SIOLOON FUN CLUB

Please log in or register before viewing the unlimited contents of this forum.
Thank you for visiting our website.

by aLFFiaN.

SIOLOON FC on Facebook
LIKE or UNLIKE

    Sure Heboh KL aramaiti - air tour sioloon 1st edition

    Share
    avatar
    aLFFiaN
    ADMINISTRATOR
    ADMINISTRATOR

    Male
    Countries/State : Malaysia
    Age : 34
    location : Borneo Island
    Website : www.sioloon.com
    Tag ID: : SFC00001
    Points : 9937
    Reputation : 101
    Number of posts : 7894
    12022009

    http://i38.servimg.com/u/f3 Sure Heboh KL aramaiti - air tour sioloon 1st edition

    Post by aLFFiaN

    Sure Heboh KL aramaiti




    Tarikh Penerbangan 23.01.2010 - 28.01.2010

    Masa Penerbangan 1710 - 1940 KK --> KL & 1820 - 2050 KL --> KK


    update terkini (22.10.2009) perubahan masa penerbangan

    Tarikh Penerbangan 23.01.2010 - 28.01.2010
    Masa Penerbangan 1805 - 2045 KK --> KL & 1820 - 2050 KL --> KK




    Depart
    Kota Kinabalu (BKI) to Kuala Lumpur LCCT (KUL)


    Saturday, 23 Jan 2010
    Flight AK 5109


    Depart Kota Kinabalu International Airport (T2) (BKI) at 18:05hrs (6:05 PM)
    Arrive in Kuala Lumpur International Airport(LCC Terminal) (KUL) at 20:40hrs (8:40 PM)

    Return
    Kuala Lumpur LCCT (KUL) to Kota Kinabalu (BKI)
    Thursday, 28 Jan 2010

    Flight AK 5112

    Depart Kuala Lumpur International Airport(LCC Terminal) (KUL) at 18:20hrs (6:20 PM)
    Arrive in Kota Kinabalu International Airport (T2) (BKI) at 20:50hrs (8:50 PM)

    1. aLFFiaN
    2. Mira
    3. Yakuza
    4. YnaYakuza
    5. Ha124m
    6. Ha124m co.
    7. ha124m Jr.
    8. Surkawi
    9. Thenone
    10. maain
    11. Viero
    12. Viero co.
    13. dea_les
    14. dea_les@co
    15. dea_les@princess
    16. dea_les@princess2

    17. hantukubur
    18. skachild
    19. R41NY_skachild
    20. r3dskai
    21. ArYonGLeGeNDz
    22. Mad (23hb,SDK-KK jam 1420->KK-KL jam 1805)(28hbKL-SDK jam1715)
    23. Mad co.
    (23hb,SDK-KK jam 1420->KK-KL jam 1805)(28hbKL-SDK jam1715)
    24.jebat derhaka
    25.jebat derhaka co


    Setakat ni nama nama di atas tiket telah ditempah & confirm. kini air tour dibuka kepada semua member siolooner untuk menyertai aktiviti ini..

    note:
    tarikh tutup penyertaan adalah pada tarikh akhir penerbangan pada 23 jan 2010 .sesiapa yg berminat dengan program ini, anda boleh menempah tiket pada tarikh, masa yang sama. jika mempunyai ralat masa ia tidak menjadi masalah untuk kita bersama. kemungkinan tempat penginapan dalam satu lokasi.jadi marilah booking beramai≤ sementara tiket air asia dalam promosi waktu ini. promosi hebat anggaran sehingga 15 hb ini tidak sampai RM300 ringgit pergi dan balik. jika bernasib baik tidak sampai RM100 seorang.

    www.airasia.com.my


    Last edited by aLFFiaN on 27/10/2009, 11:05 am; edited 12 times in total

    Similar topics

    -
    Share this post on: Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

    avatar

    Post on 17/3/2009, 5:03 pm by thenone

    dea_les wrote:
    Skatanix wrote:oww...hehehe.....manatau ada sesi bergambar bersama pond2 di chow kit tu wahahaha ok bro info jak la pa prog nanti k manatau bisa ada yg boleh dibantu kah eheheh....


