SIOLOON FUN CLUB

Please log in or register before viewing the unlimited contents of this forum.
Thank you for visiting our website.

by aLFFiaN.

SIOLOON FC on Facebook
LIKE or UNLIKE

Uji Minda 

Topics
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
08102012
Ok...
Banyak2 binatang yg korang tau la...yg korg tgk dr buku ka...Discovery ka..library ka..apa2 lah..
BINATANG APA YANG KESELURUHAN ANGGOTA BADANNYA DI KEPALA??
Tangan,kaki,mata,usus,perut,jantung dan lain2,semuanya di kepala.haa...Jawab la kalau terer sangat.kekekekkeke...

by Abang Long Ary - Comments: 5 - Views: 2045
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
18122008
Gajah lalu, jambatan patah pula..
Lepas tu kambing lalu patah apa pula?..

hehe...jan aja patah idea mo menjawap...

by vampienell - Comments: 41 - Views: 2961
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
08062008
1) Semua haiwan jadi monyet,monyet jadi apa?


2) Antara ekor lembu dengan ekor tikus... ekor mn
yg lebih pjg & kenapa?


3) Dari banyak banyak burung, burung mana jaga
atuknya sendiri?


4) Kalau kereta berhenti apa yg turun dulu ....?


5) kalu bas kemalangan n bas tu terjatuh ke dalam
sungai, apa yang masih hidup lagi walaupun bas tu
dalam air...?


6) kete apa yang boleh jalan dari pokok...

by miss jaja - Comments: 39 - Views: 9999
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
29102009
Pada satu hari,bapak si Ali, Pak Kamal pernah kahwin satu cewek, tapi cewek tu orang jauh,dari Ireland..tak sempat dapat baby,bini dia balik Ireland..so Pak Kamal sedih dan mencari penggantinya,selang 2 bulan selepas itu,dia dapat kahwin seorang gadis ayu,org melayu...alhamdulillah..
selama 15 tahun perkahwinan, Pak Kamal mendapat 7 orang cahaya mata,semua lelaki belaka..anak pertama bernama Matlan sebab Pak Kamal suka tengok bola dan Matlan Marjan..Anak ke2 bernama Mahathir sebab Pak Kamal ni suka berpolitik..dan idola adalah Tun Mahathir..anak ke3,oleh kerana minat Muzik,Pak Kamal menamakan...

by bod_supersperm - Comments: 15 - Views: 2299
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
25052009
Mo soal korang simple jak ni...

"Apasal ikan tak pandai TIDUR??"" Very Happy

by General PG - Comments: 104 - Views: 5086
This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.http://i38.servimg.com/u/f3
11042007
[b]
Dalam smua ikan.Ikan apa yg dibunuh dengan kejam?

by fiezzowpei - Comments: 1037 - Views: 10006
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
02042011
saya ada satu soalan yang selama ini menghantui kepala sis ....
heheh... so sis letak kat forum ni agar ada sesiapa yg buli settlekan problem soalan math ni...

harap2 ada yang boleh pecahkan soalan ini

1. Nana pinjam duit RM25 dari ayah dan RM25 dari ibu... Nana beli baju berharga RM45. Baki ditangan RM5. Pulang balik RM1 masing-masing kepada ayah dan ibu jadi baki hutang ayah RM24 da ibu RM24. RM24 + RM24 = RM48. Baki duit ditangan RM3. Total semuanya RM51 ( RM3 + RM48) ............ Persoalanya : Dari mana datangnya RM1 tu yekkkk ????


pening sis mencari...

by kiambangd - Comments: 7 - Views: 2105
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
02112009
CUBA KAMU KIRA BRAPA WAJAH YG KAMU NMPK DLM PICT NI??



p/s: Renung2kan & Selamat Mencuba,hehe..

by nyamuk - Comments: 46 - Views: 2621
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
15052008
fi yuo cna raed tihs, yuo hvae a sgtrane mnid too.
Cna yuo raed tihs?

i cdnuolt blveiee taht I cluod aulaclty uesdnatnrd waht I was rdanieg. The
phaonmneal pweor of the hmuan mnid, aoccdrnig to a rscheear at Cmabrigde
Uinervtisy, it dseno't mtaetr in waht oerdr the ltteres in a wrod are, the
olny iproamtnt tihng is taht the frsit and lsat ltteer be in the rghit
pclae. The rset can be a taotl mses and you can sitll raed it whotuit a
pboerlm. Tihs is bcuseae the huamn mnid deos not raed ervey lteter by
istlef, but the wrod as a wlohe. Azanmig...

