SIOLOON FUN CLUB

Please log in or register before viewing the unlimited contents of this forum.
Thank you for visiting our website.

by aLFFiaN.

SIOLOON FC on Facebook
LIKE or UNLIKE

BORNEO 

Announcement & Sticky
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
09022010
 Sticky:  

LS siolooner HQ

Semua update pasal LS HQ akan dibincangkan di topik ini. Ls akan diadakan selang seli pada setiap minggu pada lokasi dan masa yg berbeza setiap LS dilangsung. Oleh itu, anda dinasihatkan untuk merujuk topik ini setiap kali adanya LS. atau pun hubungi senator bahagian kota kinabalu r3dskai 0138780498

UPDATE~!
"Utk pengetahuan semua, 1st LS setiap bulan akan dibuat pada hari Jumaat mlm. 2nd LS pula akan dibuat pada hari Jumaat mlm juga diselaraskan setiap hari jumaat. Sila ambil perhatian..TQ."


edit by
Skyz for aLFFiaN

by aLFFiaN - Comments: 577 - Views: 10023

Topics

Topics
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
19012009
ok ba diorang 2 geng

by asrol - Comments: 187 - Views: 6389
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
26102011
LAHAD DATU SIOLOON MEMBER'z
Spoiler:


1.Shaezfiera/23/female/new...

by dzeta88 - Comments: 157 - Views: 6134
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
25082010
KEpada Siolooner Semua.. Anda Di Minta Update Nama Dan Number Hp.
tak kira lah dari mana tempat asalnya.. kalau berada di kawasan kk. di minta update!..tq

Nama : EL

Number : 0168400022

by EL - Comments: 10 - Views: 1519
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
15072013

Mencari kalau ada Siolooner dr daerah Telupid/Tongod
Hai semua.......mana la tau kan ada Siolooners yg tinggal area Telupid/Tongod..bole la kita ber LS :-)
Kontek2 la kita..kikiki

bole la update nama kamu..

1. neo_sontoloyo - 0138721423

by neo_sontoloyo - Comments: 1 - Views: 193
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
06042010
Carta Organisasi SFC KP.
___________________________________________________

Moderator: R3dSkai


Pengerusi :
ziRcoN-09 & raylester

Naib Pengerusi :
??????? still dlm proses pemilihan

Setiausaha : wiwie

Jurugambar / Pemberita :
raylester & qdink

Bendahari :
Kikan...

by Eyon - Comments: 683 - Views: 10011
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
07092011
WELCOME TO SIOLOON TAWAU ver.3


MODERATOR : im &

by eJump_Rockstar - Comments: 648 - Views: 10027
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
18072010
MODERATOR: NANASHA,MADEE & BABY_PUTERANAGA2
WEB MASTER: PUTERA_NAGA2
SENATOR BAHAGIAN: MAAIN & MR MD
AJK:
1. Biro Sukan : Mawilyn ( merangkap Imam kita )
2. Biro Informasi/kewangan: baby_puteranaga2
3. Biro Hiburan / Kebudayaan : Usman & Independent
4. Biro Hal Ehwal Khas : Madee
5. Biro Keagaman :shamie
6. Biro Kebajikan : razali_pb59047
7. Biro Acara: Fendy



list AJK2 yang telah dilantik...

by baby_puteranaga2 - Comments: 955 - Views: 10108
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
23022011

pelbagai aktiviti d lakukan tanpa pengetahuan member2 lain,disini kita kasi clear dmana and apa aktiviti setiap minggu kita buat dsandakan....siolooners yang datang kesandakan n mo join kami,anda d alu-alukan...cheers...
[b][i]kepada siolooners sandakan yang d sayangi,aktiviti mingguan dan rutin mingguan siolooners sandakan ada lah seperti berikut:-

isnin-jumaat-kerja
-sekiranya ada yang perlu dbincangkan dan penting kita akan menghubungi dengan kadar segera.lokasi akan d update..antara restoran zakaria atau moghul@KFC@PIZZA HUT@SABAH HOTEL@tempat biasa(TIARA CLUB)...wakakakak

sabtu malam-8.pm:-Lepak santai(ls),meeting dan konvoi ke arena blaster UTK TAPAU SUMA BLASTER YANG ADA DSANA......WAKAKAKA

ahad petang-5pm ownwards:-GO-KART CIRCUIT,DRAGLINE AREA@STC...