    huhu... pasal pg chao kit tu bro.... kami mau hantar bro thenone sana....
    dia ni kalau d kk ketua kampung d kampung air.... tempatnya sama macam d chao kit.... Laughing


    aikzzz......ko ni ketua bandar...wkekeke....1 group ba kita p sana....baru lah mantap.....wkekkee....tp ko lead lah a.....wkekeke
    avatar

    Post on 17/3/2009, 9:25 pm by Skatanix

    bro thenone...
    paling sinang creta kita suma pi sna trus berdiri berbaris selama spluh minit whahaha kita tguk siapa yg tu ponds2 pi dakat...kalau siapa yg kana dakat nanti yg lain tu sedia2 lariii wahahaha kasi tggal yg stu org tu kana dakat whahahaha
    avatar

    Post on 17/3/2009, 10:02 pm by onesensei

    hehe...syok ni...leh kta konvoi g genting..atur seja..aku sedia membantu.akan dihampar karpet merah d lcct tu nti.semua tyco2 kasi amoi China 1org..wakakaka Laughing (bro skatanix sponsor amoi2 ya bro..hihi)
    avatar

    Post on 18/3/2009, 4:51 am by thenone

    Skatanix wrote:bro thenone...
    paling sinang creta kita suma pi sna trus berdiri berbaris selama spluh minit whahaha kita tguk siapa yg tu ponds2 pi dakat...kalau siapa yg kana dakat nanti yg lain tu sedia2 lariii wahahaha kasi tggal yg stu org tu kana dakat whahahaha


    aku sokong bro....nnt kita buat a....kasih tinggal c dea_les...wkekekeke
    avatar

    Post on 18/3/2009, 5:48 am by napster

    onesensei wrote:hehe...syok ni...leh kta konvoi g genting..atur seja..aku sedia membantu.akan dihampar karpet merah d lcct tu nti.semua tyco2 kasi amoi China 1org..wakakaka Laughing (bro skatanix sponsor amoi2 ya bro..hihi)

    ok jg tu genting...

    1. Sunway Lagoon
    2. Genting Highland

    tambah lagi..

    transport mcmn?
    avatar

    Post on 18/3/2009, 5:54 am by basshunterEX

    bha best ne taw!!! napster, skatanik leh wat duit kita ne!
    1 0rg kita amik 4 org.. kira mcm teksi carter la kita bha.. drive
    1 kepala kita caj rm100 1 hari.
    kaya kita bro dance
    aku boking otai alfian. dia taiko so caj lg mahal, kurng2 maw rm500per day dia 2!! geek

    lol! dancing we rock
    avatar

    Post on 18/3/2009, 5:58 am by onesensei

    napster wrote:
    onesensei wrote:hehe...syok ni...leh kta konvoi g genting..atur seja..aku sedia membantu.akan dihampar karpet merah d lcct tu nti.semua tyco2 kasi amoi China 1org..wakakaka Laughing (bro skatanix sponsor amoi2 ya bro..hihi)

    ok jg tu genting...

    1. Sunway Lagoon
    2. Genting Highland

    tambah lagi..

    transport mcmn?

    kta sewa bas amcm?atau semua keta siolooners semenanjung jln?viva sy bleh muat 4org lagi..
    avatar

    Post on 18/3/2009, 11:12 am by napster

    ok juga tu naik bas.. brp la tu a sewa? aku nda prnh naik bas di semanjung ni... mn pg soma naik krita....
    klu mau masing2 bawa krita pun ok jga, patak2 la duit minyak & toll.

    aku mau tambah lagi tiga lg destinasi...

