SIOLOON FUN CLUB

Please log in or register before viewing the unlimited contents of this forum.
Thank you for visiting our website.

by aLFFiaN.

SIOLOON FC on Facebook
LIKE or UNLIKE

JAPAN/KOREA 

Topics
No new postshttps://i.servimg.com/u/f3
14042008
kawan sekelian siapa yang mempunyai kete toyota model lama atau baru.... boleh la update sini...
kalau bilangannya cukup ramai boleh la kita buat gatheirng toyota....

username / jenis kete / tahun / modify enjin / warna

1. eleanor / ae100 / 1995 / BT auto / hitam perdana
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.

by eleanor - Comments: 287 - Views: 10019
No new postshttps://i.servimg.com/u/f3
21062012

Harga
Haloo...

Pa kabar geng sioloon! Smile

Sa just mo tanya2 ja bah ni sni,ada ka sapa2 tau price tag untuk kereta Toyota Caldina ZT or GT-4 di Sabah atau sanaaa Labuan ka (unpaid tax punya la)...

Unregisterd pun boleh, 2nd hand pun boleh la.

Heehehe..

Thanks bye

by NunukRagang - Comments: 0 - Views: 780
No new postshttps://i.servimg.com/u/f3
20032009
tak kira ni jantung kat kereta apa, wokswagen ka. pickup ka, van ka..asal sesapa yang pakai ni jantung..jom lepak sini.. 4AGE Rules!!!

by bod_supersperm - Comments: 49 - Views: 6492
No new postshttps://i.servimg.com/u/f3
18012012
Aku Dean, pakai 4age Blue Top br 3 thn, kira hijau lg... Kpd Otai-Otai 4age, aku mau minta tlg, pasal 2 hr lpas tiba2 enjinku ni hidup 2 silinder sj, 3 & 4. Aku tau sbb cabut cable 3 & 4, enjin mati tp cabut cable 1 & 2 ndada apa2. Buka spark test api, kuat api spark 1 & 2 tu. Jd, aku ingat injector pnya pasal, tp bila aku tnya mekanik, dia ckp head gasketku putus, compression silinder 1 & 2 dah bcampur. Btulkah tu?

by Deans512 - Comments: 0 - Views: 433
No new postshttps://i.servimg.com/u/f3
11042008

Welcome To Honda





by aboy1900 - Comments: 749 - Views: 10343
No new postshttps://i.servimg.com/u/f3
05062008
mari semua pengguna kete toyota... kita sama2 ramaikan meriahkan riuhkan hari gahtering 3 penjuru yang akan diadakan pada 29 Jun ini bertempat di 1 borneo jam 8.30 pagi...

jom geng semua kita aramaite hari tersebut..... panggil semua kengkawan kita.... hari tersebut ada sticker sioloon akan diedarkan kepada mereka yang mengkehendakinya murah jak dgn rm11.00 sahaja kita semua akan menikmati sticker sioloon yang terbaru...

by eleanor - Comments: 398 - Views: 10004
No new postshttps://i.servimg.com/u/f3
13032008
apa lagi ada sudah slot nie.... kita cerita toyota la .... BT modification.....

by eleanor - Comments: 213 - Views: 10001
No new postshttps://i.servimg.com/u/f3
16032008











by de@@_le$$ - Comments: 58 - Views: 10005
No new postshttps://i.servimg.com/u/f3
16102009
KEPADA MEMBER YANG MEMILIKI HONDA (TAK KIRA APA HONDA SEKALIPUN), MARI KITA BERBORAK-BORAK SAMPAI PENGSAN DI SINI. AYOK LA.......

by jasneh - Comments: 12 - Views: 3775
No new postshttps://i.servimg.com/u/f3
16122008
I need the diagram of the ECU... Please help..

by jasonkhoo87 - Comments: 1 - Views: 2185
No new postshttps://i.servimg.com/u/f3
08092010
peace

by fendy77 - Comments: 0 - Views: 725
No new postshttps://i.servimg.com/u/f3
12082010
[color:8798=#000]Aku ingin membeli mobil online audio. Teman saya membujuk saya untuk membeli satu dari www.cargpsnavi.com. saya melihatnya, itu adalah Chinase
Online store.I tidak tahu banyak tentang Cina products.anybody tahu itu? Tolong beritahu saya.

by momo - Comments: 0 - Views: 758
No new postshttps://i.servimg.com/u/f3
30052008
ILHAM DAN SUMBER DARI MAJALAH SHIFT

by eleanor - Comments: 14 - Views: 3273
No new postshttps://i.servimg.com/u/f3
18082009
Any Navara owner out there? Plz join & discuss.. I juz owned it.. Let's start this topic by discussing the F.C. of it..

by greatest11 - Comments: 4 - Views: 1828
No new postshttps://i.servimg.com/u/f3
16032008
bah pengguna2 kereta dr mitsubishi apa lagi.....cerita apa saja pasal mitsubishi.....

by ProjectD - Comments: 29 - Views: 10097
No new postshttps://i.servimg.com/u/f3
16032008
The AE86 was available with a fuel-injected 4-cylinder twin-cam 1587 cc 4A-GEU engine in Japan and Europe which was also used in the first-generation Toyota MR2 (AW11). This engine had a maximum power output of 130 PS (97 kW) and 103 ft∑lbf (140 Nm) of torque in standard form.[1] The AE86 came with a 5-speed manual gearbox, and later came with the option of an automatic. The 4A-GE engines used in the AE86 and AW11 were equipped with T-VIS (Toyota Variable Induction System). The AE86 had an optional Limited Slip Differential (LSD).[1]
In North America, a modified 4A-GEC...

by de@@_le$$ - Comments: 19 - Views: 10064
No new postshttps://i.servimg.com/u/f3
20032010

ada?
Hai semua,

Saya nak tanya sikit,

ada siapa pasang Lambo door kit untuk Honda civic '09?

mana mo cari?

by skitmanbob - Comments: 0 - Views: 1833
No new postshttps://i.servimg.com/u/f3
04032010

by bod_supersperm - Comments: 4 - Views: 925
No new postshttps://i.servimg.com/u/f3
04102009
otai2 smua..mau tnya,kenapa kipas radiator & ekon saya x berpusing??kipas dan air cond knob sdh on..

by yoshida1610 - Comments: 4 - Views: 5244
No new postshttps://i.servimg.com/u/f3
19032008












wakakaka pic_up pulak ni ....

by anakjomo - Comments: 24 - Views: 5108
Permissions in this forum:
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum

Users browsing this forum: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

Registered Users: None


  • New posts New posts
  • No new posts No new posts
  • New posts†[ Popular ] New posts†[ Popular ]
  • No new posts†[ Popular ] No new posts†[ Popular ]
  • New posts†[ Locked ] New posts†[ Locked ]
  • No new posts†[ Locked ] No new posts†[ Locked ]
  • Announcement Announcement
  • Sticky Sticky
  • Global announcement Global announcement
Current date/time is 20/11/2018, 7:27 pm