SIOLOON FUN CLUB

Please log in or register before viewing the unlimited contents of this forum.
Thank you for visiting our website.

by aLFFiaN.

SIOLOON FC on Facebook
LIKE or UNLIKE

2007 

Topics
No new postshttps://i.servimg.com/u/f3
30092007















by andypeterh - Comments: 26 - Views: 2240
No new postshttps://i.servimg.com/u/f3
29122007

Hadiah hadiah, walaupun tak banyak, tapi agak seronok hehe~ hadiah hadiah akan diundi seperti lucky draw, hehe


Andy kena hadiah saya, batang tangan untuk bancuh minuman hehe... cuci sebelum guna!!


Hadiah w4nz_7 sama bini dia cantik ohh, Nicky memang lucky hehe


w4nz_7...

by Nieto - Comments: 30 - Views: 1311
No new postshttps://i.servimg.com/u/f3
24122007


















by de@@_le$$ - Comments: 16 - Views: 962
No new postshttps://i.servimg.com/u/f3
16112007














by aLFFiaN - Comments: 23 - Views: 1243
No new postshttps://i.servimg.com/u/f3
08102007
Sebelum itu sebagai mewakili admin kat sioloon fun club ini,nak ucapkan berbanyak terima kasih kepada semua member sioloon yg join gathering malam semalam. walau bagimana pun member yg mulanya bercadang nak join gahthering tapi cancel last minit. jan bersedih dan berduka. mungkin selepas ini ada banyak lagi perjumpaan akan dilakukan bersama. selain itu team "Redline" yg datang sekejap untukmainjenguk gathering sioloon fun club ,thanks ok. Lain kali jan lari dulu, makan≤ dulu baru choa.. hehehe... untuk club CUTE@VIP@STYlah. kami dalam club ini,mainghargai kedatangan anda semua pada gathering...

by aLFFiaN - Comments: 59 - Views: 4749
No new postshttps://i.servimg.com/u/f3
01112007









tggu xiaomao upload pic yg lain.. bnyk sama dia konon...

by MiRA_TaSHa - Comments: 24 - Views: 963
No new postshttps://i.servimg.com/u/f3
15112007
TT untuk bagi baju yg telah siap ditempah

DATE: 16 Nov 2007
TIME: 8.00 PM
VENUE: Grace Point, Sembulan

p/s: 1. siapa yg nak tgk t-shirt sioloon tu boleh datang juga (open)
2. Member yg baru masuk juga dialu alukan datang...

list comfirm datang

1.alffian
2.andypeterh
3.ikan kalui
4.xiaomao
5.nieto
6.mira_tasha
7.Ziehar
8.Rizal
9.
10.
11.

by aLFFiaN - Comments: 28 - Views: 868
No new postshttps://i.servimg.com/u/f3
26102007
Date: 03 Nov 2007 (Saturday)

Time: 12.00pm (Gather together-gether...at Shell station King Fisher)

Place: Gayang Seafood Restaurant

Payment: RM30++ (Just incase)

* Those interested to join just list their names or contact Tiara_Humble. I'm just posting on behalf....

Thank you for your time.

Yusz`

by Yusz` - Comments: 32 - Views: 1050
No new postshttps://i.servimg.com/u/f3
08102007
aku dalam tak sengaja tertengoklah dua member ni mempunyai tarikh yg samamainyambut hari lahir ni pada 27hb oct .... so org yang berkenaan tu tampil le ke depan... tak nak buat birthday party ke? tak pun lepak warung ke? hehehhe malam minggu juga tu... siapa yang nak tahu member bertuah tu.. kita tunggu pengakuan dorang ni... manalah tahu dorang nak celebrate dengan club sioloon...

by aLFFiaN - Comments: 152 - Views: 3191
No new postshttps://i.servimg.com/u/f3
09102007
smua member2 sioloon sekalian..
jemput dtg beraya ke rumah (rumah tunang actually)..

Tarikh: 14.10.07 (Raya Ke-2)
Tempat: Kg. Pasir Putih, Putatan
Masa: lebeh kurang 2 pm gitu lah..
Hos: Nicky (tunang sya lah..)
Parking: Lot parking dewan serbaguna (warna biru tu..)

klu ada apa2 hal, kol sya 016-8197137 / 013-8637137 ok..



siapa2 yg confirm dtg tu bg update list cni iyek.. tq..

1.
..........

by andypeterh - Comments: 15 - Views: 982
No new postshttps://i.servimg.com/u/f3
07092007
bleh tgk lg 3rd run di kota kelias haighway b4 spg kuala penyu..


selamatmainonton...

by nabilasayyes - Comments: 19 - Views: 941
Moderator
Moderators
Permissions in this forum:
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum

Users browsing this forum: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

Registered Users: None


  • New posts New posts
  • No new posts No new posts
  • New posts†[ Popular ] New posts†[ Popular ]
  • No new posts†[ Popular ] No new posts†[ Popular ]
  • New posts†[ Locked ] New posts†[ Locked ]
  • No new posts†[ Locked ] No new posts†[ Locked ]
  • Announcement Announcement
  • Sticky Sticky
  • Global announcement Global announcement
Current date/time is 22/10/2018, 1:17 pm