SIOLOON FUN CLUB

Please log in or register before viewing the unlimited contents of this forum.
Thank you for visiting our website.

by aLFFiaN.

SIOLOON FC on Facebook
LIKE or UNLIKE

    seg ae111 sprinter supercharger...

    Share
    avatar
    ruffedge
    FRESHIE
    FRESHIE

    Male
    Countries/State : Malaysia
    Age : 39
    location : Kota Kinabalu
    Points : 6524
    Reputation : 1
    Number of posts : 14
    26082009

    http://i38.servimg.com/u/f3 seg ae111 sprinter supercharger...

    Post by ruffedge



    Sy budak br belajar, kalau kurang tulung2 la komen Very Happy



    sory la gambar kurang clear.. What a Face biasa2 saja enjin ku ini.


    Last edited by ruffedge on 28/8/2009, 7:26 pm; edited 2 times in total
    Share this post on: diggdeliciousredditstumbleuponslashdotyahoogooglelive

    Post on 26/8/2009, 7:48 pm by kidd

    Bodykit da cantik ni Bro.... Very Happy
    upload lg gambar enjin Bro...
    avatar

    Post on 27/8/2009, 6:32 am by ruffedge

    Enjin biasa2 jak bro. Nanti kamu kasi ketawa sy punya enjin Laughing
    Nanti sy try upload la
    avatar

    Post on 27/8/2009, 11:54 am by anthonyL500

    Smart sudah kereta kau ne bro...match sama rim tu.Bagus
    avatar

    Post on 27/8/2009, 1:21 pm by ruffedge

    thanks bro anthonyl500.. susa mau cr itu rim, japan mari Very Happy
    avatar

    Post on 30/8/2009, 5:19 am by Drifter@D5

    bro jaga minyak supercharged k
    avatar

    Post on 30/8/2009, 6:52 am by supercas

    Drifter@D5 wrote:bro jaga minyak supercharged k
    bro , apa nomber minyak supercharder, aku punya pun mau tukar minyk uda?
    avatar

    Post on 30/8/2009, 6:56 am by supercas

    ruffedge wrote:

    Sy budak br belajar, kalau kurang tulung2 la komen Very Happy



    sory la gambar kurang clear.. What a Face biasa2 saja enjin ku ini.
    cantiklah rim tu bro, berapa harga tu? cun... Very Happy
    avatar

    Post on 30/8/2009, 7:53 am by ruffedge

    d mn ada jual minyak supercharged yg bgus? Sapa2 bleh bantu?
    avatar

    Post on 30/8/2009, 8:18 am by ruffedge

    harga itu rim sakit jiwa jugak la dlm 2500.. dont know
    avatar

    Post on 30/8/2009, 11:50 am by supercas

    ruffedge wrote:harga itu rim sakit jiwa jugak la dlm 2500.. dont know
    kira murah uda tu , memang cunlah... Very Happy
    avatar

    Post on 31/8/2009, 11:26 pm by zul@LA

    nice ride bro,cun sdh kereta ko ni bro,gmbr interior lgi bro,baru mantap Very Happy
    avatar

    Post on 4/9/2009, 4:34 pm by ikankalui

    hebat hebat..mana ba ni kereta bersembunyi ni....selalu aku nampak ae111 carib punya depan plet labuan saja...ini kereta ko ni simpan d mana ni taiko.....jumpa bah dulu kita...minum minum bah...
    avatar

    Post on 4/9/2009, 7:43 pm by mad

    ikankalui wrote:hebat hebat..mana ba ni kereta bersembunyi ni....selalu aku nampak ae111 carib punya depan plet labuan saja...ini kereta ko ni simpan d mana ni taiko.....jumpa bah dulu kita...minum minum bah...

    smbil2 tukar info yg bguna kan bro...hehe
    avatar

    Post on 6/9/2009, 8:46 am by ruffedge

    ikankalui wrote:hebat hebat..mana ba ni kereta bersembunyi ni....selalu aku nampak ae111 carib punya depan plet labuan saja...ini kereta ko ni simpan d mana ni taiko.....jumpa bah dulu kita...minum minum bah...

    Jarang2 ba ini kreta kluar bro, ikut puasa jugak hehee. Area inanam ini kereta park.. Buli atur ba tu minum2 nanti Very Happy
    avatar

    Post on 8/9/2009, 8:07 am by ikankalui

    nah ngam la tu...111 aku pun jarang2 keluar...mari kita kasi keluar sama2....amacam busku?
    avatar

    Post on 8/9/2009, 8:10 am by bumbek

    ikankalui wrote:nah ngam la tu...111 aku pun jarang2 keluar...mari kita kasi keluar sama2....amacam busku?

    mau sukat2 kah boss hikhijik....
    avatar

    Post on 8/9/2009, 8:46 am by aLFFiaN

    aku mahu juga join ni kalau kamu keluar... lama sudah aku kasih betapa Ae111 tu di garage... kekeke boleh ka tu bos ikankalui? calling2 ja
    avatar

    Post on 8/9/2009, 9:49 am by bumbek

    aLFFiaN wrote:aku mahu juga join ni kalau kamu keluar... lama sudah aku kasih betapa Ae111 tu di garage... kekeke boleh ka tu bos ikankalui? calling2 ja

    nah ada sudah kawan mau sukat2....

    Post on 9/9/2009, 5:46 pm by sdil_trdtoms

    uinaaaaa carib mantappppp
    avatar

    Post on 13/9/2009, 2:17 pm by ikankalui

    orait tu taiko alpian....bahapakan 111 ko tu ko kasi perap2 d umah....kasi kumpul2 bah 111 siolon ni....lapas raya ka? aku malam2 d inanam main wifi d g mart....
    avatar

    Post on 20/9/2009, 3:25 pm by monte cristo

    superb
    avatar

    Post on 2/10/2009, 8:58 pm by ruffedge

    ikankalui wrote:nah ngam la tu...111 aku pun jarang2 keluar...mari kita kasi keluar sama2....amacam busku?

    Bos ikankalui, tak lama lg enjin kreta ni kena upgrade suda. Mau masuk pulley yg besar, semi racing clutch dan ditambah dgn racing intercooler.. Amcm tu bos ikan kalui? Minta pendapat..
    avatar

    Post on 5/10/2009, 5:59 pm by ruffedge

    Mana suda taiko2 toyota ni semua...
    avatar

    Post on 6/10/2009, 9:43 am by ikankalui

    orait tu...kasi bikin semua..pas tu kasi time trial dia..amasam....

    Post  by Sponsored content


      Current date/time is 25/4/2018, 7:12 pm