SIOLOON FUN CLUB

Please log in or register before viewing the unlimited contents of this forum.
Thank you for visiting our website.

by aLFFiaN.

SIOLOON FC on Facebook
LIKE or UNLIKE

    Minta Petunjuk!!! Tolong

    Share
    avatar
    Fusion
    JUNIOR
    JUNIOR

    Male
    Age : 36
    location : Miri/ Kuching
    Points : 6922
    Reputation : 0
    Number of posts : 85
    17022009

    http://i38.servimg.com/u/f3 Minta Petunjuk!!! Tolong

    Post by Fusion

    Saya dah lama sudah tak check acc Sioloon so agak blur utk melayari nya boleh bantu tak? Suspect help
    Share this post on: diggdeliciousredditstumbleuponslashdotyahoogooglelive

    avatar

    Post on 17/2/2009, 8:53 am by under18crew

    mksdnya bro ko blur mcmna 2 arh?pelan2 menyelami web nie..lama2 akan biasa juga 2. Very Happy
    avatar

    Post on 17/2/2009, 9:20 am by bumbek

    jangan risau.... buka satu2 apa yg ada dalam nie lama2 mahir juga tu.....
    avatar

    Post on 17/2/2009, 10:21 am by Fadzliey

    Fusion wrote:Saya dah lama sudah tak check acc Sioloon so agak blur utk melayari nya boleh bantu tak? Suspect help
    apa yg buat ko blur tu bro?.. klu dr segi content aku rasa x ada masalah? pelan2 bro mnyelami keindahan n keunikan SIOLOON ni. k bro gd luck
    avatar

    Post on 17/2/2009, 11:24 am by Wand

    hehe slow≤ pelan≤ bro..kalau dah lama x masuk tu memang la dah xbiasa bro..bro pun cuma bgtau blur tp blur yang cam mn tu? kalau detail sikit mgkn kami akan dapat mbantu..pa pun enjoy k bro Smile
    avatar

    Post on 17/2/2009, 12:05 pm by under18crew

    apa2 pun kalau da pa2 mslh PM jak mna2 admin,mod atau sioloonerz yg lain cnfrm durg akan tolong jga 2.
    avatar

    Post on 17/2/2009, 7:26 pm by aLFFiaN

    jangan segan p/m saja mana mod/admin yg kamu rasa selesa...
    avatar

    Post on 21/2/2009, 1:57 pm by Fusion

    Kwn2 sekalian syukur semua nya ok...perlahan lahan sudah paham...sikit2 lama2 jadi bukit ma kan brozzz thanks for the comment, minta tunjuk ajar ya kalau ada problem heheheheh skarang tgh blajar download pic kedalam web sioloon in progress....again thanks alot...jasa semua dikenang.
    avatar

    Post on 22/2/2009, 4:23 am by bumbek

    Fusion wrote:Kwn2 sekalian syukur semua nya ok...perlahan lahan sudah paham...sikit2 lama2 jadi bukit ma kan brozzz thanks for the comment, minta tunjuk ajar ya kalau ada problem heheheheh skarang tgh blajar download pic kedalam web sioloon in progress....again thanks alot...jasa semua dikenang.

    problem settle? congrate Very Happy
    avatar

    Post on 22/2/2009, 7:58 am by GG

    uitz...tolong bha cmana mau upload pic ah???? aku baru sign up ney...
    avatar

    Post on 22/2/2009, 8:08 am by froneTier

    GG wrote:uitz...tolong bha cmana mau upload pic ah???? aku baru sign up ney...

    masuk link ni utk cara2 upload pic.

    http://www.sioloon.com/helpdesk-f5/cara-cara-untuk-upload-image-t28.htm

    dan perkenalkan diri anda di link ini :

    http://www.sioloon.com/ice-breaking-f41/

    Post on 22/2/2009, 8:58 am by djshadow

    akum, aku nak taye cam mane nak up load pic&nak chat ??
    avatar

    Post on 22/2/2009, 1:39 pm by Wand

    djshadow wrote:akum, aku nak taye cam mane nak up load pic&nak chat ??

    wslm..thx bro sebab join sioloon..pa≤ pun bro sila la wat ice breaking dull k bro supayah kita ni leh kenal lagi..


