SIOLOON FUN CLUB

Please log in or register before viewing the unlimited contents of this forum.
Thank you for visiting our website.

by aLFFiaN.

SIOLOON FC on Facebook
LIKE or UNLIKE

ADVERTISE YOUR SERVICE & SALES!! 

Announcement & Sticky
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
28122008
CHEN SOON EXHAUST & RADIATOR
(PAKAR EKZOS, RADIATOR & WIRING)

*SPECIAL PRICE FOR SIOLOON MEMBERS ONLY*

- SPECIALISED IN EXHAUST (MUFFLER, SPORT MUFFLER, EXTRACTOR, CENTER BOX, ETC)
- SPECIALISED IN RADIATOR SERVICES (COOLANT, RADIATOR FAN, ETC)
- SPECIALIST IN ELECTRONIC REPAIR (STARTER, ALTERNATOR, BATTERY, WIPER, POWER WINDOW, CENTER LOCK, HEADLAMP, LAMPS, ETC)

*SPECIAL PRICE FOR SIOLOON MEMBERS ONLY*


Chen Soon Showroom...

by ChenSoon_k8vin - Comments: 246 - Views: 11075

Topics

Topics
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
29042014

freepaid
salam smua warga SIOLOON
nak tumpang jual sim kasih sayang untuk yg memerlukan nya
mmg best tak terhingga
leh pm/whatsap/wechat 01119560500


by haszmir - Comments: 0 - Views: 275
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
27032014



PROTON menawar rebat hebat sehingga RM5,000 untuk 7 model kereta ini.Maklumat lanjut anda boleh layari disini >>> http://dld.bz/dmrFs

by rina01 - Comments: 1 - Views: 117
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
19052013
Hello brader2 sioloon sekalian.

Saya ada satu barang rare, rim japan 3 piece, tag voltex 16 inch, male female, without tyre. offset tia tau, tapi kici2 ja, size 16inch.. Nnt saya upload gambar yang lain2 dia, skrg cuma ada dua gambar ja tu pun yg lama, skrg suda ganti rim kampung2 ja nda mau suda main benda2 ni hehe.. belakang ada luka2, pastu ada satu cap dia punya thread pecah (cap dia ada lagi tapi tag suda blur out, saya pernah tanya engineering dorg bole bikin tapi saya teda masa.

Saya open price 2.6K nego, barang ada disini Tawau. Kalau mau hantar around Sabah ni, mungkin...

by masterofpiece - Comments: 1 - Views: 255
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
03052010

polish chrome rim macam VIP FABULOUS macam baru
http://img203.imageshack.us/img203/5310/65014282.jpg
Kami memberi perkhidmatan sport rim kepada semua member, iaitu polish rim supayanya memjadi chrome dan menarik,cat sport rim dan membaiki rim yang bengkok.

tempat kami di putatan.sesiapa yang berminat boleh minta quotation harga untuk setiap rim. harga kami memang perpatutan dan siap dalam masa yang singkat.

by putatanstar - Comments: 4 - Views: 4635
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
20022013
Ramai diantara kita pernah mengalami bateri kenderaan lemah secara mengejut apabila hendak menghidupkan enjin. Syukurlah jika ia berlaku di rumah atau di tempat ramai orang, boleh la kita minta S.O.S. Bagaimana jika berlaku di tempat yang terpencil? Setiap takdir ada hikmahnya. Tidak pula bersalahan untuk berusaha dan berikhtiar supaya bateri kenderaan kita panjang jangka hayatnya.

Umumnya bateri buatan yang baik mampu bertahan diantara 3 hingga 5 tahun. Secara purata bateri kenderaan hanya mampu bertahan 24 bulan hingga 30 bulan. Kenapa ia berlaku? Salah satu faktor yang menyumbang...

by BateriFam - Comments: 3 - Views: 507
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
18022013

Double Magnet Double Coil Dual 4-ohm
Woofer 12" for sale. Brand COUCAR a.k.a COUCAR KING. Used only for a month before "pencen". Excellent condition. Just call or sms (0136606696) your better price. Open RM1300 with box.