by ah chong - Comments: 18 - Views: 1574
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
20092010
siolooner tuaran teda ka???????ala......ndakan teda kna uat LS d tuaran......msthil xda siolooners tuaran...

by ahfick - Comments: 91 - Views: 3208
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
23112008
member sioloon dari papar sila masukkan topic anda di ruangan ini...
hidup sioloon papar

1. bitek 0128337225
2. thunder_riez 0165860309
3. tonGkop_fairuz 0162756742
4. kopiOkaw 0168457746
5. wunni
6. babylie89
7. Farah_Silk
8. BabyBee 0168299345
9. bagal 0168236739
10. shai 3292 0168187212
11. apex 0168222553
12. ezan 0168025018
13. ha124m 0143580538
14. anak raja 0146517661
15. yakuza 0146565988
16. aLFFiaN 0163399044
17. syahrul_ss 014-6556494
18. Meleis 0128681149
19. vandalheart
20....

by thunder_gurlz - Comments: 812 - Views: 10059
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
07032009
1. Under18Crew

by under18crew - Comments: 798 - Views: 10030
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
06072009
update la siapa yg rasa diriknya area kuching,hehe...
1.apex_4545
2.krullizme
3.silent_hunter
4.zone_bass
5.serizawa
6.mudd_sk3ma
7.dead_note
8.misan
9.amongz
10.a'en
11.icka

12.
13.

saya just update member2 yg area kuching saja, nnti saya kc tau sama member2 yg blom nk register update d sini....

by apex_4545 - Comments: 325 - Views: 9195
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
26072010
Update page baru, mau kumpul n update yg masih aktif, page lama jadi rujukan.

1- Bumbek

by bumbek - Comments: 84 - Views: 3119
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
15092010
LAHAD DATU SIOLOON MEMBER'z

Spoiler:
1.Shaezfiera/23/female/new...

by dzeta88 - Comments: 905 - Views: 10262
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
08122008
-----ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA-----

KENINGAU- Salah satu Daerah paling pesat di pedalaman Sabah.Daerah yang penuh kontroversi..Yeah!!...

-Kepada Sioloonerz keningau, list kan nama anda dengan ikhlas gia...

1 ) Silent_Night
2 )
3 )
4 )

by Silent_Night - Comments: 284 - Views: 8253
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
04052009
SESAPA SIOLOONER ADUN SARAWAK SAMADA SKG TINGGAL DI SARAWAK ATAU ASAL SARAWAK MENETAP DI SABAH, MARI SINI. KALAU ORG SABAH YANG LAMA TINGGAL DI SARAWAK PUN KIRA WELCOME IN LAA.. HAHAHA.. COME ON GUYS Laughing

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.

by bod_supersperm - Comments: 81 - Views: 3599
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
27072010
UPDATE:
1. black_v/benoni/014-5697424/013-8800451
2. Skyz/016-8489609
3. silis/benoni/019-5385712/017-8294249
4. sazalie/benoni/0168430372
5. mark88/purak/0168994452
6. jariviva/benoni/0168049962
7. aaron88/papaga/0168805452
8. razali_pb59047/santing/016804885


by mark88 - Comments: 86 - Views: 3182
This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.http://i38.servimg.com/u/f3
29052011
WELCOME TO SIOLOON TAWAU ver.2



    UPDATE nama2

by im - Comments: 995 - Views: 10002
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
30012010
LAHAD DATU SIOLOON MEMBER'z

1.Shaezfiera/23/female/new saga BLM/red/0146560884
2. Boy69/25/male/myvi SR/milky...

by benation143 - Comments: 987 - Views: 10098
Permissions in this forum:
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum

Users browsing this forum: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

Registered Users: None


  • New posts New posts
  • No new posts No new posts
  • New posts[ Popular ] New posts[ Popular ]
  • No new posts[ Popular ] No new posts[ Popular ]
  • New posts[ Locked ] New posts[ Locked ]
  • No new posts[ Locked ] No new posts[ Locked ]
  • Announcement Announcement
  • Sticky Sticky
  • Global announcement Global announcement
Current date/time is 14/12/2017, 9:19 am