SIOLOON FUN CLUB

Please log in or register before viewing the unlimited contents of this forum.
Thank you for visiting our website.

by aLFFiaN.

SIOLOON FC on Facebook
LIKE or UNLIKE

    Sure Heboh KL aramaiti - air tour sioloon 1st edition

    Share
    avatar
    aLFFiaN
    ADMINISTRATOR
    ADMINISTRATOR

    Male
    Countries/State : Malaysia
    Age : 34
    location : Borneo Island
    Website : www.sioloon.com
    Tag ID: : SFC00001
    Points : 9879
    Reputation : 101
    Number of posts : 7894
    12022009

    http://i38.servimg.com/u/f3 Sure Heboh KL aramaiti - air tour sioloon 1st edition

    Post by aLFFiaN

    Sure Heboh KL aramaiti




    Tarikh Penerbangan 23.01.2010 - 28.01.2010

    Masa Penerbangan 1710 - 1940 KK --> KL & 1820 - 2050 KL --> KK


    update terkini (22.10.2009) perubahan masa penerbangan

    Tarikh Penerbangan 23.01.2010 - 28.01.2010
    Masa Penerbangan 1805 - 2045 KK --> KL & 1820 - 2050 KL --> KK




    Depart
    Kota Kinabalu (BKI) to Kuala Lumpur LCCT (KUL)


    Saturday, 23 Jan 2010
    Flight AK 5109


    Depart Kota Kinabalu International Airport (T2) (BKI) at 18:05hrs (6:05 PM)
    Arrive in Kuala Lumpur International Airport(LCC Terminal) (KUL) at 20:40hrs (8:40 PM)

    Return
    Kuala Lumpur LCCT (KUL) to Kota Kinabalu (BKI)
    Thursday, 28 Jan 2010

    Flight AK 5112

    Depart Kuala Lumpur International Airport(LCC Terminal) (KUL) at 18:20hrs (6:20 PM)
    Arrive in Kota Kinabalu International Airport (T2) (BKI) at 20:50hrs (8:50 PM)

    1. aLFFiaN
    2. Mira
    3. Yakuza
    4. YnaYakuza
    5. Ha124m
    6. Ha124m co.
    7. ha124m Jr.
    8. Surkawi
    9. Thenone
    10. maain
    11. Viero
    12. Viero co.
    13. dea_les
    14. dea_les@co
    15. dea_les@princess
    16. dea_les@princess2

    17. hantukubur
    18. skachild
    19. R41NY_skachild
    20. r3dskai
    21. ArYonGLeGeNDz
    22. Mad (23hb,SDK-KK jam 1420->KK-KL jam 1805)(28hbKL-SDK jam1715)
    23. Mad co.
    (23hb,SDK-KK jam 1420->KK-KL jam 1805)(28hbKL-SDK jam1715)
    24.jebat derhaka
    25.jebat derhaka co


    Setakat ni nama nama di atas tiket telah ditempah & confirm. kini air tour dibuka kepada semua member siolooner untuk menyertai aktiviti ini..

    note:
    tarikh tutup penyertaan adalah pada tarikh akhir penerbangan pada 23 jan 2010 .sesiapa yg berminat dengan program ini, anda boleh menempah tiket pada tarikh, masa yang sama. jika mempunyai ralat masa ia tidak menjadi masalah untuk kita bersama. kemungkinan tempat penginapan dalam satu lokasi.jadi marilah booking beramai≤ sementara tiket air asia dalam promosi waktu ini. promosi hebat anggaran sehingga 15 hb ini tidak sampai RM300 ringgit pergi dan balik. jika bernasib baik tidak sampai RM100 seorang.

    www.airasia.com.my


    Last edited by aLFFiaN on 27/10/2009, 11:05 am; edited 12 times in total

    Similar topics

    -
    Share this post on: Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

    avatar

    Post on 13/2/2009, 11:46 am by aint_87

    mo join...
    What a Face

    Post on 13/2/2009, 4:49 pm by BabyBee

    sa bleh join ka??huhuhuu
    avatar

    Post on 13/2/2009, 5:10 pm by loted

    *Sekiranya anda berminat... sila updatekan nama anda dan conformkan diri anda dgn kepada Bro alffian terima kasih
    avatar

    Post on 13/2/2009, 7:14 pm by Skatanix

    uinahh KEY ELL mari suda sioloon...hails from sabah to KL bah ngam laini kalo ada umur panjang ble jumpa trus sama big2 brother nie dlm sioloon....
    avatar

    Post on 15/2/2009, 3:23 pm by lisa da greto

    hehehhe..wel...sti dapt jumpa...u all kat kl...insyaallah...
    enyoy bro n sis
    avatar