by vip_user - Comments: 26 - Views: 1553
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
19102007

by andypeterh - Comments: 59 - Views: 2353
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
03082008
COPOT CAHABAT CIPUT Catu cenje, ciput cite-cite came copot cambil cari cengkerik. Ciput

cuke cite-cite came copot cebab copot cahabat ciput. Cemace ciput came

copot cari cengkerik, ciput cakcikan catu cahye cerah. Cahye cerah ciput

cakcikan...

by otai_queen - Comments: 30 - Views: 1844
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
11122009
pada zaman dahulu seorang firaun menyimpan hartanya d sebuah gunung......gunung tue d jaga oleh sekor ayam....kalau org dengar ayam tue bkokok org tue akan mati....tp pada suatu ari seorang pemuda dpt mengambil harta tue.....macamana pemuda tue dapat ambil harta tue??????

by Buccha - Comments: 17 - Views: 1427
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
01122009
2 ada pada saya.....1 ada pada kamu....dia ada di bintang,bulan n matahari.....tapi xda kat itik hahaha...

by redline drugs - Comments: 10 - Views: 1035
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
11112008
Pinjam ayah RM25, pnjam mak RM25 total RM50..
beli baju RM45 balance RM5..
Ambik RM1 byr ayah, ambik RM1 byr mak balance RM3..
Hutang ayah jd RM24...hutang mak jd RM24..
RM24 + RM24 = RM48 + balance RM3 = RM51..
dr mn dtg RM1??

by Wand - Comments: 49 - Views: 2831
This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.http://i38.servimg.com/u/f3
15112008
ada ikan betina,,,,, ada ikan jantan..... macm na mo bezakan 2 jantina ikan tu? try jawab....hehehe

by venusz - Comments: 49 - Views: 4165
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
14022008
Ada 3 orang member kamcheng pegi becuti kat pulau tioman... Sampai kat sana, dia orang pun pegi laa cari resort tempat persantaian dia orang barang semalam... Riki punya riki.... last-last dapat laaa satu resort yg sewanya cuma RM30 satu malam....

Since dia orang ni member kamcheng giler..depa pakat nak sewa satu bilik je & tanpa banyak soal..masing2 keluarkan sorang RM10...kira tong-tong 3 org laaa..... So bila dapat kunci jer...depa tanpa membuang masa terus jer pegi bilik.....

Lepas depa blah pegi bilik..... minah cun kat front office tu baru teringat yg laaa ni resort...

by MiRA_TaSHa - Comments: 40 - Views: 4216
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
30092009
Cua test try la jwb..

kenapa kalu org ngantuk musti menguap???

by De_Scarlet - Comments: 26 - Views: 1376
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
10102009
teka-teki ni terbuka kepada sesiapa sahaja yang mo jawab..
soalannya macam ni...
ada seorang penjual roti yang berniaga di sekitar kwsan taman perumahan menggunakan motorsikal..setiap hari beliau akan berniaga di tmn perumahan A dan tmn perumahan B..kebiasaanya beliau akan round sebanyak 5kali di tmn perumahan A dan seterusnya br ke tmn perumahan B..pda suatu hari,...

by misschanteq - Comments: 27 - Views: 1342
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
11082008

by otai_queen - Comments: 18 - Views: 1174
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
18072008


If you cannot decipher anything, then try pulling the corner of your eyes as if you were Chinese. (Sepetkan mata anda)
It works :-)

by otai_queen - Comments: 20 - Views: 1170
Permissions in this forum:
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum

Users browsing this forum: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

Registered Users: None


  • New posts New posts
  • No new posts No new posts
  • New posts[ Popular ] New posts[ Popular ]
  • No new posts[ Popular ] No new posts[ Popular ]
  • New posts[ Locked ] New posts[ Locked ]
  • No new posts[ Locked ] No new posts[ Locked ]
  • Announcement Announcement
  • Sticky Sticky
  • Global announcement Global announcement
Current date/time is 28/6/2017, 8:37 pm