu hebat sangat lah, sama siput putar kalu mo lagi terrer... bawa penyapu katam masing2 aa...taiko tetamu kehormat sy...bg speech aa, tukang baca doa selamat utk pergi laut juga, kalu nda pun suruh c Nan saja... nanti sy belanja...

by R41NY_SkaChild - Comments: 58 - Views: 2869
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
08042010
Lepak Santai Sioloon Southern

Tarikh :24.4.2010 (Sabtu)
Masa: 8.00 mlm

Update nama anda yehaaa....

1.Skatanix
2.Lily Luv
3.
4.
5.

by Skatanix - Comments: 12 - Views: 1197
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
07032010

Pantai Tanjung aru .....


Mari gegarkan hari keluarga sioloon yg dibuat untuk kali pertama sepanjang kemunculan sioloon dalam masa 3 tahun. mari kita pecakan rekod penghimpunan seramai 117 org dan 78 buah kereta pada tahun 2008 ... target kali ini seramai 150 org ahli dan 90 buah kereta. anda dipersilakan dengan keluarga dan rakan2 anda untuk hadir pada hari tersebut.

Pakaian yang disarankan adalah t-shirt sioloon dan bagi yg belum memiliki t-shirt tersebut anda boleh memakai t-shirt lain yg berwarna hitam...

by aLFFiaN - Comments: 314 - Views: 9999
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
08032010

segala cadangan, sila kemukakan............hanya cadangan aktiviti atau riadah(ONLY)......ajk aktiviti & riadah diperlukan....
aku perlukan cadangan aktiviti yang perlu dibuat pada hari tersebut(siang & malam)......& aku juga perlukan beberapa orang untuk menjadi pembantu(side-kick) aku untuk bantu menjalankan aktiviti2 tersebut dengan lancar........siapa2 yang mau jadi side-kick tu, bagitau ja, & sebarang cadangan akan di pertimbangkan.....TQ

cadangan lain selain cadangan utk aktiviti & riadah, sila kemukakan dlm link ini ---> Anniversary Sioloon......

by zhariffz - Comments: 64 - Views: 3742
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
09032010
So..Manikar Street Carnival autoshow sdh mo dekat ni..mcmna? Ada sepa2 yg berminat mau join autoshow/support? Mari kita kumpul2 nama dulu..kalau cukup korum..kita pg..maciam?


Update nama anda..trus kita bincang2 di sini lah kalau ada apa2..contohnya time bertolak/bermalam ka etc..TQ..

1. r3dskai
2. dea_les
3. jebat derhaka
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.

by r3dskai - Comments: 29 - Views: 1584
This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.http://i38.servimg.com/u/f3
03022010

JOM MURAH2...PROMOTION TILL MARCH 2010 ONLY
SIOLOON JOM KITA pergi SERBU 'SUSHI KING'

RM2 PER PLATE (ANY COLOR AS LONG AS ITS ON THE MOVING BELT)




MAKAN SAMPAI PINGSAN

CADANGAN

DATE: (HARI RABU SAHAJA) JANUARY - MARCH 2010
TIME: ???
VANUE: WARISAN SQUARE, KOTA KINABALU

by R41NY_SkaChild - Comments: 42 - Views: 2790

Planing

   
ForumTopicsPosts
No new posts

10401TT x'mas -...
31/12/2007, 2:17 pm
andypeterh View latest post
No new posts

573262Futsal on ...
24/1/2009, 6:38 pm
khairulanuar85 View latest post
No new posts

503608Parlimen S...
16/1/2010, 12:22 pm
aLFFiaN View latest post
No new posts

00

Permissions in this forum:
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum

Users browsing this forum: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

Registered Users: None


  • New posts New posts
  • No new posts No new posts
  • New posts[ Popular ] New posts[ Popular ]
  • No new posts[ Popular ] No new posts[ Popular ]
  • New posts[ Locked ] New posts[ Locked ]
  • No new posts[ Locked ] No new posts[ Locked ]
  • Announcement Announcement
  • Sticky Sticky
  • Global announcement Global announcement
Current date/time is 21/7/2018, 6:43 pm