by jasneh - Comments: 0 - Views: 410
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
16022010

http://www.jepunmari.com
Hi buat semua warga Sioloon!
Berita baik buat semua, saya sebagai JepunMari™️ membuat promosi dan 'price down fees' untuk:

Barangan Dari JepunMari™

Anda semua kini boleh membeli secara terus dari Jepun melalui JepunMari™️!
Asalkan...

by jepunmari - Comments: 30 - Views: 6852
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
02122012

Menyelesai masalah sport rim kereta
Kami memberi service untuk menyelesaikan semua masalah yang berkaitan dengan sport rim seperti bengkok,pecah,hilang sinar/chrome,cat kupas,bibir luka,bocor angin,tidak dapat balancing dan lain. Harga kami memang berpatutan.

Memerlukan service kami boleh call 019-8023282 atau melawat tempat kerja kami di Putatan.

by blingmyrim - Comments: 0 - Views: 662
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
02122012

brand new
Our Promo Are:
Buy any 2 products and get 1 product for free ( 3 products )
Buy any 4 products and get 2 products for free with free shipping ( 7 products )

We are one of the best online mobile phones & electronics Seller in United Kingdom, with

over 10,000 Major Distributor Customers across the world... We are glad to have you in

our company

^^^^^^^^^Company Full Details:^^^^^^^^^

Company Name: MYLONAS LIMITED
4 CALDER COURT, SHOREBURY POINT
AMY JOHNSON WAY
BLACKPOOL
FY4 2RH
Company No. 06219757...

by fredmobiles - Comments: 0 - Views: 516
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
22062010

CAT KERETA,JUAL BODYKIT,ACCESSORIES,POLISH,CAT RIM
-CAT KERETA,JUAL BODYKIT,ACCESSORIES,POLISH,CAT RIM.
-TERMASUK MOTORSIKAL DAN KERETA.
-CALL / SMS UNTUK MENDAPATKAN HARGA.
-TEMPAT : KG RASAK LAUT, KOTA MARUDU.



CALL/SMS: DEE - 013 856 7992
014 358 7992

javascript:emoticonp('rambo') MARI KITA CAT KERETA UNTUK TAHUN BARU NANTI...

by dee - Comments: 5 - Views: 4382
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
19092012

tolong
salam kepada semua.. tolong la sangat.. nak beli barang..tapi barang mancing.. boleh ker beli disini.. saya tak ada kawan di jepun.. ada orang boleh tolong beli dekat sana ke.. Suspect

by syaqil - Comments: 0 - Views: 782
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
30082012


[SIZE="3"]Pelancaran ikon terbaik kejuruteraan Jerman dan inovasi automotif dengan Volkswagen.Volkswagen Das Auto Show 2011 bakal berlangsung pada 8 & 9 Sept 2012 di KL Convention Centre dari pukul 10 pagi hingga lewat malam. Pameran ini untuk mempamerkan kesemua model-model kereta Volkswagen. Daftar dan dapatkan tiket2 PERCUMA disini >>>

by rina01 - Comments: 0 - Views: 402
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
07052012

complete set
TIMING BELT SET MMC JAPAN (PROTON)

saga,iswara,wira,satria 1.3/1.5 = RM 85/set
wira,satria,waja soch 1.6 = RM 150/set
wira,satria,putra,GTi GSR 1.8 = RM 260/set
Gen2,Persona,neo,waja campro 1.6= RM 180/set
Perdana sei, Perdana V6 = RM 300/set

TIMING BELT SET DAIHATSU JAPAN (PERODUA)

Kancil 660/850 = RM 100/set
Kelisa,Kenari = RM 140/set
Myvi,Viva 1.0 = RM 140/set
Rusa,Kembara = RM 160/set

complete set (oilseal,bearing,belt)

by toyol_kaya - Comments: 1 - Views: 2011
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
28072012
Syarikat Hidayah Autoparts Kundasang telahpun dibuka pada 25 April 2012, serta beroperasi mula 28hb April 2012. Syarikat ini telahpun disempurnakan Secara Rasminya pada 30hb Mei 2012 oleh Parlimen Ranau, Yang Amat Berhormat Datuk Siringan Gubat. Syarikat ini menyediakan pembekal alat-alat baikpulih, alat-alat servis, alat-alat kenderaan.
Waktu Pejabat dibuka:
Isnin - Sabtu: 8:00AM - 5:00PM
Ahad: 8:00AM - 1:00PM
Telefon serta FAX: 088-888662

