SIOLOON FUN CLUB

Please log in or register before viewing the unlimited contents of this forum.
Thank you for visiting our website.

by aLFFiaN.

SIOLOON FC on Facebook
LIKE or UNLIKE

    Jangan Pilih Suami Yang Suka Dok Depan Komputer

    Share
    avatar
    MiRA_TaSHa
    ADMINISTRATOR
    ADMINISTRATOR

    Female
    Countries/State : Sabah
    Age : 32
    location : Kota Kinabalu
    Tag ID: : SFC 00002
    Points : 7618
    Reputation : 0
    Number of posts : 2047
    12092007

    http://i38.servimg.com/u/f3 Jangan Pilih Suami Yang Suka Dok Depan Komputer

    Post by MiRA_TaSHa

    Suami : (Setelah balik lewat dari pejabat) "Selamat malam sayang,sekarang saya logged in."

    Isteri : Abang ada beli tak barang yang saya pesan tadi?

    Suami : Bad command or filename.

    Isteri : Tapi kan ke saya dah call abang pagi tadi kat pejabat suruh abang beli!

    Suami : Errorneous syntax. Abort?

    Isteri : Ish. Abang nih, takkan itu pon tak ingat? Hahaa... .. Abang kata tadi dalam telefon nak beli tv? Mana dia?

    Suami : Variable not found...

    Isteri : Abang nih memang tak bole harap la. Bak kad kredit abang. Biar saya pergi belikan dan shopping barang dapur sekali.

    Suami : Sharing Violation. Access denied...

    Isteri : Abang ni tak sayang saya ke? abang lebih sayang komputer abang tu dari saya. Saya tak tahan la kalau macam ni selalu.

    Suami : Too many parameters...

    Isteri : Saya menyesal pilih abang sebagai suami saya. Harapkan muka je
    hensem.

    Suami : Data type mismatch.

    Isteri : Abang nih memang betul-betul tak berguna la.

    Suami : It'! s by Default.

    Isteri : Macamana pula dengan gaji abang?

    Suami : File in use ... Try later.

    Isteri : Kalau begitu, apa peranan saya disisi abang sebagai seorang isteri?

    Suami : Unknown Virus.

    pale pale pale pale
    Share this post on: Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

    avatar

    Post on 14/9/2007, 4:03 pm by DARKNESS88

    lahhhhhh....
    asal tak pilih aku jadi suami....
    hehehe....
    avatar

    Post on 15/9/2007, 7:11 am by Luis Garcia

    x paham la
    avatar

    Post on 15/9/2007, 7:39 am by DARKNESS88

    Luis Garcia wrote:x paham la



    apa yg ko tak paham ni...
    avatar

    Post on 15/9/2007, 8:55 am by arep

    DARKNESS88 wrote:lahhhhhh....
    asal tak pilih aku jadi suami....
    hehehe....

    syok sendiri nampak......dont
    avatar

    Post on 15/9/2007, 11:58 am by MiRA_TaSHa

    jumpa je laki mcm nih kompom kene tembak nih rambo rambo rambo
    avatar

    Post on 15/9/2007, 12:06 pm by DARKNESS88

    arep wrote:
    DARKNESS88 wrote:lahhhhhh....
    asal tak pilih aku jadi suami....
    hehehe....

    syok sendiri nampak......dont



    mana ko nampak...
    aku syok sendiri...
    huhuhu...
    avatar

    Post on 15/9/2007, 2:48 pm by arep

    DARKNESS88 wrote:
    arep wrote:
    DARKNESS88 wrote:lahhhhhh....
    asal tak pilih aku jadi suami....
    hehehe....

    syok sendiri nampak......dont



    mana ko nampak...
    aku syok sendiri...
    huhuhu...

    tue pilih diri sendiri...
    avatar

    Post on 15/9/2007, 3:13 pm by DARKNESS88

    hehehe.....
    arep......
    avatar

    Post on 11/1/2009, 7:31 am by iemori69

    deii.. mati la lagging abis ne org hahaaha~ sot~ pale pale pale
    avatar

    Post on 13/1/2009, 7:02 pm by babylie89

    kcian bini dia ckp sndiri nie..
    yg laki dia nie plk mcm robot ja bha..
    wkakakaka..
    ssh btl klo dpt laki gla pc nie..
    wakakakaak
    avatar

    Post on 16/1/2009, 8:58 am by g_jin

    itu bukannya org tu...itu komputer boboy tu klu gitu....susah2
    avatar

    Post on 6/2/2009, 3:26 pm by napster

    DARKNESS88 wrote:
    Luis Garcia wrote:x paham la



    apa yg ko tak paham ni...



    dia tak paham istilah komputer bah tu kali...

    tp ni crita mcm perli saya tau.. Laughing Laughing What a Face What a Face
    avatar

    Post on 4/3/2009, 6:42 pm by wanchai

    hahaha!! mo format blik nih laki dia.. What a Face
    avatar

    Post on 4/3/2009, 6:52 pm by napster

    kena virus kali tu, bahaya.... Laughing
    avatar

    Post on 4/3/2009, 8:10 pm by skachild

    unknown virus bah bini da kenal panggil...!! Laughing
    avatar

    Post on 18/3/2009, 7:20 pm by intrax

    huhu ......ksi format pakai w d vista ooo tamabh gigbyte .... wakaka
    avatar

    Post on 19/3/2009, 4:16 am by napster

    Anti-Virus nda up-to-date kali.... tu la unknow virus.....
    avatar

    Post on 19/3/2009, 6:31 pm by siotto

    Hahahahaah...terlampau jgak la bah sampai otai PC sekalipun jadi mcm nie..mati la..mcm mana la tur kehidupan familinya tur hah...silap2 tiap2 hari laki bini bertarung mcm "conter strike" kali kan... Laughing
    avatar

    Post on 8/10/2012, 12:52 pm by Ms. Loli

    haha sian bini die buat macam tu...

    Post  by Sponsored content


      Current date/time is 28/6/2017, 8:38 pm