SIOLOON FUN CLUB

Please log in or register before viewing the unlimited contents of this forum.
Thank you for visiting our website.

by aLFFiaN.

SIOLOON FC on Facebook
LIKE or UNLIKE

REQUEST AUTO-PART ONLY 

Announcement & Sticky
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
21122010

TOM'S panel


Kepada semua member/pengunjung/mekanik/workshop atau garage . kini Sioloon telah bekerjasama dengan TOM'S workshop , anda boleh request autoparts kereta model TOYOTA anda di sini .

contact person:

aLFFiaN- 0163399044
calvin - 0166687303


Product yang dibekalkan
1.engine (all about engine parts/Oil/Filter)
2.suspension (absober,spring,etc)
3.bodykits (bumper,spoiler,side-skirt,etc)
4.Chasis (brek,...

by aLFFiaN - Comments: 27 - Views: 3304
This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.http://i38.servimg.com/u/f3
24112008
Kepada semua member/pengunjung/mekanik/workshop atau garage . kini Sioloon Machine Garage telah dibuka, anda boleh request autoparts anda di sini dengan harga yang berpatutan.

contact person:
jebat: 0198227796
Viero:0198038233

aLFFiaN- 0163399044


Jenis Model autoparts kereta
1.Proton
2.Toyota
3.Honda

by aLFFiaN - Comments: 292 - Views: 11705

Topics

Topics
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
10012014
Salam 1 Malaysia Warga Sioloon..

Mau tanya bha... siapa ada jual rim myvi standard r... rim jak...

kontak sy k... 019-801 9439

Tq Sioloon

by irfaain - Comments: 0 - Views: 246
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
10012014
Salam 1 Malaysia Warga Sioloon..

Mau tanya bha... siapa ada jual rim myvi standard r... rim jak...

kontak sy k... 019-801 9439

Tq Sioloon

by irfaain - Comments: 0 - Views: 142
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
02062009
tolong bah beritahu sy d mana sy boleh dpt bodykit ni keta ni..bingung oo mecari...x dapat2 cari...pening nampak keta sy mcm org tua punya...tolong lah beritahu..call ja sy di 0194225651

by devilz - Comments: 32 - Views: 8715
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
28072013

Sapa2 yg mau jual standard rim alza bagitau saya,orait..
Kereta baru ambil klmarin tpi tayar sudah pecah,rim bengkok sikit.lubang punya pasal. aii,sakit hati.tepaksa guna spare tayar yg macam skali pandang macam tayar kereta surung.ba,kalau ada yg mau jual rim skali dgn tayar kasitau sya,tpi sya prefer yg condition dia 80-100%.msg 0195346683.tq

by hamzahrahusin - Comments: 0 - Views: 321
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
14072013
bro2 myvi, ada sesiapa tau dimana tempat menjual myvi caliper d kk ha?

by john7070 - Comments: 0 - Views: 185
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
30052013

lampu, bumper
maw mnta bantuan bh ni sma otai2 yang pkai honda. d mna sya bole cari part untuk honda cb3 ya?. pening sda kpala cari part. hrap para otai sekalian dapat tolong. thanks in davance Smile

by basar91 - Comments: 0 - Views: 165
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
24082012
Saya mencari tangki myk petrol kancil

by Jomo_kepang - Comments: 2 - Views: 602
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
27012013
Mana tau ada ninja yg suda kondem atau total loss... harga boleh runding... pm saya details .. Smile

by bobninja - Comments: 1 - Views: 438
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
21042013
Sesiapa ada stok fender L5 dh kacuk dengan fender kancil, silalah jual dengan saya k..serius ni nk beli jika harga cantik.. msg saya 0198687669.. TQ

by kent1189 - Comments: 0 - Views: 657
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
18032013

doortrim kayuh
saya sedang mencari set doortrim wira 1.5 jenis manual(kayuh). budget rm 200 - rm 250. so kawan2 sape2 yg ada doortrim jenis ni leh la halo2 saya k. ctc : 012-6477899 ezam. tq

by myezam87 - Comments: 0 - Views: 396
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
09032013
Salam...
sya mncari enjin 1000cc...
xkisa la kelisa pnya or hlfcut jnji 1000cc n pling bgus y da runing...
klo ada sms or call jak kat num ni
(0138899036)
area tawau...

spa2 y pkai 1000cc ni mao tukar suka sma suka sma sya pnya enjin L2s da buang boost cut...
lgi bgus kta atr lu bru snang crita...

by kebah - Comments: 0 - Views: 313
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
09022013
Mencari gearbox auto untuk viva 1000 cc

by bj9881 - Comments: 0 - Views: 198
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
18012013
salam.
ada sesapa yg tahu kedai2 yg jual barang ni second hand. first hand mahal. area2 kulim atau taiping dan sewaktu dengannya.. kalau korang yg jual sendiri pun x pe. nak yg murah2.. dah abis bnyk duit ni.. tolong ye..
Iswara aeroback lama tahun 96.

by imlehz - Comments: 0 - Views: 1049
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
21022010
like tis 1 .. any1 know where can i find it ???

by 4x4Drifter - Comments: 4 - Views: 779
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
10112012
saya mencari sportlight mivec jenis besar punya...lama suda saya cari ni brg tp sampai skrg pun blum dpt2 lg...Klu ada apa2 berita baik juz contact saya k...Thanxx SIOLOON...

by Zakey - Comments: 2 - Views: 534
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
23102012

URGENT!
Salam siol0on, kepada sesiapa yg memiliki atau tau sesiapa yg ingin letgo rim wira se 16inch ne,tlg la bgtaw saya,urgent ne, kereta xble jalan tanpa ia.. Ssiapa tahu dmana ada jual,bgtau ya. Terima kaseh smua. Smile

by downstreet - Comments: 0 - Views: 513
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
30092012

spare body
ada sesiapa tau mana nk dapat body model celica TA 40 liftback tahun 198..

by tok muharam - Comments: 0 - Views: 462
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
14092012
sa ingin mencari bumper depan iswara sedan...
sesape yg ada jual bumper tu gitau sa k...
lau boleh jual murah lgi bgus...
2nd hand pun boleh.. yg penting boleh dpkai...

by Crystal0911 - Comments: 0 - Views: 911
Permissions in this forum:
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum

Users browsing this forum: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

Registered Users: None


  • New posts New posts
  • No new posts No new posts
  • New posts[ Popular ] New posts[ Popular ]
  • No new posts[ Popular ] No new posts[ Popular ]
  • New posts[ Locked ] New posts[ Locked ]
  • No new posts[ Locked ] No new posts[ Locked ]
  • Announcement Announcement
  • Sticky Sticky
  • Global announcement Global announcement
Current date/time is 26/6/2017, 11:55 am