    bro msk cni untuk memperkenalkan diri
    http://www.sioloon.com/ice-breaking-f41/

    dan link ni cara≤ cam mana nak uplod image
    http://www.sioloon.com/helpdesk-f5/cara-cara-untuk-upload-image-t28.htm?sid=c01f02a8d342e2cdbf9f2ff7046ec0c5

    kalau nak join chat just click kat login in yang ada kat atas sebelah kanan chat box tu What a Face

    harap≤ dpt mbantu 8)
    avatar

    Post on 23/2/2009, 5:52 am by WingYe

    bro bleh aku tau tag id aku.......... welcome
    avatar

    Post on 23/2/2009, 7:45 am by Wand

    WingYe wrote:bro bleh aku tau tag id aku.......... welcome

    sila lah ke link ni bro untuk request Tag ID
    http://www.sioloon.com/club-talks-f3/tag-no-for-sioloon-fun-club-sfc-t1437.htm
    avatar

    Post on 24/2/2009, 3:31 am by Fusion

    ahhahhahaa sabar saya....tgh blajar download hehhehehe sampai ke labuan ba saya menuntut ilmu wah!!!!! aduhhhhh ada lagi sorang tu member freshie kita minta bantuan S.O.S, Si GG mcm mana sudah? ikatan

    Post on 27/2/2009, 1:16 pm by tn_ikhsan82

    Saya mau tau di mana shop or booth saya blh dpt barang2 sioloon? (stickers, tshirt and etc). Senang pilih2 bah..

    TQ...
    avatar

    Post on 27/2/2009, 3:57 pm by under18crew

    tn_ikhsan82 wrote:Saya mau tau di mana shop or booth saya blh dpt barang2 sioloon? (stickers, tshirt and etc). Senang pilih2 bah..

    TQ...

    apa2 pun perkenalkn diri dulu kat section ice breaking..apa2 brg dr sioloon boleh didapati dlm section MERCHANDISE..
    avatar

    Post on 1/3/2009, 12:41 pm by Fusion

    under18crew wrote:
    tn_ikhsan82 wrote:Saya mau tau di mana shop or booth saya blh dpt barang2 sioloon? (stickers, tshirt and etc). Senang pilih2 bah..

    TQ...

    apa2 pun perkenalkn diri dulu kat section ice breaking..apa2 brg dr sioloon boleh didapati dlm section MERCHANDISE..

    Yup...apa2 pun, slow n steady yg paling penting introduction nya....saya pun mcm itu terus jalan saja heheheeheh slamat mencuba!!! we rock respek
    avatar

    Post on 1/3/2009, 5:03 pm by haszmir

    ada siapa leh bagi pendapat ka klu rm2k leh pki brand apa tuk main sound amp+sub+mid+pre
    avatar

    Post on 1/3/2009, 6:43 pm by Viero

    haszmir wrote:ada siapa leh bagi pendapat ka klu rm2k leh pki brand apa tuk main sound amp+sub+mid+pre

    masuk link ni bro:
    http://www.sioloon.com/sound-system-ice-f12/
    avatar

    Post on 1/3/2009, 7:14 pm by under18crew

    haszmir wrote:ada siapa leh bagi pendapat ka klu rm2k leh pki brand apa tuk main sound amp+sub+mid+pre

    sda juga sy jwb soalan ko 2 bro kt section sound sistem..perkenalkn dri dlu kt ice breaking..
    avatar

    Post on 2/3/2009, 8:35 am by Fusion

    Ya bro....perkenal kan diri dulu then senang crita we rock

    Post on 3/3/2009, 3:23 pm by mori_ai

    ello..
    huhu..
    sioloon club..
    im the new juga here..
    the 1st step is to intro myself kat ice-breaking kan..
    then??
    byda'way..where's ley???/sioloon master??
    mcm belum in2 again kah??
    aiyoo..wan ask about painting2 and all dat.... Suspect Thank you
    avatar

    Post on 4/3/2009, 5:10 am by under18crew

    mori_ai wrote:ello..
    huhu..
    sioloon club..
    im the new juga here..
    the 1st step is to intro myself kat ice-breaking kan..
    then??
    byda'way..where's ley???/sioloon master??
    mcm belum in2 again kah??
    aiyoo..wan ask about painting2 and all dat.... Suspect Thank you

    pas ice breaking boleh lh round2 forum n post kt mna2 forum..yg pnting posting msti mngikuti topic dan x out of topic..spamming pn ptt d elakkn..u cri sioloon master?u mean alffian?

    Post  by Sponsored content


      Current date/time is 24/1/2018, 12:21 am