SIOLOON FUN CLUB

Please log in or register before viewing the unlimited contents of this forum.
Thank you for visiting our website.

by aLFFiaN.

SIOLOON FC on Facebook
LIKE or UNLIKE

    1 Borneo auto challenge 2009

    Share
    avatar
    loted
    MODERATOR

    Male
    Countries/State : Sabah
    Age : 31
    location : kota kinabalu mangga
    Tag ID: : SFC 03033
    Points : 8433
    Reputation : 71
    Number of posts : 2430
    04072009

    http://i38.servimg.com/u/f3 1 Borneo auto challenge 2009

    Post by loted



    CLICK HERE!!! DOWNLOAD REGISTRATION FORM

    postponed
    Title: Borneo auto 09 Challenge
    Date: 18-19 July 2009
    Time: 10am-9pm

    new date:
    Title: Borneo auto 09 Challenge
    Date: 15-16 august 2009
    Time: 10am-9pm


    category:

    Best Modified Car
    K-car : RM100 per entry
    VIP series : RM250 per entry
    Open : RM250 per entry
    Motorcycle/Scooter: RM 100 per entry

    Car Audio Challenge:
    SBL-A = RM250 per entry
    SBL-B = RM250 per entry
    SBL-C (open) = RM300 per entry

    *The registration fee not refundable

    please refer this competition ;

    Concierge Counter
    Tel: 088-448089

    Sagajuta Creative & Communication sdn bhd
    Tel: 016-8068311 (Ms.jolivia)
    016-6978577 (Ms. Caroline)


    CLICK HERE!!! DOWNLOAD REGISTRATION FORM
    Share this post on: diggdeliciousredditstumbleuponslashdotyahoogooglelive

    avatar

    Post on 4/7/2009, 10:49 pm by taktahu

    nah ini yang di tggu2 ni... mati.... hahahah
    avatar

    Post on 9/7/2009, 12:17 pm by EL

    keep it up... yg kereta2 modified tu joinn lah... naikkan martabat kita.. Very Happy sioloon
    avatar

    Post on 9/7/2009, 1:42 pm by zul@LA

    wahh.. ni baru dia,bah mna sdh wakil2 sioloon ni,kita kasi gegar sna,sya support dari belakang ja.. Very Happy
    avatar

    Post on 9/7/2009, 3:46 pm by wanchai

    ya.. ini dia yg dtggu2 huhu..
    avatar

    Post on 9/7/2009, 5:31 pm by razali_pb59047

    bagus juga ni,mau d ubgrade kreta ni macam tau..hehe

    Post on 9/7/2009, 7:48 pm by nijam

    taktahu wrote:nah ini yang di tggu2 ni... mati.... hahahah

    bahh pa lg bro,, kc keluar tu pegasus bha hehehe What a Face What a Face
    avatar

    Post on 9/7/2009, 8:08 pm by thenone

    NI mesti mau pegi ni... xleh misss..... Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
    avatar

    Post on 9/7/2009, 8:37 pm by chikaro

    aku dgr bro MGT dr s4na mau ikut ni challenge....bah palagi konvoi rmi2 lah ngan geng ahseng skali.......

    bikin cepat i2 tong nda lama sdh i2 tarikh....hehehe
    avatar

    Post on 9/7/2009, 9:33 pm by CiNtA

    wah.. Very Happy
    ngam2 aku d.kk tau..hehehe
    ba,ada peluang aku tgk ni hehhe
    avatar

    Post on 10/7/2009, 2:12 am by razali_pb59047

    CiNtA wrote:wah.. Very Happy
    ngam2 aku d.kk tau..hehehe
    ba,ada peluang aku tgk ni hehhe

    boleh tu..meningu ja kereta2 yang nice kalau nda dapat join..hhe
    avatar

    Post on 10/7/2009, 4:00 am by Jomo_bioso

    mesti pergi punya....................
    hidup sioloon..............
    avatar

    Post on 10/7/2009, 7:13 am by reeze

    bah siapa yg join tu kasi mantap2 tu kreta.kami ni mo jua meningu wakil2 dari sioloon Very Happy
    avatar

