SIOLOON FUN CLUB

Please log in or register before viewing the unlimited contents of this forum.
Thank you for visiting our website.

by aLFFiaN.

SIOLOON FC on Facebook
LIKE or UNLIKE

CHASSIS 

Topics
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
20022008
mana ah boleh polish rim murah ?
apa procedur dia? sorry lah..newbie tidak pernah polish rim dont know

by vamsufer - Comments: 25 - Views: 1876
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
23082007
alffian, aku xphm lar sal kete yang mlantun kuat bile tlggar lubang kcik..ko leh xplen x???cz kete aku trase camtu lar..pasal ek???

by budaknakal66 - Comments: 69 - Views: 6752
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
22102007
halo sumer,

power window wira aku nie dah senget2 la bila naikkan tingkap..
kdang2 tpakse guner tangan utk tahan tingkap tu drpd senget mase naik..
ade gak aku try guner gune pelincir dia (beli kat aksesori) yg sapu kat getah tepi bingkai tingkap tu tapi tak tahan lamer...
aku ada try bukak and dapati yg tapak pegang tingkap tu dah worn out sket n bgoyang2..aku cadang nak beli barang n tuka sendri jer.. bende cam simple jer..kalo anta kedai takut dorang kencing aku plak....
leh tak sape2 bg panduan..klu bserta gamba lg best..

by coolbone - Comments: 1 - Views: 2394
Permissions in this forum:
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum

Users browsing this forum: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

Registered Users: None


  • New posts New posts
  • No new posts No new posts
  • New posts[ Popular ] New posts[ Popular ]
  • No new posts[ Popular ] No new posts[ Popular ]
  • New posts[ Locked ] New posts[ Locked ]
  • No new posts[ Locked ] No new posts[ Locked ]
  • Announcement Announcement
  • Sticky Sticky
  • Global announcement Global announcement
Current date/time is 25/4/2018, 7:20 pm