    Post on 18/2/2009, 12:12 pm by ladymariah

    aku mana buli kasi tinggal sabah ni.. nanti huru hara. dance
    avatar

    Post on 21/2/2009, 10:31 am by aint_87

    mo join ba.. boleh ka tu ar?? What a Face What a Face What a Face
    avatar

    Post on 21/2/2009, 1:52 pm by loted

    ainttttttt_87.... ikuttt la ko... aku tunggu sini... ko special naik kereta aku... wakakka dorg naik bas jak... Laughing
    avatar

    Post on 21/2/2009, 2:20 pm by de@@_le$$

    Very Happy ... siapa sepa yg berminat join Air Tour ni...
    rajin rajin la chek online d airasia.... kalau ada seat 0 fare...
    terus book la sendiri atau inform sya... sya boleh tolong book....
    atau leave u'r full name & ic no here... kalau ada sya tolong book.... Wink
    avatar

    Post on 22/2/2009, 11:31 am by putra_sky

    see u all at key hel... Very Happy Very Happy Very Happy
    avatar

    Post on 22/2/2009, 4:08 pm by aint_87

    loted wrote:ainttttttt_87.... ikuttt la ko... aku tunggu sini... ko special naik kereta aku... wakakka dorg naik bas jak... Laughing

    hahaha.. btl ba... 8) 8) 8) 8) 8)


    Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
    avatar

    Post on 24/2/2009, 8:34 am by venusz

    wawa.... ni ka yg lalink aku gtau tu?(yna_yakuza)..hehe....mcm best jak tu..bgus plan awal2...boleh g kumpul2 duit kan..hehe..fikir la lu ni..m0 j0in ka tidak..hehe
    avatar

    Post on 24/2/2009, 12:47 pm by thenone

    babY bakTeria wrote:wawa.... ni ka yg lalink aku gtau tu?(yna_yakuza)..hehe....mcm best jak tu..bgus plan awal2...boleh g kumpul2 duit kan..hehe..fikir la lu ni..m0 j0in ka tidak..hehe


    Twin.....join ba.....aku sorang ja ni......nnt dorang buli aku tu........huhuhuhuhu
    avatar

    Post on 24/2/2009, 1:03 pm by aLFFiaN

    thenone siapa mahu buli sama ko... wakkaka.. ko takut yakuza kah? jaga≤ ko dengan dia.. jangan ko satu bilik sama dia nanti...
    avatar

    Post on 24/2/2009, 7:16 pm by thenone

    aLFFiaN wrote:thenone siapa mahu buli sama ko... wakkaka.. ko takut yakuza kah? jaga≤ ko dengan dia.. jangan ko satu bilik sama dia nanti...



    jgn ko gtu ba bro...uhuhuhuhuh....aku sorang p kl xda couple....kamurang semua couple2.....huhuhuhu....xda org teman aku couple....huhuhuhuhu
    avatar

    Post on 25/2/2009, 3:02 am by de@@_le$$

    thenone wrote:
    aLFFiaN wrote:thenone siapa mahu buli sama ko... wakkaka.. ko takut yakuza kah? jaga≤ ko dengan dia.. jangan ko satu bilik sama dia nanti...



    jgn ko gtu ba bro...uhuhuhuhuh....aku sorang p kl xda couple....kamurang semua couple2.....huhuhuhu....xda org teman aku couple....huhuhuhuhu

    huhu ada bah Jon... hantukubur pun single tu... kamu couple la.... Laughing
    avatar

    Post on 25/2/2009, 3:04 am by de@@_le$$

    Sure Heboh KL aramaiti

    Tarikh Penerbangan 23.01.2010 - 28.01.2010
    Masa Penerbangan 1710 - 1940 KK --> KL & 1820 - 2050 KL --> KK


    1. Alffian
    2. Mira
    3. Yakuza
    4. YnaYakuza
    5. Ha124m
    6. Ha124m co.
    7. Surkawi
    8. Thenone
    9. maain
    10. Viero
    11. Viero co.
    12. dea_les
    13. dea_les@co
    14. dea_les@princess
    15. dea_les@princess2
    16. Hantukubur

    Setakat ni nama nama di atas tiket telah ditempah & confirm. kini air tour dibuka kepada semua member siolooner untuk menyertai aktiviti ini..

