SIOLOON FUN CLUB

Please log in or register before viewing the unlimited contents of this forum.
Thank you for visiting our website.

by aLFFiaN.

SIOLOON FC on Facebook
LIKE or UNLIKE

    Macam mana nak hack wireless key ?

    Share
    avatar
    aLFFiaN
    ADMINISTRATOR
    ADMINISTRATOR

    Male
    Countries/State : Malaysia
    Age : 35
    location : Borneo Island
    Website : www.sioloon.com
    Tag ID: : SFC00001
    Points : 10305
    Reputation : 101
    Number of posts : 7894
    06092009

    http://i38.servimg.com/u/f3 Macam mana nak hack wireless key ?

    Post by aLFFiaN

    kepada pakar IT semua. ni aku mahu tanya.. adakah cara untuk ceroboh wireless key jiran kita.. kalau ada share2 lah di sini..
    Share this post on: diggdeliciousredditstumbleuponslashdotyahoogooglelive

    avatar

    Post on 6/9/2009, 2:28 pm by napster

    aiseeman... sma la kita.. aku pun mau tau jg ni...

    kawasan perumahan aku dkt ngn kedai, ada wireless di kedai tu... tp ada password... mcmn tu mau hack password dia...?

    tp kalau ada pc member yg guna password aku blh hack password wireless dia... itu jak yg aku tau...
    avatar

    Post on 6/9/2009, 2:35 pm by Gravionsega

    huhu same juga la aku pon nak tau juga..
    kat rumah aku ni ada jiran guna wireless tp ade pakai WEP key, aku dptkan WEP tu dgn try byk2 kali.....kali pertama aku dpt die gne WEP 1234567890, pastu ntah die tau ada org menceroboh wifi die, die tukar lak WEP..sampai skrg aku xdpt ape benda WEP die...

    kalau ade sesapa yg tau cara kongsi2 la Very Happy
    avatar

    Post on 6/9/2009, 2:57 pm by scorpions

    wah otai pun bertanay jugak.hahaha
    avatar

    Post on 6/9/2009, 3:11 pm by aLFFiaN

    scorpions wrote:wah otai pun bertanay jugak.hahaha

    sebab benda paling susah , kena lah bertanya.. mana tahu ada kawan yang tahu. aku sudah try cari di google and yahoo.. semua pun tidak boleh pakai. siap tunjukkan video tutorial lagi kalau dalam youtube tu. tapi semuanya hampeh...
    avatar

    Post on 9/9/2009, 2:59 pm by scorpions

    bah kalau ko dapat bgtahu aku jugak.mau jugak aku mencilok di sini
    avatar

    Post on 9/9/2009, 4:44 pm by Leader

    ni kali lah... aku ingat teda org tanya pasal ni.
    cuba masuk link aku ni ==> softwarez (with download link)

    dekat link ni cuba cari "Hiren BootCD 9.9" download benda tu, ada 2 part.
    lepas tu extract. lepas tu korang akan jumpa "Hiren BootCD 9.9.iso".

    -burn iso file into CD's
    ok pastikan korang ada "nero" paling best kalau ada version baru,
    dah tu masuk kan CD Kosong korang dalam CD burner, lepas tu semua dah ready...
    just double click pada "Hiren BootCD 9.9.iso" file, Nero akan automatik burn iso file ke dalam CD.

    dah siap masukkan "Hiren BootCD 9.9" tadi ke dalam cd rom, dan akan autorun,

    dah tu click "menu" cari "password/key" dan lihat2 lah "wireless key viewer" dan run kan wireless key viewer tu lepas tu kaji2 la. aku lama dah tak hacking wireless org jadi tak ingat dah.

    tapi perlu d ingatkan tak semua wireless dapat hack, pasal kemungkinan owner tu wireless pakar jugak ,

    kalau dapat hack pun kadang kena static IP tu yang aku lemah tu mau configure ip, tapi Tyco pakar network ba , kalau web key tu aku tak tau lak camana, pasal dulu aku blajar dekat "UNIVERSITI KEDAI CINA" tak abis.