P/s: kepada rakyat kundasang, bundu tuhan, pekan nabalu. sekiranya kenderaan anda mahu servis atau tukar alat ganti kenderaan...

by tungku2990helper - Comments: 0 - Views: 439
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
27072012
SPECIAL OFFER CELEBRATE AIDILFITRI & MERDEKA BASH PACKAGE!!! 25th July - 16 September 2012

psyBNC
Standard No Oidentd
1 admin - 5 Users = RM10 (RM20) /2 Month, RM30 (RM40) /6 Month
1 Admin - 10 Users = RM20 (RM40) /2 Month, RM60 (RM120) /6 Month

Premium with Oidentd
1 Admin - 30 Users = RM300 (RM400) /Yearly
1 Admin - 40 Users = RM400 (RM600) /Yearly
1 Admin - 50 Users = RM500 (RM800) /Yearly

ZNC
Standard No Oidentd
3 Users = RM150 (RM300)/Yearly

Premium With Oidentd
3 Users = RM300...

by tungku2990helper - Comments: 0 - Views: 326
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
25072012
sesiapa ada kenderaan yang perlu ke puspakom boleh la datang pergi pusat pemeriksaan kenderaan aulis..area kolombong inanam..

kami menawarkan pemeriksaan iaitu:
1.break
2.asap
3.lampu
4.side slip(aligment)

-kenderaan private pun boleh pergi periksa
-kenderaam yang hendak pergi pemeriksaan puspakom boleh datang,jangan sampai ke3 kali pergi,ia akan meyusah kan diri sendiri,contohnya kendraan akan di gantung 1bulan..

apa lagi,mari cuba perkhidmatan kami..mungkin kamu akan berpuas hati..hehehe..iklan tempat kerja baru bah ne..ngee

by nick19 - Comments: 0 - Views: 531
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
14072012

Voltmeter kereta


- voltmeter digital blue or red color RM20 only!!
- Install for better inspection of the car battery or alternator power
- dgn adanya voltmeter boleh kita tahu sama ada kereta kita overvchange ker atau undercharge
- kereta xhidup = 12-12.5v, semasa kereta jalan = 12.5-14.5v.
- sesuai untuk proton, mitsubishi, toyata wira, satria, kancil, perdana, myvi, sentra, vios, civic dan segala kereta
- universal voltmer
- wayar merah to positif, hitam to ground,
wayar hijau atau biru to...

by arWee - Comments: 4 - Views: 901
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
11122011

termurah di pasaran. tempah harini, esok harga lain
Berminat nk tempah stiker potong?
nak cari yg murah dan berkualiti?
RM3 jer?haha..

matrial?
super glossy high quality vinyl sticker
saiz plg besar A4.


Cara nak order:
1. PM, bg design kat rockhestra at gmail dot com
2. bagitau saiz, sy bagi harga
3. u bank in, sy cut stiker, pos and u tampal kat mana2.haha
senang macam makan nasik.

Kos pos?
Snailmail tu free jerla..ala brape jer setem..50sen jer.hehe
pos ekspress kne byr la.hehe

by rocksticka - Comments: 1 - Views: 1821
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
02092011

service airbrush untuk gambar fantasi,cartoon,...
assalamualaikum,... sesapa yang berminat untuk airbrush kereta dan lain2,bleh hubungi saya 0198606712,..

by lahad datu auto airbrush - Comments: 14 - Views: 1495
Permissions in this forum:
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum

Users browsing this forum: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

Registered Users: None


  • New posts New posts
  • No new posts No new posts
  • New posts[ Popular ] New posts[ Popular ]
  • No new posts[ Popular ] No new posts[ Popular ]
  • New posts[ Locked ] New posts[ Locked ]
  • No new posts[ Locked ] No new posts[ Locked ]
  • Announcement Announcement
  • Sticky Sticky
  • Global announcement Global announcement
Current date/time is 16/12/2017, 10:21 am