SIOLOON FUN CLUB

Please log in or register before viewing the unlimited contents of this forum.
Thank you for visiting our website.

by aLFFiaN.

SIOLOON FC on Facebook
LIKE or UNLIKE

    Mencari Kerja Part Time Dalam Bidang Telekomunasi

    Share

    6772
    FRESHIE
    FRESHIE

    Male
    Countries/State : Sabah
    Age : 45
    location : Keningau - Kota Kinabalu
    Points : 6101
    Reputation : 1
    Number of posts : 3
    12072009

    http://i38.servimg.com/u/f3 Mencari Kerja Part Time Dalam Bidang Telekomunasi

    Post by 6772

    Saya berhasrat mendapatkan kerja part time melalui khidmat kemahiran seperti di bawah;

    Network Topology Design, Installation and decommissioning, Testing, commissioning dan troubleshooting bagi peralatan telekomunasi seperti berikut :
    1. Base Tranceiver Station (BTS) untuk system 2G.
    2. Node B untuk system 3G.
    3. Microwave Link untuk PDH dan SDH.
    4. Cross connect system DDF dan DSX
    5. Battery Backup System
    6. Rectifier
    7. BTS/Node B RF antenna system


    Kepada sesiapa contractor atau vendor yang memerlukan khidmat seperti yang saya nyatakan diatas, sila hubungi saya di 0198808900 pada bila bila masa. Terima kasih.
    Share this post on: Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

    avatar

    Post on 30/11/2009, 5:29 pm by dmax8565

    bro bagus bidang mu ni ni pun paling-paling sama digi maxis celcom dan tm jer selalu buat ....

    tapi takpa good luck
    avatar

    Post on 30/11/2009, 5:36 pm by the BLitz

    tpi vacancy ni di mana ni bro?..
    di kuala lumpur kah di sabah geek
    avatar

    Post on 30/3/2012, 4:44 pm by SchulzCube

    Macam2 bisnes yang ada untuk kerja part time sekarang ni. Saya lebih senang dengan hanya bekerja sendiri. tak perlu sangat nak nak fikir2 pasal kena marah ngan bos. Just buat sesuatu yang betul untuk berjaya dalam hidup. Contoh bisnes menarik yang telah saya buat -->> bit.ly hyperfanpage-v2

    Boleh bro mencubanya sebelum dapat pekerjaan yang di idamkan untuk menjana pendapatan sampingan.

    Post  by Sponsored content


      Current date/time is 22/10/2017, 12:54 pm