    Post on 10/7/2009, 8:43 am by CiNtA

    razali_pb59047 wrote:
    CiNtA wrote:wah.. Very Happy
    ngam2 aku d.kk tau..hehehe
    ba,ada peluang aku tgk ni hehhe

    boleh tu..meningu ja kereta2 yang nice kalau nda dapat join..hhe

    yup..mana laa tau nx year kita lagik yg join hehehe
    ba,ramai2 kita nnti d.sana yaa hehee
    avatar

    Post on 12/7/2009, 7:16 am by Maezhe

    reeze wrote:bah siapa yg join tu kasi mantap2 tu kreta.kami ni mo jua meningu wakil2 dari sioloon Very Happy

    ko nda mok join ka bro...? bippu tuer bleh masuk da bhaaaaaa......
    avatar

    Post on 12/7/2009, 7:21 am by Maezhe

    chikaro wrote:aku dgr bro MGT dr s4na mau ikut ni challenge....bah palagi konvoi rmi2 lah ngan geng ahseng skali.......

    bikin cepat i2 tong nda lama sdh i2 tarikh....hehehe

    memang dia mok ikut tuer bro... nnt kta dingar2 jak apa ceta nnt... geng ah seng kumpum p ni... sudah men test2 db td d kadainya... mmng power..................
    avatar

    Post on 13/7/2009, 11:13 am by bakteria3907

    ahh..bikin geram penganjur ni tau...asyik tukar tarikh ja...
    tadi penganjur sms gtau event ni kena tunda lagi..mungkin besok kunuk kena gtau tarikh baru..adoi..
    rambo
    avatar

    Post on 13/7/2009, 4:04 pm by razali_pb59047

    CiNtA wrote:
    razali_pb59047 wrote:
    CiNtA wrote:wah.. Very Happy
    ngam2 aku d.kk tau..hehehe
    ba,ada peluang aku tgk ni hehhe

    boleh tu..meningu ja kereta2 yang nice kalau nda dapat join..hhe

    yup..mana laa tau nx year kita lagik yg join hehehe
    ba,ramai2 kita nnti d.sana yaa hehee

    betul tu..ba contact ja kalau mau p sama2 tngok..hehe kalau free lah..hehe
    avatar

    Post on 13/7/2009, 4:24 pm by wanchai

    bakteria3907 wrote:ahh..bikin geram penganjur ni tau...asyik tukar tarikh ja...
    tadi penganjur sms gtau event ni kena tunda lagi..mungkin besok kunuk kena gtau tarikh baru..adoi..
    rambo

    ya ba kan bro.. penat2 kita amik MC mau kasih siap kereta..
    penat2 apply cuti rehat blik2 mo kasih siap kereta..
    last minute, postponed lg..
    dgr2 time raya ptama ngan raya kdua kunun..
    ada ka patut..
    avatar

    Post on 13/7/2009, 5:18 pm by ArYonGLeGeNDz

    ah.??time raya pertama????uiii lama lagi tu...
    avatar

    Post on 13/7/2009, 5:28 pm by wanchai

    info ptama yg aku dapat la bro..
    blm kompom lg jgk..
    avatar

    Post on 13/7/2009, 5:55 pm by Rome

    bukan raya pertama, minggu raya pertama lah sy tanya ahming. x lah jg wat time raya siapa lah mo p show............ kita tunggu ja jawapan dri carkit, jgn lah dngr dri org lain.
    avatar

    Post on 13/7/2009, 6:00 pm by wanchai

    yeyeah!! memblast lagu raya.. yeayeah!!
    avatar

    Post on 13/7/2009, 6:03 pm by tooboocil

    alah klu 1 b x jd..bln 8 ada wa..sioloon punya anjuran..kc gegar lahh..2 likas sana..hehe
    avatar

    Post on 13/7/2009, 6:08 pm by Rome

    wanchai wrote:yeyeah!! memblast lagu raya.. yeayeah!!

    wakakakakaka nasib klu time raya klu time chinese new year mna mo cri lagu ehehehe

    Post  by Sponsored content


      Current date/time is 23/6/2018, 10:27 pm