SIOLOON FUN CLUB

Please log in or register before viewing the unlimited contents of this forum.
Thank you for visiting our website.

by aLFFiaN.

SIOLOON FC on Facebook
LIKE or UNLIKE

2007 

Topics
No new postshttps://i.servimg.com/u/f3
04122007
apa kata kita semua buat TT xmas? kita main pertukaran hadiah~ siapa ada bawa hadiah tu, dapatlah bermain game nie. siapa tak bawa, ah tak dapat main!!

budget hadiah, rm10, rm20 cukup lah, ndak payah mahal mahal~

tempat: Grace point
date: 29 dec
masa: 8.30pm
we rock

by Nieto - Comments: 68 - Views: 2812
No new postshttps://i.servimg.com/u/f3
30122007
Hi guys! come Join Together.... Very Happy let's all sioloon member countdown 2008 together..YAppi.. cheers



by xiaomao - Comments: 2 - Views: 666
No new postshttps://i.servimg.com/u/f3
13122007
Date :20.12.07 [Khamis]
Time :10.30 am
location :Melinsung Summer bay, Papar . [Wong Kwok apartment]
( sesuai untuk berkelah, berdekatan dgn pantai )
aktiviti : 1.menyambut kedatangan member labuan 2. ada BBQ skit

jemputan: Untuk semua member sioloon dan yg berminat turut serta

Senarai yg bakal turun

1.alffian
2.ikankalui
3.yakuza
4.bagal
5.rizal
6.syeful
7.alex
8.xiaomao
9.nic961
10.minica
11.kezz
12.yusz
13.worksline
14.Shai
15.TRD@
16.
17.
18.
19.

by aLFFiaN - Comments: 51 - Views: 1649
No new postshttps://i.servimg.com/u/f3
12122007
Tarikh: 13 Dec 2007

Masa: 8.00pm ke atas

Tempat: Salim Restaurant (berdepan dengan Salim Curry House)

siapa yang free tu malam esok kita minum2 teh tarik..
bagi yang minat jadi AJK Autoshow Inanam..dialu-alukkan datang..

by Yusz` - Comments: 16 - Views: 698
No new postshttps://i.servimg.com/u/f3
05122007
nic belanja di salim...cuma minuman ya...hmm...sesiapa interest ni sila hadir...hari jumaat 07/12/2007,masa jam 8pm...lintas salim_alrifah...sila parking di tempat yg boleh parking...hahaha...jumpa sana... Very Happy



p/s:スポーティ CUTE 组_Cute Things aren't So Bad...

by nic961 - Comments: 23 - Views: 652
No new postshttps://i.servimg.com/u/f3
06102007
Dengar≤ ada member kita khawin lepas raya ni.. tak tahulah dia ni jemput kita ke atau tidak nanti Suspect , tapi pernah di cakap ngan aku, kalulah dia khawin nanti dia bercita≤kan satu rombongan club kereta akanmaingiringi dia ke rumah pengantin perempuan. dont worry minyak dia support siapa yg nak hantar dia tu... tapi macam senyap plak sudah dia ni.. tarikh khawin dah dekat.. tapi takde sound pulak... sorrylah, kepada sesiapa makan lada, dia lah yg rasa pedas... sebab member ni memang aktif pun dalam club... korang tekalah...

by aLFFiaN - Comments: 50 - Views: 1508
This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.https://i.servimg.com/u/f3
26102007
Tarikh : 26 Oct 2007 (Tonight)

Time: 9.00pm onwards

Place: Grace Point, Sembulan

p/s: sepa free dtg...sepa tidak free...apa boleh buatlah labu...melepas lagi...huhu...Tq 8)

by Yusz` - Comments: 28 - Views: 824
No new postshttps://i.servimg.com/u/f3
19102007
smua member2 sioloon sekalian..
jemput dtg beraya ke rumah iyek..
ada open hse.. mkn2 skit..
dtg jan plak x dtg lg iyek..

Tarikh: 21.10.07
Tempat: No. 8 Lot 315, Lorong Ridge 3D, Taman Kepayan Ridge
(rumah ke-4 sebelah kanan)
Masa: lebeh kurang 6 pm ke atas gitu lah..

klu ada apa2 hal, kol sya 016-8197137 / 013-8637137 ok..


by andypeterh - Comments: 33 - Views: 1725
No new postshttps://i.servimg.com/u/f3
11102007
Selamat Hari Raya, maaf zahir dan batin.... aku nak wakilkan brother safwan kita ni, masa gathering hari tu... dia ada pesan ngan member sioloon.. dia pesan nak jemput semua ahli sioloon fun club untuk datang ke rumah terbuka dia kat Tanjung Aru... (bukan hotel promanade ok). brother ni harap semua sioloon fun club members dapat hadir masa rumah terbuka dia nanti... so kat bawah ni aku bagi details skit tentang info rumah terbuka brother ni...
-----------------------------------------------------------------------
Tarikh: 13 hb 10 2007 ( hari raya pertama )
masa:...

by aLFFiaN - Comments: 7 - Views: 541
No new postshttps://i.servimg.com/u/f3
21092007
Pihak Admin "SIOLOON FUN CLUB" inginmaingadakan majlis berbuka puasa bersama Sioloon Fun club. Tujuan diadakan majlis ini adalah sempenamainyambut bulan ramadhan danmaingeratkan silahtulrahim antara ahli≤ Sioloon.

LOKASI: Grace Garden Restaurant, Sembulan ( Berhampiran Grace Court PTPL)

TARIKH: 7 Oct 2007 [ Ahad ]

MASA: JAM 5.00 pm [ Berkumpul dulu sebelum berbuka...

by aLFFiaN - Comments: 113 - Views: 2963
Moderator
Moderators
Permissions in this forum:
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum

Users browsing this forum: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

Registered Users: None


  • New posts New posts
  • No new posts No new posts
  • New posts†[ Popular ] New posts†[ Popular ]
  • No new posts†[ Popular ] No new posts†[ Popular ]
  • New posts†[ Locked ] New posts†[ Locked ]
  • No new posts†[ Locked ] No new posts†[ Locked ]
  • Announcement Announcement
  • Sticky Sticky
  • Global announcement Global announcement
Current date/time is 22/10/2018, 12:41 pm