    note:
    tarikh
    tutup penyertaan adalah pada tarikh akhir penerbangan pada 23 jan 2010
    .sesiapa yg berminat dengan program ini, anda boleh menempah tiket pada
    tarikh, masa yang sama. jika mempunyai ralat masa ia tidak menjadi
    masalah untuk kita bersama. kemungkinan tempat penginapan dalam satu
    lokasi.jadi marilah booking beramai≤ sementara tiket air asia dalam
    promosi waktu ini. promosi hebat anggaran sehingga 15 hb ini tidak
    sampai RM300 ringgit pergi dan balik. jika bernasib baik tidak sampai
    RM100 seorang.

    www.airasia.com.my
    avatar

    Post on 25/2/2009, 1:08 pm by venusz

    thenone wrote:
    babY bakTeria wrote:wawa.... ni ka yg lalink aku gtau tu?(yna_yakuza)..hehe....mcm best jak tu..bgus plan awal2...boleh g kumpul2 duit kan..hehe..fikir la lu ni..m0 j0in ka tidak..hehe


    Twin.....join ba.....aku sorang ja ni......nnt dorang buli aku tu........huhuhuhuhu
    mcm m0 ba twin..huhu... siapa yg m0 buli k0? sepala tu aa yg berani2 m0 buli aku pnya kembar ni... t aku usahakan la k... bergantung penempatan tmpat keja aku juga tu bro..t ada pa2 aku gtau juga..n tgok bajet g ni...hehe..br0...jan ko kapel ma hantukubur aa..kin takut tu.
    avatar

    Post on 25/2/2009, 5:56 pm by thenone

    babY bakTeria wrote:
    thenone wrote:
    babY bakTeria wrote:wawa.... ni ka yg lalink aku gtau tu?(yna_yakuza)..hehe....mcm best jak tu..bgus plan awal2...boleh g kumpul2 duit kan..hehe..fikir la lu ni..m0 j0in ka tidak..hehe


    Twin.....join ba.....aku sorang ja ni......nnt dorang buli aku tu........huhuhuhuhu
    mcm m0 ba twin..huhu... siapa yg m0 buli k0? sepala tu aa yg berani2 m0 buli aku pnya kembar ni... t aku usahakan la k... bergantung penempatan tmpat keja aku juga tu bro..t ada pa2 aku gtau juga..n tgok bajet g ni...hehe..br0...jan ko kapel ma hantukubur aa..kin takut tu.



    dorang c tyco, yakuza.....sama len2 lagi.....mdorang mau buli aku......HAntukubur??? wkekekekkekeke......kami x akan jg tu......tp 1 kepala adalah....wkekekkee....
    avatar

    Post on 25/2/2009, 6:09 pm by de@@_le$$

    thenone wrote:
    babY bakTeria wrote:
    thenone wrote:
    babY bakTeria wrote:wawa.... ni ka yg lalink aku gtau tu?(yna_yakuza)..hehe....mcm best jak tu..bgus plan awal2...boleh g kumpul2 duit kan..hehe..fikir la lu ni..m0 j0in ka tidak..hehe


    Twin.....join ba.....aku sorang ja ni......nnt dorang buli aku tu........huhuhuhuhu
    mcm m0 ba twin..huhu... siapa yg m0 buli k0? sepala tu aa yg berani2 m0 buli aku pnya kembar ni... t aku usahakan la k... bergantung penempatan tmpat keja aku juga tu bro..t ada pa2 aku gtau juga..n tgok bajet g ni...hehe..br0...jan ko kapel ma hantukubur aa..kin takut tu.



    dorang c tyco, yakuza.....sama len2 lagi.....mdorang mau buli aku......HAntukubur??? wkekekekkekeke......kami x akan jg tu......tp 1 kepala adalah....wkekekkee....


    huhu... rileks bah ko JON.... paling paling kami hantar ko pg Chow Kit saja..... Laughing
    avatar

    Post on 25/2/2009, 6:14 pm by thenone

    dea_les wrote:
    thenone wrote:
    babY bakTeria wrote:
    thenone wrote:
    babY bakTeria wrote:wawa.... ni ka yg lalink aku gtau tu?(yna_yakuza)..hehe....mcm best jak tu..bgus plan awal2...boleh g kumpul2 duit kan..hehe..fikir la lu ni..m0 j0in ka tidak..hehe


    Twin.....join ba.....aku sorang ja ni......nnt dorang buli aku tu........huhuhuhuhu
    mcm m0 ba twin..huhu... siapa yg m0 buli k0? sepala tu aa yg berani2 m0 buli aku pnya kembar ni... t aku usahakan la k... bergantung penempatan tmpat keja aku juga tu bro..t ada pa2 aku gtau juga..n tgok bajet g ni...hehe..br0...jan ko kapel ma hantukubur aa..kin takut tu.