    ada jugak pernah dengar hack guna "LINUX" live cd tapi benda tu aku tak dapat lagi.

    so kalau dah test inform ja kat sini, pasal "HIREN BOOTCD v9.9" tu aku baru dapat, so tak sempat kaji semua
    avatar

    Post on 10/9/2009, 1:19 pm by aLFFiaN

    kalau hacked guna wireless key viewer tu x boleh pakai juga.. software hanya boleh berfungsi bila sudah key in password untuk kali pertama dalam system. tapi kalau tidak pernah access password untuk modem tersebut, memang tak boleh detect... ha ha ha... tapi aku cuba lu, macam mana key viewer dalam nero tu berfungsi... anyway thanks for sharing the knowledge
    avatar

    Post on 11/9/2009, 6:46 am by de@@_le$$

    huhu... bah kalau dapat beritahu banyak ni signal dekat ofis tapi semua lock.... wakakak
    avatar

    Post on 11/9/2009, 10:49 am by papara7

    kalau macam tu, siaplah siapa2 punya wireless termasuk aku.........
    tapi tak apa bro.... aku pun nak tau juga
    avatar

    Post on 12/9/2009, 10:18 am by Leader

    aLFFiaN

    mmm... sebelum ni aku pernah test, pernah juga tembus
    avatar

    Post on 24/9/2009, 5:22 am by omiekagawa

    mau pakai hardware wifi yg blh tembus utk sniffing....siapa pakai os linux blh la...
    kalau win ni ssh sikit. pakai bt4 pun ok juga..
    avatar

    Post on 4/10/2009, 9:26 am by pengiranijam

    omiekagawa wrote:mau pakai hardware wifi yg blh tembus utk sniffing....siapa pakai os linux blh la...
    kalau win ni ssh sikit. pakai bt4 pun ok juga..
    Aise, ni taw taw jak ni...

    Tak paya pkai sniffing, men inject jak ok da...

    WEP tak power la, skrg ni org suma pkai WPA suda, kena ada kamus bru bleh crack... tapi masi juga ada yg pkai WEP biarpun ada WPA...
    avatar

    Post on 5/10/2009, 11:44 am by Leader

    wooo ada cara baru la ni kan... ajar2 ba dulu hehehe... aku lama suda tak guna wifi ni hehehe

    Post on 7/10/2009, 12:44 pm by De_Scarlet

    pengiranijam wrote:
    omiekagawa wrote:mau pakai hardware wifi yg blh tembus utk sniffing....siapa pakai os linux blh la...
    kalau win ni ssh sikit. pakai bt4 pun ok juga..
    Aise, ni taw taw jak ni...

    Tak paya pkai sniffing, men inject jak ok da...

    WEP tak power la, skrg ni org suma pkai WPA suda, kena ada kamus bru bleh crack... tapi masi juga ada yg pkai WEP biarpun ada WPA...

    ajar ba aku nant leh ku hack wireles ruma mu kan..
    avatar

    Post on 7/10/2009, 12:51 pm by pengiranijam

    De_Scarlet wrote:
    pengiranijam wrote:
    omiekagawa wrote:mau pakai hardware wifi yg blh tembus utk sniffing....siapa pakai os linux blh la...
    kalau win ni ssh sikit. pakai bt4 pun ok juga..
    Aise, ni taw taw jak ni...

    Tak paya pkai sniffing, men inject jak ok da...

    WEP tak power la, skrg ni org suma pkai WPA suda, kena ada kamus bru bleh crack... tapi masi juga ada yg pkai WEP biarpun ada WPA...

    ajar ba aku nant leh ku hack wireles ruma mu kan..
    Ko ingat ada masa, study ni pon tdak terurus...

