SIOLOON FUN CLUB

Please log in or register before viewing the unlimited contents of this forum.
Thank you for visiting our website.

by aLFFiaN.

SIOLOON FC on Facebook
LIKE or UNLIKE

Supplier and Others 

Topics
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
16072013

Kini kunci kereta anda boleh dilipat pada remote seperti kereta Eropah.
Item:
Custom Flip Key Conversion Shell For Proton and Perodua



Description:
-Tak perlu risau kunci tercucuk peha
-tak perlu risau kunci tersangkut dalam beg tangan atau poket seluar
-lebih stylo dan ada gaya, ada aura kereta keluaran eropah.
-moulding tersendiri. tiada terdapat di pasaran Malaysia lagi.
-Getah button yang lebih tebal dan tahan lasak
-Material ABS plastik yang kukuh dan tak mudah pecah.

Pemasangan...

by deone - Comments: 0 - Views: 2001
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
16112012
Currently our company will like to clear stock of our Top Panel Speaker System from Thailand, now selling at only from S$355. Comes with a 3" mid speaker & a tweeter mounted on your car's A-pillar, with crossover also. Wrap with PVC leather that will match your car's interior color & fix just like original. Best use to watch DVD or listen to concert CD with surround sound effect.

Currently available for the following models:

Honda
- City 97-2002 Type-Z
- Civic 92-95 EG 4drs, 96-2000 EK 4drs & 2001-2005 ES
- CRV 96-2006
- Odyssey 2000-2006
- Stream...

by wpchia - Comments: 13 - Views: 728
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
10012013
Dmana tempat ada jual rim japan atau taiwan yg harga berpatutan??..mahu pehgi servey2 nanti..

by afwan - Comments: 0 - Views: 750
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
10102007
kami menjual aksesori dan juga enjin upgred untuk Smallcar anda

by minica - Comments: 361 - Views: 10013
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
20102012

Car Carpet CoilMat







HARGA KILANG
Company...

by CannyCool - Comments: 0 - Views: 716
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
18022011
CANNYCOOL TINTED SPECIALIST IS THE MOST FAMOUS TINTING SOLUTION ONLINE IN MALAYSIA

DONT BELIEVE?????

CHECK MY FEEDBACK HERE : http://forum.lowyat.net/index.php?showtopic=1266694&hl=

GO FOR A REPUTABLE TINTING SHOP WITH PROVEN FEEDBACKS FROM CUSTOMERS RATHER THAN SHOP WITOUT ANY FEEDBACKS,THEY WILL NOT BE RESPONSIBLE FOR ANY PROBLEMS THAT OCCUR LATER ON.

CANNYCOOL IS THE FIRST CAR TINTING SHOP IN MALAYSIA WHO HAS GOT THE WIDEST NETWORK ONLINE,HAVING THE...

by CannyCool - Comments: 6 - Views: 1507
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
17072009
salam perpaduan....
barang2 yang ada d smart garage...

- bumper depan moderno - rm400
- bumper depan L2 parco - rm330
- bumper depan L2s - rm720
- bumper depan L502 - rm500
- bumper depan hello kity - rm 400

- bumper blkg L2 - rm300
- bumper blkg L2s - rm400
- bumper blkg L502 - rm450
- bumper blkg hello kitty - rm400

- hood L2 moderno rata - rm350
- hood l2s big skoop - rm600
- hood L5 - rm650

- seat L2s tag merah - rm780
- seat L5 tag kuning - rm880
- seat L2 trxx - rm700

-...

by azlykitty - Comments: 88 - Views: 10028
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
26122007
Listkan kedai2 halfcuts yg anda tahu di area KK nie....di mana dpt murah2...barang cantik2....bila kontena sampai..dan sewaktu denganya Smile

by ProjectD - Comments: 38 - Views: 10042
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
26092011

mau cari enjin 850cc atau 1000cc.
haloo...geng2 sioloon sekalian..
mau minta bantuan ni sepa2 yg tau d mana ada jual enjin kancil 850cc atau kelisa 1000cc..
lagi bagus kalau ada kawan2 yg mau jual ni enjin..
puas sdh sa cari ni enjin tp ssh mau dapat...
harap2 ada kwn2 dpt tolong n bg information...TQ.

by fred_tezz - Comments: 23 - Views: 2030
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
24092009
'house of k-car'

half cut bagi l2s,l5 twincam,l5 single cam,l512 ada dan bole order di sini,
bodypart pun ada,brgx2 performance pun ada, byk betullah mau cerita disini... dtglah ke adam's garage (signboard n banner belum ada tapi senang mau cari) berdepan dengan rivercity carwash,bersebelahan dengan aslam niaga,pintu masuk u all akan nampak bumper bergantungan(bumper depan l5 classic n l512) lokasi di riverside bersebelahan kingfisher....

contact: 0128251610/0145541440

by uncle del - Comments: 13 - Views: 2807
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
16042012
Siapa2 yang mencari barang-barang JDM (half-cut condition) boleh cari saya. Lokasi di Miri, bagi org Sabahan saya boleh poskan/guna bas hantar. Mana tau barang yang kamu cari lebih murah dari tempat kamu, even lepas kos penghantaran..

