SIOLOON FUN CLUB

Please log in or register before viewing the unlimited contents of this forum.
Thank you for visiting our website.

by aLFFiaN.

SIOLOON FC on Facebook
LIKE or UNLIKE

2009 

Topics
This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.https://i.servimg.com/u/f3
02112009

Update Page 4..
salam semua....
terlebih dahulu aku ucapkan Salam kpd Tyco, Senator2,
especely Senator KK & Moderator2 sekalian...


PARLIMEN SEPANGGAR
(Likas+UMS+UiTM+IP+Poli+Kingfisher+Karambunai+Inm+Mggtal+Telipok)


* aku percaya, ramai siolooner area2 Parlimen Sepanggar...jd,apa kata kita berkumpul...

by nyamuk - Comments: 291 - Views: 9258
No new postshttps://i.servimg.com/u/f3
08102009

OBJECTIVE DONE!! (latest page..)
Tempat kejadian:akan diupdate dari masa ke semasa
Hari kejadian:Sabtu iaitu pada minggu ke-4 (akhir) setiap bulan
Masa dan tarikh kejadian:3:00 PM
Tujuan diadakan:Macam biasalah untuk lepak2,minum2,cerita2.Dan yang paling penting untuk berkenalan dgn lebih rapat diantara satu sama lain terutama


by black_v - Comments: 171 - Views: 4655
No new postshttps://i.servimg.com/u/f3
31122009
Salam All Siolooners,

Saya ingin mencadangkan LS / TT (Bulanan) untuk Siolooners Sandakan dan kawasan - kawasan berdekatan. Ini ada kesinambungan bagi LS / TT sebelum ini dan untuk bergerak aktif bagi tahun 2010.

Cadangan

Tempat: Akan diupdate dari masa ke semasa.

Tarikh: Hari Sabtu minggu ke-4 setiap bulan.

Masa: Petang jam 15:00 Hrs (3.00PM) atau Malam jam 19:30 Hrs (7.30PM)

by sdk - Comments: 8 - Views: 833
No new postshttps://i.servimg.com/u/f3
27122009

update ur name for those who serious to play paintball.
kepada semua siolooners yang ingin menjadi member aktiviti lasak sukan paintball ini sila update nama dan sila berikan komitmen kepada latihan dan perbincangan yang akan di ada kan..saya akan berbincang dengan bro2&sis2 admin n mode tentang perkara ini...

perkara n aktiviti yang akan dijalankan adalah spt berikut:-

-perbincangan mengenai kelab ini bersama pihak admin&mode
-penubuhan ahli jawatan kuasa
-aturan latihan
-aktiviti club/perlawanan persahabatan dengan team lain atau team kita sendiri(team a&team b)

by ah chong - Comments: 17 - Views: 1107
No new postshttps://i.servimg.com/u/f3
14062009



ls kp akan d sambung setelah t'tangguh selama lebih 2 bulan..

lokasi:pantai sawangan
Date:08/11/09

Masa:(sebaiknya start dari pagi smpai ptg)
aktiviti:
1. BBQ(semua nya free..
)
2. fishing(bagi yg mau memancing)
3. bola tampar pantai(bgntung kepada keadaan pantai)


by Eyon - Comments: 203 - Views: 6599
No new postshttps://i.servimg.com/u/f3
15102009


Ada cadangan.. antara bulan 12 ne.. untuk mengakhiri tahun 2009?

Perancangan ini berdasarkan kita semua yang telah menjadi siolooners dari awal tahun hingga akhir sepertimana bermcm-macam dugaan dan selisih faham antara masing

-Untuk mengeratkan silaturahim
-mengenal antara satu sama lain tidak kira di mana jua
-satu penghormatan bagi kita yang telah menjadi siolooners



31hb 12 2009

by loted - Comments: 313 - Views: 8482
No new postshttps://i.servimg.com/u/f3
31102009


kepada semua warga sioloon yang sukakan
cabaran,disini saya mau mencadangkan 1 lagi aktiviti untuk kita enjoy
selain dari cabaran dota dan counterstrike..kini saya ingin membuka
cabaran paintball untuk semua warga sioloon untuk dijadikan aktiviti
bulanan yang mana saya udah runding dia punya field operator supaya
bagi discount utk club kita...

kepada peminat countstrike,inilha masanya kita main d...

by ah chong - Comments: 260 - Views: 6607
No new postshttps://i.servimg.com/u/f3
08092009

Pertukaran Tarikh Pertandingan...Tarikh Baru: 26/12/09 (sabtu)


PERTANDINGAN BADMINTON TERTUTUP SIOLOON 2009
Butiran Program:
Tempat Kejohanan : Dewan Kompleks Sukan Likas, KK
Tarikh Pertandingan : 26 Dis 2009 (SABTU)
Masa Kejohanan : 8.30 pagi ‚Äď 4.00 petang


by nyamuk - Comments: 451 - Views: 10000
No new postshttps://i.servimg.com/u/f3
06012009
Ini adalah cadangan saya, dan saya tak pasti sama ada sioloon ada band kah tidak....