    dorang c tyco, yakuza.....sama len2 lagi.....mdorang mau buli aku......HAntukubur??? wkekekekkekeke......kami x akan jg tu......tp 1 kepala adalah....wkekekkee....


    huhu... rileks bah ko JON.... paling paling kami hantar ko pg Chow Kit saja..... Laughing


    ko ni....wkekekeke......kita semua lelaki p sana a.....cuci mata kita...wkekeke....tp ko lead sama kami a.....wkekeke....ko kan ketua bandar...mesti ada connection kat sana......wkekekkekee Laughing
    avatar

    Post on 26/2/2009, 12:13 pm by venusz

    thenone wrote:
    dea_les wrote:
    thenone wrote:
    babY bakTeria wrote:
    thenone wrote:
    babY bakTeria wrote:wawa.... ni ka yg lalink aku gtau tu?(yna_yakuza)..hehe....mcm best jak tu..bgus plan awal2...boleh g kumpul2 duit kan..hehe..fikir la lu ni..m0 j0in ka tidak..hehe


    Twin.....join ba.....aku sorang ja ni......nnt dorang buli aku tu........huhuhuhuhu
    mcm m0 ba twin..huhu... siapa yg m0 buli k0? sepala tu aa yg berani2 m0 buli aku pnya kembar ni... t aku usahakan la k... bergantung penempatan tmpat keja aku juga tu bro..t ada pa2 aku gtau juga..n tgok bajet g ni...hehe..br0...jan ko kapel ma hantukubur aa..kin takut tu.



    dorang c tyco, yakuza.....sama len2 lagi.....mdorang mau buli aku......HAntukubur??? wkekekekkekeke......kami x akan jg tu......tp 1 kepala adalah....wkekekkee....


    huhu... rileks bah ko JON.... paling paling kami hantar ko pg Chow Kit saja..... Laughing


    ko ni....wkekekeke......kita semua lelaki p sana a.....cuci mata kita...wkekeke....tp ko lead sama kami a.....wkekeke....ko kan ketua bandar...mesti ada connection kat sana......wkekekkekee Laughing
    huhu... twin..andai aku tidak dapat p..k0 jaga diri n jan kasi biar d0rang buli k0 aa... nasib bek teda c r3dskai ma c A3DR... orng ada huruf 3 mmg pembuli tu..kecualii c bakteria3907.haha
    avatar

    Post on 26/2/2009, 6:13 pm by thenone

    babY bakTeria wrote:
    thenone wrote:
    dea_les wrote:
    thenone wrote:
    babY bakTeria wrote:
    thenone wrote:
    babY bakTeria wrote:wawa.... ni ka yg lalink aku gtau tu?(yna_yakuza)..hehe....mcm best jak tu..bgus plan awal2...boleh g kumpul2 duit kan..hehe..fikir la lu ni..m0 j0in ka tidak..hehe


    Twin.....join ba.....aku sorang ja ni......nnt dorang buli aku tu........huhuhuhuhu
    mcm m0 ba twin..huhu... siapa yg m0 buli k0? sepala tu aa yg berani2 m0 buli aku pnya kembar ni... t aku usahakan la k... bergantung penempatan tmpat keja aku juga tu bro..t ada pa2 aku gtau juga..n tgok bajet g ni...hehe..br0...jan ko kapel ma hantukubur aa..kin takut tu.



    dorang c tyco, yakuza.....sama len2 lagi.....mdorang mau buli aku......HAntukubur??? wkekekekkekeke......kami x akan jg tu......tp 1 kepala adalah....wkekekkee....


    huhu... rileks bah ko JON.... paling paling kami hantar ko pg Chow Kit saja..... Laughing


    ko ni....wkekekeke......kita semua lelaki p sana a.....cuci mata kita...wkekeke....tp ko lead sama kami a.....wkekeke....ko kan ketua bandar...mesti ada connection kat sana......wkekekkekee Laughing
    huhu... twin..andai aku tidak dapat p..k0 jaga diri n jan kasi biar d0rang buli k0 aa... nasib bek teda c r3dskai ma c A3DR... orng ada huruf 3 mmg pembuli tu..kecualii c bakteria3907.haha



    Dorang 2??? aku tambah mataii klu dorang ada.....huhuhuhu......c bakteria3907 mana pandai buli aku....wkekekekke.....
    avatar

    Post on 26/2/2009, 6:40 pm by aLFFiaN

    open open open ...... siapa mahu join masih terbuka, boleh direct cari bro deales kita...


    p/s: thenone: hati hati ko hantu kubur.... pandai jadi lain tu malam≤...

    Post  by Sponsored content


      Current date/time is 24/9/2017, 6:03 am