    1. Sunway Lagoon
    2. Genting Highland
    3. Tugu Negara
    4. De Mines
    5. Putrajaya

    apa lagi tmpt yg menarik? mau pg tmpt2 akseseri krita ka? kedai potong ka? ba, sapa2 yg mau cari part komputer & hp blh kita pg Bukit Bintang.
    Menara KL mcm ok ka?
    avatar

    Post on 18/3/2009, 11:25 am by lily luv

    wahhhhhh!!!!! bestnya... dtg la KL.. smua leh jumpa ngan siolooner KL/selangor dan yg sewaktu dgnnya nnt.. Very Happy
    avatar

    Post on 18/3/2009, 11:35 am by onesensei

    napster wrote:ok juga tu naik bas.. brp la tu a sewa? aku nda prnh naik bas di semanjung ni... mn pg soma naik krita....
    klu mau masing2 bawa krita pun ok jga, patak2 la duit minyak & toll.

    aku mau tambah lagi tiga lg destinasi...

    1. Sunway Lagoon
    2. Genting Highland
    3. Tugu Negara
    4. De Mines
    5. Putrajaya

    apa lagi tmpt yg menarik? mau pg tmpt2 akseseri krita ka? kedai potong ka? ba, sapa2 yg mau cari part komputer & hp blh kita pg Bukit Bintang.
    Menara KL mcm ok ka?

    Tambah lagi:
    1. Sunway Lagoon
    2. Genting Highland
    3. Tugu Negara
    4. De Mines
    5. Putrajaya
    6. Kellie's Castle, Perak
    7. Istana Negara
    8. UiTM Shah Alam..hehehe

    Klu mo naik keta seja,kta patak2 ja minyak n tol..konvoi ramai2..mungkin sy bleh bwa 3org la maximum.cewek sy pun mo ikut kali..hehehe..
    avatar

    Post on 18/3/2009, 12:37 pm by Skatanix

    uiknahh bukan men kamu arr merancang wahahaha....alala sya mo mohon pindah oww ni tahun isk isk isk kalau dpt pindah nanti alala teda dpt juin laa ni tapi nda pa manatau saya dtg juga balik pi sini nanti siolooners kl boleh jemput sya wakakakakakka satu team sma tyco2 dari sabah heheheh


    pra-planning utk aktiviti sioloon 1st air tour....

    Tambah lagi:
    1. Sunway Lagoon
    2. Genting Highland
    3. Tugu Negara
    4. De Mines
    5. Putrajaya
    6. Kellie's Castle, Perak
    7. Istana Negara
    8. UiTM Shah Alam..hehehe
    9.chow kit....hahah
    10.petaling street
    11.uptown shah alam
    12.downtown cheras


    hurmm aku rasa kalau mo pi genting bagus kita sewa satu bas sna kl sentral yg mo pi genting tu senang n teratur kita coz kalau pakai kereta ni bukan apa nanti ada yg tasasat lagi maklum laa bukan suma terer jalan kl ni so carter satu bas genting tu syok ramai2 boleh bejajal dlm tu wahahaha
    avatar

    Post on 18/3/2009, 12:46 pm by napster

    bah... kena cari bas la awal2... bincang2 harga dia...
    klu mo konvoi pun ok jga... kita buat la satu "signal" utk panduan soma drivers2... pasal aku pun prnh buat gini masa konvoi pg taiping baru2 ni....
    mmg teda masalah la....
    avatar

    Post on 18/3/2009, 12:52 pm by onesensei

    napster wrote:bah... kena cari bas la awal2... bincang2 harga dia...
    klu mo konvoi pun ok jga... kita buat la satu "signal" utk panduan soma drivers2... pasal aku pun prnh buat gini masa konvoi pg taiping baru2 ni....
    mmg teda masalah la....

    ok jua tu..pki signal kta konvoi..nda juga sesat.apa lagi siolooners kl,beli gps bha..hehehe
    avatar

    Post on 18/3/2009, 1:07 pm by Skatanix

    wahahaha GPS ahh bro onesensei.....donlod jak bah di hp masing2 tguk dari sna snangggg heheheh....

