SIOLOON FUN CLUB

Please log in or register before viewing the unlimited contents of this forum.
Thank you for visiting our website.

by aLFFiaN.

SIOLOON FC on Facebook
LIKE or UNLIKE

Shopping & Kecantikan 

Topics
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
14092013

Pashmina, cotton, chiffon plain warna cantik, harga memang murah.
Harga borong RM10 walaupun sehelai. Warna pastel, metallic yg kalau dipakai menyerlahkan keaslian wajah jelita.
Senang didandan, dibentuk, sejuk selesa fabrik bernafas dan design plain tidak menyemakkan wajah pemakai.
Hanya untuk professional atau students atau mereka yang ingin menyerlahkan personaliti wajah dan kecantikan asli wajah. Kemas & tasteful.

Bayaran melalui CIMB . Maybank Hantaran : Poslaju

hijab, shawl pashmina, cotton, chiffon harga murah

by razif1 - Comments: 1 - Views: 1547
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
25062009
apa pendapat anda semua tentang shopping online???

Visit blog untuk shopping online...semuanya dihujung jari anda...x perlu mbazirkan masa dan tenaga...just click!!!

http://www.awanboutique.blogspot.com/

http://thestyloboutique.blogspot.com/

by sharidashamsuddin - Comments: 10 - Views: 3350
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
23012011
Salam Semua...

Bah..kamurang tingu2 dulu...belek2 ..kalau suka boleh order
Harga buli runding jangan risau...

Barang-barang ni kegunaan harian dan memang sesuai untuk semua..

1. Oven Manual - Kecil RM40, Besar RM50
2. Fany Grill - RM35

Makanan pun ada juga niee.... syok juga makan2 sambil tingu tv..besantai-santai dengan family...syok tuu..

1. Kerepek ubi kari pedas manis - RM18/Kg
2. Kerepek Pisang sekaki - RM18/kg


Mo jadi RESELLER .. PM sis untuk harga retail

tqvm

by kiambangd - Comments: 4 - Views: 1377
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
07032011





TANDA-TANDA AWAL KANSER

(1) Kanser pangkal rahim





- Sebarang lelehan atau pendarahan yg luarbiasa,
- Sakit selepas bersenggama dan turun berat badan.


(2) Kanser payudara





- bengkak atau gumpalan di buah dada
- keluar cairan berdarah dari puting, pembesaran kelenjar diketiak, kedutan pada kulit di buah dada.


(3) Kanser usus besar





- perubahan tabiat membuang air, hilang berat badan,
- sakit dalam perut dan...

by dini - Comments: 7 - Views: 4411
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
07032011











TANDA TANDA KANSER PAYUDARA>

- bengkak atau gumpalan di buah dada
- keluar cairan berdarah dari puting, pembesaran kelenjar diketiak, kedutan pada kulit di buah dada.

by dini - Comments: 0 - Views: 1642
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
02082009
BERMINAT MENYERTAI MARY KAY ?






BC adalah singkatan
kepada Independent Beauty Consultant.


Bermodalkan hanya hanya RM180 dan menandatangani borang keahlian,secara
automatik anda menjadi sebahagian keluarga Mary Kay.


Kursus ESRS (Essential Step to...

by kay_chik - Comments: 1 - Views: 1651
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
13032008
"Sebab wanita lebih cepat nampak tua"

Ada segelintir kaum suami mudah mencari perempuan lain kerana menganggap
isteri mereka sudah tidak cantik, nampak tua, gemuk.. Tapi tahukan anda
semua wahai kaum suami sebab-sebab yang menjadikan para wanita khususnya
isteri & ibu cepat nampak tidak menarik di mata anda?

1. Tahukah anda, jika kita makan dengan perlahan dan mengunyah makanan
sehingga benar2 hancur, itu akan membantu proses penghadaman kita,
sekaligus mengelakkan kita gemuk.. tetapi kasihan kaum ibu ni, terpaksa
makan laju2, telan...

by andypeterh - Comments: 23 - Views: 2758
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
11102010
ADAKAH ANDA PENTINGKAN Kecantikan, Kerjaya & Keusahawanan? Jika YA, satu
perkongsian tips2 Penjagaan Kesihatan, Demontrasi Kecantikan Luar dan
dalam wanita akan diadakan buat julung kalinya pada 17/10/2010 (AHAD)
Jam 8.00am-2.00pm di DEWAN WISMA KEMENTERIAN PERTANIAN, KOTA KINABALU.
...YURAN PENYERTAAN BERNILAI RM100-RM200...Jadilah antara wanita terawal & bertuah untuk mendapat VOUCHER MASUK
PERCUMA. KHAS UNTUK WANITA SAHAJA. Tempat Terhad! sila KLIK link di
bawah dan isi maklumat anda...


by venusz - Comments: 0 - Views: 557
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
08022010

org klik klik dpt duit,org klik dpt duit 1000klik=RM100 , 10000klik=RM1,000 ,100000klik=RM10,000
org klik klik dpt duit,org klik dpt duit

1000klik=RM100 ,
10000klik=RM1,000 ,100000klik=RM10,000



http://jutawanklik.com/?a_aid=Registration



BAYANGKAN
BERAPA JUTA MANUSIA DALAM DUNIA NI.......


