SIOLOON FUN CLUB

Please log in or register before viewing the unlimited contents of this forum.
Thank you for visiting our website.

by aLFFiaN.

SIOLOON FC on Facebook
LIKE or UNLIKE

    Sure Heboh KL aramaiti - air tour sioloon 1st edition

    Share
    avatar
    aLFFiaN
    ADMINISTRATOR
    ADMINISTRATOR

    Male
    Countries/State : Malaysia
    Age : 34
    location : Borneo Island
    Website : www.sioloon.com
    Tag ID: : SFC00001
    Points : 9693
    Reputation : 101
    Number of posts : 7894
    12022009

    http://i38.servimg.com/u/f3 Sure Heboh KL aramaiti - air tour sioloon 1st edition

    Post by aLFFiaN

    Sure Heboh KL aramaiti




    Tarikh Penerbangan 23.01.2010 - 28.01.2010

    Masa Penerbangan 1710 - 1940 KK --> KL & 1820 - 2050 KL --> KK


    update terkini (22.10.2009) perubahan masa penerbangan

    Tarikh Penerbangan 23.01.2010 - 28.01.2010
    Masa Penerbangan 1805 - 2045 KK --> KL & 1820 - 2050 KL --> KK




    Depart
    Kota Kinabalu (BKI) to Kuala Lumpur LCCT (KUL)


    Saturday, 23 Jan 2010
    Flight AK 5109


    Depart Kota Kinabalu International Airport (T2) (BKI) at 18:05hrs (6:05 PM)
    Arrive in Kuala Lumpur International Airport(LCC Terminal) (KUL) at 20:40hrs (8:40 PM)

    Return
    Kuala Lumpur LCCT (KUL) to Kota Kinabalu (BKI)
    Thursday, 28 Jan 2010

    Flight AK 5112

    Depart Kuala Lumpur International Airport(LCC Terminal) (KUL) at 18:20hrs (6:20 PM)
    Arrive in Kota Kinabalu International Airport (T2) (BKI) at 20:50hrs (8:50 PM)

    1. aLFFiaN
    2. Mira
    3. Yakuza
    4. YnaYakuza
    5. Ha124m
    6. Ha124m co.
    7. ha124m Jr.
    8. Surkawi
    9. Thenone
    10. maain
    11. Viero
    12. Viero co.
    13. dea_les
    14. dea_les@co
    15. dea_les@princess
    16. dea_les@princess2

    17. hantukubur
    18. skachild
    19. R41NY_skachild
    20. r3dskai
    21. ArYonGLeGeNDz
    22. Mad (23hb,SDK-KK jam 1420->KK-KL jam 1805)(28hbKL-SDK jam1715)
    23. Mad co.
    (23hb,SDK-KK jam 1420->KK-KL jam 1805)(28hbKL-SDK jam1715)
    24.jebat derhaka
    25.jebat derhaka co


    Setakat ni nama nama di atas tiket telah ditempah & confirm. kini air tour dibuka kepada semua member siolooner untuk menyertai aktiviti ini..

    note:
    tarikh tutup penyertaan adalah pada tarikh akhir penerbangan pada 23 jan 2010 .sesiapa yg berminat dengan program ini, anda boleh menempah tiket pada tarikh, masa yang sama. jika mempunyai ralat masa ia tidak menjadi masalah untuk kita bersama. kemungkinan tempat penginapan dalam satu lokasi.jadi marilah booking beramai≤ sementara tiket air asia dalam promosi waktu ini. promosi hebat anggaran sehingga 15 hb ini tidak sampai RM300 ringgit pergi dan balik. jika bernasib baik tidak sampai RM100 seorang.

    www.airasia.com.my


    Last edited by aLFFiaN on 27/10/2009, 11:05 am; edited 12 times in total

    Similar topics

    -
    Share this post on: Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

    avatar

    Post on 26/2/2009, 10:01 pm by thenone

    p/s: thenone: hati hati ko hantu kubur.... pandai jadi lain tu malam≤...[/quote]


    ko ni tyco...huhuhuhu....btul ba??? apa lah dia akan jadi??? pontianak??? hantu pocong??? wkekekekkekeee Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
    avatar