    Post on 7/10/2009, 1:00 pm by De_Scarlet

    pengiranijam wrote:
    De_Scarlet wrote:
    pengiranijam wrote:
    omiekagawa wrote:mau pakai hardware wifi yg blh tembus utk sniffing....siapa pakai os linux blh la...
    kalau win ni ssh sikit. pakai bt4 pun ok juga..
    Aise, ni taw taw jak ni...

    Tak paya pkai sniffing, men inject jak ok da...

    WEP tak power la, skrg ni org suma pkai WPA suda, kena ada kamus bru bleh crack... tapi masi juga ada yg pkai WEP biarpun ada WPA...

    ajar ba aku nant leh ku hack wireles ruma mu kan..
    Ko ingat ada masa, study ni pon tdak terurus...

    ala ko si pinjam ja aku kitab 2 2hr la ku bca..apa macam?hehe
    avatar

    Post on 7/10/2009, 1:29 pm by pengiranijam

    De_Scarlet wrote:
    pengiranijam wrote:
    De_Scarlet wrote:
    pengiranijam wrote:
    omiekagawa wrote:mau pakai hardware wifi yg blh tembus utk sniffing....siapa pakai os linux blh la...
    kalau win ni ssh sikit. pakai bt4 pun ok juga..
    Aise, ni taw taw jak ni...

    Tak paya pkai sniffing, men inject jak ok da...

    WEP tak power la, skrg ni org suma pkai WPA suda, kena ada kamus bru bleh crack... tapi masi juga ada yg pkai WEP biarpun ada WPA...

    ajar ba aku nant leh ku hack wireles ruma mu kan..
    Ko ingat ada masa, study ni pon tdak terurus...

    ala ko si pinjam ja aku kitab 2 2hr la ku bca..apa macam?hehe
    Huhu, senang jak ko, haha, tue secret weapon... tak boleh bagi... nanti mana best...
    avatar

    Post on 7/10/2009, 6:38 pm by Leader

    wopss... kalau rasa secret weapon dan tak boleh bagi tau, jangan la cerita sini... kasi kaciwa kami ja...

    kami sini nak tau secret weapon yang boleh shere sama, tu pasal topic ni keluar


    jangan marah eekkk.....

    Post on 7/10/2009, 8:07 pm by De_Scarlet

    Leaderô wrote:wopss... kalau rasa secret weapon dan tak boleh bagi tau, jangan la cerita sini... kasi kaciwa kami ja...

    kami sini nak tau secret weapon yang boleh shere sama, tu pasal topic ni keluar


    jangan marah eekkk.....

    betul tu bro..hehehe,,aku lg kachiwaaa ba..hehe..

    Post on 12/10/2009, 7:17 am by iezqandar

    Salam, ni 1st comment aku hehe~ aku ade care camne nak hack wifi jiran kite, aku pon tgh pkai ni hehe, kite pkai backtrack 3, aku ade post software nye kat SINI
    avatar

    Post on 12/10/2009, 7:22 am by napster

    iezqandar wrote:Salam, ni 1st comment aku hehe~ aku ade care camne nak hack wifi jiran kite, aku pon tgh pkai ni hehe, kite pkai backtrack 3, aku ade post software nye kat SINI

    ye ke...?

    berkesan ke bro... hehehe... bes ni dpt internet free... wahkakaka...

    p/s: bro, jgn lupa perkenalkan diri di >>> Ice Breaking

    Post on 12/10/2009, 7:34 am by iezqandar

    yurp, skang ni aku tgh pkai wifi jiran aku hehe~
    avatar

    Post on 5/12/2009, 7:05 pm by the BLitz

    adakah jga software g2 Suspect
    bgus jga pula tu kan..
    aku mo test donload lar jga Very Happy
    mana taw berjaya hahaha..dpt jga online free guna wireless jiran Very Happy
    avatar

    Post on 7/12/2009, 2:15 pm by bod_supersperm

    tq bro....nti cuba

    Post  by Sponsored content


      Current date/time is 25/4/2018, 7:06 pm