    p/s: uik bro onesensei....baru aku perasaan pic kreta mu lain suda ahh ehhe malaktt suda pla stiker sioloon tu hahaha
    avatar

    Post on 18/3/2009, 1:12 pm by onesensei

    Skatanix wrote:wahahaha GPS ahh bro onesensei.....donlod jak bah di hp masing2 tguk dari sna snangggg heheheh....

    p/s: uik bro onesensei....baru aku perasaan pic kreta mu lain suda ahh ehhe malaktt suda pla stiker sioloon tu hahaha

    hihihi..baru jak lakat td siang..nda brp pandai aku lakat..hihi..men hantam2 seja.harap2 nda tcabut.. Wink
    avatar

    Post on 18/3/2009, 2:48 pm by Skatanix

    owww eheheh.....ok sija bah tu nda juga tacabut tu tapi kalau tacabut lagi heheh balii sajaa bah yg baru wakakaka
    avatar

    Post on 19/3/2009, 3:09 am by lily luv

    nak ikut.. cheers nak ikut... cheers nak ikut.... yeeehaaaa xda ka senarai nama siolooner southern yg nak join rombongan ni...

    wah.. masing promot tmpt sendiri.. hah, siapa nak rasa satay kajang.. jom dtg kajang... Very Happy
    avatar

    Post on 19/3/2009, 5:10 am by onesensei

    lily luv wrote:nak ikut.. cheers nak ikut... cheers nak ikut.... yeeehaaaa xda ka senarai nama siolooner southern yg nak join rombongan ni...

    wah.. masing promot tmpt sendiri.. hah, siapa nak rasa satay kajang.. jom dtg kajang... Very Happy

    hehe..mo blanja sate kajang ka?leh seja bha..bha,nti kta konvoi g genting..ada 3tmpt kosong d keta ku..
    avatar

    Post on 19/3/2009, 5:14 am by napster

    aLFFiaN wrote:nantikan kehadiran kami tahun depan... kalau boleh aturkan perjalanan kami. sekaligus ambik cutilah korang ... temankan kami ronda KL.. hehehe

    low pan.. setakat ni brp ramai sudah compom...?
    avatar

    Post on 19/3/2009, 6:09 am by lily luv

    wow.. nak tgk cuti lok.. aduih.. susah juga atur ni kan...
    avatar

    Post on 19/3/2009, 6:26 am by Skatanix

    hurmm bagus kita siolooners southern ni bwat topik khas utk ni kan...baru boleh atur n tau sepa2 yg boleh join n boleh juga bwat perancangan awl bah...atleats nda laa drang tyco2 nanti bngung2 mo tau pa planing drang time disini....and drang pun boleh utarakan pa planing drang ni nanti manatau ada suda drang plan juga...kira mcm bentuk ajk khas la ni hehehe
    avatar

    Post on 19/3/2009, 6:40 am by napster

    Skatanix wrote:hurmm bagus kita siolooners southern ni bwat topik khas utk ni kan...baru boleh atur n tau sepa2 yg boleh join n boleh juga bwat perancangan awl bah...atleats nda laa drang tyco2 nanti bngung2 mo tau pa planing drang time disini....and drang pun boleh utarakan pa planing drang ni nanti manatau ada suda drang plan juga...kira mcm bentuk ajk khas la ni hehehe

    bah... buka topic baru... Sure Heboh KL Aramaiti (Schedule Planning)
    avatar

    Post on 19/3/2009, 6:51 am by rickengineering

    wa syok juga taw siolooners southern ni.. byk da planning... lawa la.. Very Happy
    avatar

    Post on 19/3/2009, 7:07 am by napster

    rickengineering wrote:wa syok juga taw siolooners southern ni.. byk da planning... lawa la.. Very Happy

    join la geng... nnt ko nek krita aku, jd DJ aku.... 8) 8)
    avatar

    Post on 19/3/2009, 7:15 am by lily luv

    yeah.. me follow the leader... Very Happy

    Post  by Sponsored content


      Current date/time is 23/10/2017, 7:18 am