    Post on 2/3/2009, 7:27 am by Yna@Yakuza

    Hehehehe.....betul tu lalink Smile
    avatar

    Post on 2/3/2009, 2:50 pm by nanasha

    tgh tggu tiket murah ni... mmg mau join..
    avatar

    Post on 6/3/2009, 4:04 pm by EnGiNe^StAnDaRd

    Hehehe... buli join la ni kan? brapa hari bulan tu sure heboh tu?
    avatar

    Post on 14/3/2009, 6:24 am by skachild

    bro kasi flight number... aku tau ada masa suda kena post d atas.. tapi aku takut salah beli... nti naik flight sorang2 aku p kl.. hehehe.....
    avatar

    Post on 14/3/2009, 7:06 am by aLFFiaN

    skachild wrote:bro kasi flight number... aku tau ada masa suda kena post d atas.. tapi aku takut salah beli... nti naik flight sorang2 aku p kl.. hehehe.....

    Tarikh Penerbangan 23.01.2010 - 28.01.2010
    Masa Penerbangan 1710 - 1940 KK --> KL & 1820 - 2050 KL --> KK


    kk - kl .... ak5109...1710
    kl - kk.... ak5112 ....2050
    avatar

    Post on 14/3/2009, 7:19 am by hantukubur

    Jgn ko risau thenone aku solo jak ni.. kita couple lah 2 org k. tidak jgk diorg buli ko tu. See u there
    avatar

    Post on 14/3/2009, 7:22 am by de@@_le$$

    hantukubur wrote:Jgn ko risau thenone aku solo jak ni.. kita couple lah 2 org k. tidak jgk diorg buli ko tu. See u there


    huhu... kita hantar thenone pg chau kit..... ahaksss
    avatar

    Post on 14/3/2009, 8:13 am by Skatanix

    siolooners key ell....welcoming tyco2 sioloon dtg sini kasi gegarr sna bukit jalil eheheh....urm kalau teda keberatan buli tau ? tempat menginap dimana nanti?plan n aktiviti yg akan dijalnkan bila tyco2 dtg sini nanti?....hurm takkan pi chow kit? whahah
    avatar

    Post on 14/3/2009, 10:30 am by skachild

    baru chek... rm215.... kmurang rasa nti ada murah lagi kah..????? aku confirm pegi ni... tapi lama lagi bah... tunggu murah lagi... klau kamurang siapa dpt news ada promotion kasitau aku k.... jgn PM aku... sms aku.. trus aku beli.... akan aku sentiasa check webisite airasia jugak...hehehe...

    btw... genting highland ada dlm schedule bah kn..????

    p/s ~ thenone... ko kasi teman aku nti d genting(klau ada dlm schedule)... kita cuba nasib... we rock
    avatar

    Post on 14/3/2009, 10:33 am by de@@_le$$

    Skatanix wrote:siolooners key ell....welcoming tyco2 sioloon dtg sini kasi gegarr sna bukit jalil eheheh....urm kalau teda keberatan buli tau ? tempat menginap dimana nanti?plan n aktiviti yg akan dijalnkan bila tyco2 dtg sini nanti?....hurm takkan pi chow kit? whahah


    huhu... tempat menginap dalam plan d kl plaza hotel apartment... berjaya ka tu...
    plan & aktiviti belum belum d tentukan lagi.... wakakak takan la pg chow kit...wakakak
    avatar

    Post on 14/3/2009, 12:13 pm by Skatanix

    oww...hehehe.....manatau ada sesi bergambar bersama pond2 di chow kit tu wahahaha ok bro info jak la pa prog nanti k manatau bisa ada yg boleh dibantu kah eheheh....
    avatar

    Post on 14/3/2009, 8:15 pm by thenone

    skachild wrote:baru chek... rm215.... kmurang rasa nti ada murah lagi kah..????? aku confirm pegi ni... tapi lama lagi bah... tunggu murah lagi... klau kamurang siapa dpt news ada promotion kasitau aku k.... jgn PM aku... sms aku.. trus aku beli.... akan aku sentiasa check webisite airasia jugak...hehehe...

    btw... genting highland ada dlm schedule bah kn..????