Bagi yang serius mau beli saja sya akan layan. Just sms saya brang yang dikehendaki, dan saya akan reply dengan harga. Kos pos nnti kita bincang kemudian. Saya akan cuba kasi yang terbaik untuk anda, utk member Sioloon khasnya..

apa2 saja barang seperti bonet, fender,bumper,lampu,stering, dashboard, seat dan sebagainya..

Call/sms me...

by kent1189 - Comments: 11 - Views: 850
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
21022012

K-Car Parts Specialist
We have started ordering parts from our supplier.
Place your order now welcome

For more information of us, feel free to visit :-

http://www.k-concept.my
http://www.facebook.com/K.Concept.KK
http://www.mudah.my/k-concept

or call / sms / whatsapp Ricky...

by K.Concept - Comments: 0 - Views: 933
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
31102008
Mana nak carik lowered srpings untuk atos ye.. puas da cari di KK ni... tolong inform kalau tau kedai mana nak beli ...

by nawi - Comments: 5 - Views: 932
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
15062010

Menjual OEM dan JDM parts
Salam.. Kami menjual parts-parts kereta yang berkualiti sama ada yang baru atau yang telah digunakan. Kami terletak di Taman Indah, Permai, Kota KInabalu.
Apa-apa jenis barang kereta yang anda hendak cari, sila call atau sms
FADH 013-8080502 atau email kami di carpart4sale@yahoo.com. atau kunjungi website kami iaitu

www.carpart4sale.webs.com

Kesemua barang-barang ini boleh...

by decorn87 - Comments: 5 - Views: 1635
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
12102011
nak let go stock apexi meter sya..
-boost
-volt
-water temp..
brg baru dlm kotak...kondisi mmg cun..sensor type..
kalau mau meter lain boleh order..
yg penting suma puas...
let go for rm160..
tuk pertanyaan call pian - 0168457526

by pyan_dropstar - Comments: 0 - Views: 407
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
19072011
Elf Grapholia for Diesel Engine 5L

Elf Grapholia is recommended for Diesel engines operating under severe service. It meets and exceeds the following classifications :-

*API : CF-4 / SG
*ACEA : E2-96 (CCMC : D4)
*US Army : MIL-L-2104E
It also meets the requirements of most of engine manufacturers and approved by :-
*MERCEDES BENZ : Sheet 228.1
*VOLVO : VDS specification
*MAN : 271 specification
*DETROIT DIESEL ALLISON : C4 specification
*CATERPILLAR : TO2 specification

Features
-Outstanding detergency to prevent sludge...

by dre42 - Comments: 5 - Views: 1690
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
17092008
Siapa2 mau beli surbo, ada pembekal, pengedar juga diperlukan...kontek aku..

by Rgentum - Comments: 20 - Views: 2853
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
28042011

Intercooler, Piston, Spark Plug , Disc Brake Keychain
Salam semua..mau jual Intercooler, Piston, Spark Plug , Rim Keychain..limited unit..Penghantaran ke luar Sabah boleh di uruskan

Price : RM 15/pcs semua sama harga
RM 50/ 4 pcs

Lokasi : Kota Kinabalu,Sabah

Pls call/sms:0138777784
[img] [/img]
[img] [/img]
[img] [/img]
[img]

by fatihie1302 - Comments: 2 - Views: 1038
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
18032011

UPDATED V2 PROMO, NEW FONT (MARCH-2011)


Welcome to the automotive shop - Aerideas - Wizardz Tint



Latest fonts: JVS / WLQ / POR Very Happy Very Happy Very Happy
**WWW no stock


by sohakyee - Comments: 0 - Views: 1843
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
10032010

sila kunjung...TQ
Barang2 semua ada dalam link bawah..sila click tengok..TQ

http://www.flickr.com/photos/12623478@N05/
0128350987


by xiaomao - Comments: 24 - Views: 4927
Permissions in this forum:
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum

Users browsing this forum: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

Registered Users: None


  • New posts New posts
  • No new posts No new posts
  • New posts[ Popular ] New posts[ Popular ]
  • No new posts[ Popular ] No new posts[ Popular ]
  • New posts[ Locked ] New posts[ Locked ]
  • No new posts[ Locked ] No new posts[ Locked ]
  • Announcement Announcement
  • Sticky Sticky
  • Global announcement Global announcement
Current date/time is 24/6/2017, 4:52 pm