Jamming! Mencari Bakat (Kota Kinabalu Area Only)
Lokasi: KK Area Jamming Studio
Masa: belum di tentukan (masih dalam pertimbangan)
Tarikh: belum di tentukan (masih dalam pertimbangan)

Tujuan ini adalah:
1. Menghiburkan
2. Mencari pemain music dan mendirikan Band SioLoon
3. Band yang didirikan boleh lar memberi persembahan untuk setiap activiti sioloon club seperti parti, jamuan atau pun perkelahan

Kepada sesiapa yang berminat...

by ChenSoon_k8vin - Comments: 49 - Views: 2428
No new postshttps://i.servimg.com/u/f3
14122009

19.12.2009 (8.00pagi - 5.00petang) & 20.12.2009 (8.00pagi - 3.00petang)




TARIKH : 19.12.2009 (8.00 PAGI - 5.00 PETANG)
20.12.2009 (8.00 PAGI - 3.00 PETANG)


TEMPAT : PERKARANGAN LETAK KERETA, DEWAN TUN MUSTAFA, KUDAT.

by wanchai - Comments: 34 - Views: 2406
No new postshttps://i.servimg.com/u/f3
08112008
allo bro & sis smua...sioloon teda plan mau p naik gunung kinabalu ka? kita kasi naik bendera sioloon di atas gunung...amacam? Very Happy

by khairulanuar85 - Comments: 156 - Views: 4034
No new postshttps://i.servimg.com/u/f3
19122008
Planing tuk Acara sukan Bowling terbuka kepada warga sioloon yang berminat.Kita sugest masa,tempat bila semua aspek telah dibawa berbincang.Ini adalah salah satu cadangan daripada warga sioloon tuk membuat aktiviti sampingan selain gamez Vollyball,CS dan sebagainya..

by Huntez - Comments: 72 - Views: 2016
No new postshttps://i.servimg.com/u/f3
25092009
Estimate bajet untuk seorang: RM85 (FOREST HOSTEL)
*RM10x2 untuk bayar sewa bilik
*RM10 untuk bayaran masuk
*Duit lebih khas untuk makan & minum anda sendiri...

Sekiranya
anda ingin membuat BBQ bersama, sila buat rundingan kepada vforvendetta
(ee)-0138473807dan silent hunter (saypul)-0143388803.

Tempoh aktiviti: 3 hari 2 malam...
Nightwalk trail mungkin akan dijalankan juga..
Sijil akan diberikan kepada siolooners yang ikut serta dalam program ini...

Kepada
sioloon bikers, anda disarankan untuk...

by apex_4545 - Comments: 38 - Views: 2276
This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.https://i.servimg.com/u/f3
16112009
Roadtour sioloon Kk-Kudat... ada cadangan?

buat pada 31hb 12 2009.. suruh kudat sediakan bunga api.. sana kita kibarkan bendera sioloon di simpang mengayau... huhuhu

by loted - Comments: 72 - Views: 2174
No new postshttps://i.servimg.com/u/f3
28112008
aku sokong berabis tu bro..tapi mau kena bincang ngan taiko..apa2 patut di sediakan..ok idea mu ni bro.. Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

by shalina7981 - Comments: 16 - Views: 646
No new postshttps://i.servimg.com/u/f3
15102009
Sukacita mo maklumkan kpd siolooners bhwa VSSM (Vipstyle Society Msia) ingin menjemput SIOLOON utk ber-friendly match men Counter Strike: Source..(masa dan tempat akan diatur kemudian) So sapa2 kaki2 counter strike cni amatlah dialu-alukan....So Siolooners..apa kata~? Update kn ja nama yg berminat utk join friendly CS match ni!! yeahh!!

by SnewPy - Comments: 12 - Views: 803
No new postshttps://i.servimg.com/u/f3
18102009
LS Politeknik Kota Kinabalu dan Kawasan berhampiran

Tarikh : 22 OCTOBER 2009

Masa : Jam 5.00 petang
Tempat : Restoran Kak Tini ( kawasan kedai bersebelahan dengan politeknik kk )

Perhatian buat siolooners ....sesi L.S kali ini adalah utk kita brbincang mengenai
aktiviti2 yang akan di jalankan dan juga mengeratkan lagi hubungan di antara kita...semua SIOLOONERZ di jemput hadir...

Nama yang akan menghadirkan Diri......

1. ProjectD
2.
3.
4.
5....

by ProjectD - Comments: 40 - Views: 1721
No new postshttps://i.servimg.com/u/f3
08102009
LS ni akan di adakan pada 1 NOVEMBER 2009 jam 1.00 pm bertempat di Restoran Selera Asian.

by aDie1610 - Comments: 87 - Views: 2389
No new postshttps://i.servimg.com/u/f3
15012009
bgus kta buat shuffle dance competition kan???

pasti ramai yg dtg.....

dan kta blh mempromosikan sioloon.....

by apeacetuty - Comments: 42 - Views: 2347
This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.https://i.servimg.com/u/f3
15092009
Tarikh : 16/09/2009 (rabu)
Tempat : Restoran Satay Brunei
masa : 5.30pm..

Semua di jemput hadir bagi memeriahkan lagi majlis berbuka ini..kepada siolooner semua kawasan-kawasan yang berhampiran di alu-alukan..

anda di sarankan membawa makanan ringan spt kueh2..**optional

by MyDeCeMb3r_09 - Comments: 14 - Views: 746
Moderators
None
Permissions in this forum:
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum

Users browsing this forum: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

Registered Users: None


  • New posts New posts
  • No new posts No new posts
  • New posts†[ Popular ] New posts†[ Popular ]
  • No new posts†[ Popular ] No new posts†[ Popular ]
  • New posts†[ Locked ] New posts†[ Locked ]
  • No new posts†[ Locked ] No new posts†[ Locked ]
  • Announcement Announcement
  • Sticky Sticky
  • Global announcement Global announcement
Current date/time is 20/10/2018, 12:41 pm