    p/s ~ thenone... ko kasi teman aku nti d genting(klau ada dlm schedule)... kita cuba nasib... we rock



    boleh ba klu ko bro....hehehe.....kita bawa c hantukubur.....kasih gantung dia d tiang....
    avatar

    Post on 14/3/2009, 8:53 pm by Skatanix

    uiknahh ada plan p genting lagi ahh ehehe ukis juga tu siukk baitu sna eheheh kita naik kabel car nanti tguk siapa yg brane eheheh jgn ada yg takancing sudalaaa wahahah
    avatar

    Post on 15/3/2009, 3:39 am by de@@_le$$

    Skatanix wrote:oww...hehehe.....manatau ada sesi bergambar bersama pond2 di chow kit tu wahahaha ok bro info jak la pa prog nanti k manatau bisa ada yg boleh dibantu kah eheheh....


    huhu... pasal pg chao kit tu bro.... kami mau hantar bro thenone sana....
    dia ni kalau d kk ketua kampung d kampung air.... tempatnya sama macam d chao kit.... Laughing
    avatar

    Post on 15/3/2009, 5:41 am by skachild

    huhu.... chow kit aku x berani pegi klau sorang2.... black list punya tempat orang ckp.... munkin thenone jak berani... taiko kmpung air... hehehe....
    avatar

    Post on 15/3/2009, 6:27 am by Skatanix

    wahahahaha....buli baitu kasi tggal setengah jam jak laa sna chow kit tguk tahan ka nda kana pukulan ponds2 sna wahaha jgn sampai nda mau balik sudalaaa wahahaha
    avatar

    Post on 16/3/2009, 4:17 pm by napster

    nda sabar mau tggu kamurang dtg key-el....

    siapa mau pg chow-kit tu aa.... Suspect

    hahaha... atur ja.....
    avatar

    Post on 17/3/2009, 8:24 am by Skatanix

    yaa bro napter ehehe nanti kasi hamparr tu kapet merahh mula dari epot sampai di kl eheheh spcial guest bah nie ehehehe
    avatar

    Post on 17/3/2009, 8:46 am by basshunterEX

    waaa.. siolooner r coming 2 kl...Shocked ... cheers

    best laa nee nnt.. akan aku pastikn diriku myambut kdtgn otoi2 ne kelak. yeeehaaaa

    maw jumpa otai alfian,,, n suma otai2 sioloon blue hypo
    avatar

    Post on 17/3/2009, 8:49 am by napster

    Skatanix wrote:yaa bro napter ehehe nanti kasi hamparr tu kapet merahh mula dari epot sampai di kl eheheh spcial guest bah nie ehehehe

    yess... nnt kita buat planning utk dorg, pusing semenanjung....
    avatar

    Post on 17/3/2009, 12:39 pm by Skatanix

    hehehe boleh diaturr bah tuuu....bro napster,pi pd kah konvoi pi sna ehehe....nda pun sunway lagun pun kira ok juga laa syok juga tu sna ehehe....jgn jak pi chow kit laaa whahaha
    avatar

    Post on 17/3/2009, 1:44 pm by aLFFiaN

    nantikan kehadiran kami tahun depan... kalau boleh aturkan perjalanan kami. sekaligus ambik cutilah korang ... temankan kami ronda KL.. hehehe
    avatar

    Post on 17/3/2009, 2:32 pm by napster

    sunway lagun pun bes jg... aku pun nda prnh masuk lg tu tmpt... jelir kasi masuk ja dlm planning kita... kasi tambah2 lg...

    bah, pakat2 kita cuti2 Malaysia nnt... atur.. Very Happy
    avatar

    Post on 17/3/2009, 4:43 pm by Skatanix

    aLFFiaN wrote:nantikan kehadiran kami tahun depan... kalau boleh aturkan perjalanan kami. sekaligus ambik cutilah korang ... temankan kami ronda KL.. hehehe

    ehehehe ok bah tu tyco teda maslaah haha.....bah aku kasi masuk planing pi sunway lagun laa syok tu sna aku gerenti mmg mngalkan kesan yg mandalam laa bila main tu mainan dia whahaha

    Post  by Sponsored content


      Current date/time is 23/6/2017, 11:37 pm