KORANG BANTU BUAT
IKLAN,SYARIKAT UNTUNG KORANG UNTUNG




by ieeyz - Comments: 0 - Views: 1512
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
18022008
17 Feb 2008


Kalau berpeluang ke negeri di bawah bayu, Sabah , jangan ketinggalan untuk ke Pasar Kraftangan atau lebih dikenali sebagai Pasar Filipina oleh penduduk tempatan serta para pelancong yang berkunjung di sini. Di Pasar Filipina terdapat pelbagai barangan yang dijual dengan harga yang berpatutan....

by rynjeff - Comments: 9 - Views: 7870
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
13012010

just for sharing
Wanita bersolek, alamat lemah mentalnya. Benarlah apa yang dikatakan oleh Rasulullah s.a.w yang bermaksud: “Setiap wanita ada kelemahannya, lemah tenaga berfikir dan lemah soal-soal agama”. Di zaman silam, amalan bermake-up – wanita-wanita mendedahkan kecantikan rupa paras – adalah merupakan satu perkara tradisi. Di zaman moden ini pula, masih ada lagi golongan wanita yang cuba memulihkan setiap amalan kolot dahulu dan dipolularkan pula dengan teknik dan cara yang moden. Lantaran inilah Allah melarang sikap golongan tersebut. Larangan ini termaktub di dalam firman Allah yang bermaksud: “Dan janganlah...

by MiRA_TaSHa - Comments: 15 - Views: 1832
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
31122009

Cantik dan Yakin diri
TEKNOLOGI AL-QUR’AN & DOA


BUKA AURA PESONA NUR ILAHI





Aura
adalah
medan
tenaga hidup yang tidak dapat dilihat dengan mata kasar.
Ia membabitkan tujuh warna pelangi atau tujuh cakra berbentuk seperti telur
raksasa yang...

by ifafid - Comments: 0 - Views: 2940
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
16052008
Tetap selesa ketika haid






BERCAKAP tentang haid mungkin akan membuatkan sesetengah wanita berasa tidak selesa biarpun ia adalah sebahagian daripada alam kewanitaan. Hakikatnya, kira-kira 80 peratus wanita mengalami simptom-simptom pramenstrual seperti kekejangan. Malah, adakalanya menyebabkan rasa tidak selesa ataupun ketidakupayaan untuk berfungsi secara normal.
Berikut adalah sesetengah jenis kedudukan...

by rynjeff - Comments: 4 - Views: 1194
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
18022008
Merias bulu mata

Oleh IZYAN LIYANA MOHD DARIF


Bulu mata yang pendek dapat dilentikkan agar tampak lebat apabila mengenakan koleksi bulu mata palsu yang sesuai.

PELBAGAI jenis warna dan rekaan bulu mata palsu.




BAYANGKAN, bulu mata yang asalnya pendek dan tidak lentik, dapat bertukar menjadi lebat dan panjang selepas...

by rynjeff - Comments: 18 - Views: 4388
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
02082009
warna
mata pilihan





warna mata marykay ni tahan 8 jam.yg bestnya warna ni
tak berkedut mengikut alur kelopak mata.ia jg tidak menggatalkan kulit
mata.campur shj apa warna,tetap nampak cantik.lg 1, color ni kita yg pilih
sendiri mengikut kehendak kita sendiri...



by kay_chik - Comments: 4 - Views: 960
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
02082009
Salam...

hai semua. saya adalah salah seorang perunding kecantikan bebas Mary Kay... berminat nak beli??? layari laman web ini tuk tengok produk2nyer...
www.marykay.com.my *dari penjagaan wajah sampailah make up** pendek kata semua ada...




Very Happy Very Happy

by kay_chik - Comments: 0 - Views: 1201
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
02072008
siapa yang ada pakai benda ni.aku tengok ada yang jual hingga rm500 pun ada.apa kelebihan dan keistimewaannya

by scorpions - Comments: 4 - Views: 1549
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
02042008
Berlian raja segala permata

Oleh SADATUL MAHIRAN ROSLI (mahiran.rosli@utusan.com.my)



BERLIAN berbentuk buah pear-D seberat 72.22 karat berharga antara RM32 dan RM42 juta ini dilelong di Hong Kong, baru-baru ini.


by rynjeff - Comments: 2 - Views: 1816
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
02042008
Selebriti duta antikedutan



RAMAI wanita yang takut kelihatan tua akan menggunakan rawatan botox sebagai pilihan utama mereka.


DUTA untuk rawatan antikedutan, botox seperti Nicole Kidman, Elle Macpherson dan Kylie...

by rynjeff - Comments: 1 - Views: 678
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
18022008
STAILO







Facet Fire tiada pendua

Oleh SUBASHINI RAJANDRA


Sentiasa mementingkan empat prinsip utama iaitu integriti, kebenaran, kesempurnaan dan kecantikan, Facet Fire menghasilkan satu unit barangan kemas bagi setiap tema reka bentuk.
RANTAI dan cincin Zaffiro Da Oceano.



by rynjeff - Comments: 7 - Views: 1561
Permissions in this forum:
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum

Users browsing this forum: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

Registered Users: None


  • New posts New posts
  • No new posts No new posts
  • New posts [ Popular ] New posts [ Popular ]
  • No new posts [ Popular ] No new posts [ Popular ]
  • New posts [ Locked ] New posts [ Locked ]
  • No new posts [ Locked ] No new posts [ Locked ]
  • Announcement Announcement
  • Sticky Sticky
  • Global announcement Global announcement
Current date/time is 14/12/2017, 9:17 am