SIOLOON FUN CLUB

Please log in or register before viewing the unlimited contents of this forum.
Thank you for visiting our website.

by aLFFiaN.

SIOLOON FC on Facebook
LIKE or UNLIKE

    olskool vs newskool...

    Share
    avatar
    vin8708
    JUNIOR
    JUNIOR

    Male
    Age : 44
    location : malaysia
    Points : 7293
    Reputation : 0
    Number of posts : 186
    28032009

    https://i.servimg.com/u/f3 olskool vs newskool...

    Post by vin8708



    8) helo guys, any of u olskool otai/fans ideas on how to improve/add body kit to this KE70, i would like to maintain the 14" SSR rims (tayar murah compare to 17" @ 18")..maintain the same red hot colour...budget below RM3k...tnks... What a Face
    Share this post on: diggdeliciousredditstumbleuponslashdotyahoogooglelive

    avatar

    Post on 28/3/2009, 8:32 am by under18crew

    mcm gni pn nmpk cntik uda tau..hihi..rim pn smart..kekalkn tema oldskul 2..
    avatar

    Post on 28/3/2009, 12:05 pm by WilsonChia

    woot, ada intercooler di depan tu , mata tak tajam pun tak perasan^^

    mantap oo
    avatar

    Post on 29/3/2009, 7:58 am by vin8708

    tnks bros... Very Happy i've seen a lot of overseas KE70 owners i.e Australia, Japan & UK done a lot of cool but not to overdone job on their ride..perhaps u all hv any pic to share ? ...tnks What a Face

    Post on 30/3/2009, 5:38 pm by mad4toy

    pasang fender flares pun cantik ni, kalau aku lah, aku nak convert lampung depan nya sama lampung bulat2, pasang chin spoiler di dapan, confirm lawa bah

    enjin apa pakai tu? aku pun minat juga kereta2 old skool
    avatar

    Post on 30/3/2009, 7:28 pm by Randy

    [center]

    bwat janggut bgini..lawa owh..
    avatar

    Post on 31/3/2009, 3:25 am by vin8708

    mad4toy wrote:pasang fender flares pun cantik ni, kalau aku lah, aku nak convert lampung depan nya sama lampung bulat2, pasang chin spoiler di dapan, confirm lawa bah

    enjin apa pakai tu? aku pun minat juga kereta2 old skool

    tnks bro...4A-GTE ja bro...tu pun belum bikin abis, tengah kumpul RM dulu, ...
    avatar

    Post on 31/3/2009, 3:29 am by vin8708

    Randy wrote:[center]

    bwat janggut bgini..lawa owh..

    Suspect ok juga ni, tp aku kena fabricate sikit bwh tu cause ada intercooler, d kk d mna bule buat mcm ni & bpa RM nya bro ?..

    Post on 31/3/2009, 8:54 am by mad4toy

    itu lah namanya chin spoiler, bukan janggut heheh, chin spoiler ni memang cun lah untuk kereta2 old skool, kalau check di internet pun memang kebanyakan kereta old skool mesti pakai chin spoiler ni

    ini chin spoiler aku, tapi aku belum pasang lagi lah

    Post on 15/5/2013, 7:35 pm by laryz

    mad4toy...mana ko beli chin spoiler tu?...sa pun mau beli jua....hehe

    Post  by Sponsored content


      Current date/time is 20/10/2018, 11:17 am