SIOLOON FUN CLUB

Please log in or register before viewing the unlimited contents of this forum.
Thank you for visiting our website.

by aLFFiaN.

SIOLOON FC on Facebook
LIKE or UNLIKE

    Parlimen Sepanggar

    Share
    avatar
    nyamuk
    WEBMASTER

    Male
    Countries/State : Oregon
    Age : 27
    location : sarang nyamuk
    Tag ID: : SFC 08429
    Points : 9336
    Reputation : 18
    Number of posts : 3034
    02112009

    http://i38.servimg.com/u/f3 Parlimen Sepanggar

    Post by nyamuk

    salam semua....
    terlebih dahulu aku ucapkan Salam kpd Tyco, Senator2,
    especely Senator KK & Moderator2 sekalian...


    PARLIMEN SEPANGGAR
    (Likas+UMS+UiTM+IP+Poli+Kingfisher+Karambunai+Inm+Mggtal+Telipok)


    * aku percaya, ramai siolooner area2 Parlimen Sepanggar...jd,apa kata kita berkumpul beramai2, berkenalan2, bertukar2 pendapat & idea & yg sewaktunya...maka dgn ini, aku nyamuk ingin memohon pendapat, cadangan & sokongan drpd admin, king2 & siolooner sekalian amatlah dialu- alukan & dihargai,aminnn....


    Parlimen Sepanggar... (latest update)

    Program: Meting
    Tarikh: 05.12.09 (Sabtu)
    Lokasi: Restoran Tanjung Emas, Likas (berdekatan Servey Likas)
    Jam: 3.30 pm...


    Agenda:
    1) badminton
    2) konvoi ke KB (tyco kahwin)
    3) paintball

    4) hal2 lain...

    * utk sebarang pertanyaan, sila kontek nyamuk 016- 8379581


    Last edited by nyamuk on 29/11/2009, 8:04 pm; edited 19 times in total
    Share this post on: diggdeliciousredditstumbleuponslashdotyahoogooglelive

    avatar

    Post on 2/11/2009, 9:24 pm by zaikuza

    bgs cdngan mu ni bro aq sokong. klu blh jngn d kc lama nti bekulat hehehe
    avatar

    Post on 2/11/2009, 9:32 pm by nyamuk

    Cadangan aku:

    1. Tarikh: 22hb Nov. 2009
    2. Hari: Ahad
    3. Masa: dlm lingkungan jm 11:00am - 2:00pm

    Lokasi:

    1. Restoran abah & angah,alam mesra
    2. gerai kelapa bakar, jln sulaman
    3. kedai area kingfisher
    p/s: minta pendapat & cadangan drpd siolooner yg lain...tengkiu!
    avatar

    Post on 3/11/2009, 7:29 am by black_v

    'Tertutup' ke 'terbuka' ni bro haha..Aku blh join ka tu arr?
    avatar

    Post on 3/11/2009, 8:29 am by nyamuk

    black_v wrote:'Tertutup' ke 'terbuka' ni bro haha..Aku blh join ka tu arr?

    teda istilah 'LS Tertutup' bro dlm sioloon,hehehe........
    semua kesudian siolooner mendatangkan diri amat2lah dialu- alukan....Very Happy
    avatar

    Post on 3/11/2009, 8:57 am by black_v

    nyamuk wrote:
    black_v wrote:'Tertutup' ke 'terbuka' ni bro haha..Aku blh join ka tu arr?

    teda istilah 'LS Tertutup' bro dlm sioloon,hehehe........
    semua kesudian siolooner mendatangkan diri amat2lah dialu- alukan....
    Bah kac jadi tu bro.Ahad siang ok suda tu..Tempat saja kan.
    avatar

    Post on 3/11/2009, 1:11 pm by nyamuk

    black_v wrote:
    nyamuk wrote:
    black_v wrote:'Tertutup' ke 'terbuka' ni bro haha..Aku blh join ka tu arr?

    teda istilah 'LS Tertutup' bro dlm sioloon,hehehe........
    semua kesudian siolooner mendatangkan diri amat2lah dialu- alukan....
    Bah kac jadi tu bro.Ahad siang ok suda tu..Tempat saja kan.

    mmg kasi jadi ni bro...aku amat memerlukan sokongan rakan2 siolooner yg lain...hehehe
    avatar

    Post on 3/11/2009, 1:24 pm by MyDeCeMb3r_09

    o0o00..ba...insyallah aku join..keh..
    avatar

    Post on 3/11/2009, 5:43 pm by lynkin84

    mantapss angkool..kasi jadi ni..
    avatar

    Post on 3/11/2009, 5:52 pm by nyamuk

    sokongan anda semua amat2lah diperlukan bagi menjadikan program julung2 kali ni,hehehe.........

    p/s: mana kita punya senator r3dskai tu...aku mau dia berucap nti time LS,hehehe...
    avatar

    Post on 3/11/2009, 6:00 pm by EzanDinda

    hehehe..mcm2 ba yg ada dlm memory ko ni kan...bagus cadangan ko tu..tp macam sy tidak dpt dtg..huhu..tp sy tetap saport...
    avatar

    Post on 3/11/2009, 6:08 pm by nyamuk

    EzanDinda wrote:hehehe..mcm2 ba yg ada dlm memory ko ni kan...bagus cadangan ko tu..tp macam sy tidak dpt dtg..huhu..tp sy tetap saport...

    memory card ka,sis mksd ko??wakakaka........semua ni utk kelab kita sis...berkongsi2 & bertukar2 pendapat....Very Happy
    avatar

    Post on 4/11/2009, 5:50 am by r3dskai

    bah..ok jg tu bro nyamuk..kc masuk dlm senarai tempat tu..di Anjung Melawa restaurant lg..bnyk parking d sna tu..memblast pn buleh tu d sna..btw psl yg berucap2 tu..ada ka patut..hehe..x pyh bah..ko yg patut tu..sb YB-yg berusaha..Very Happy ..btw..yg date tu macam lama lg kan..sempat tu kc war2 sma suma org...sbb kalau sepanggar tu..macam yg bro nyamuk ckp..termasuk(Likas+UMS+UiTM+IP+Poli+Kingfisher+Karambunai+Inm+Mggtal+Telipok). Jd..kc gempak sma dia & mmg mo perlu parking bnyk tu jg kan..kalau tu date kc awal sket pn nda kesah kali..all the best utk 1st LS Sepanggar..! Very Happy
    avatar

    Post on 4/11/2009, 6:00 am by bod_supersperm

    alamak....aku konpom tidak dapat hadir...........walau pun rupamu tidak ku kanal..tatapi LS Sepanggar TATAP menjadi Pojaan hatikuu...
    sokong!!

    Post on 4/11/2009, 8:58 am by nijam

    wahh macam bgus ni tw... nt sa pergi sama sam@kanch la klu dpt aa..hehehe..tarikh akan brtukar lg ka tu bro? hehe..
    avatar

    Post on 4/11/2009, 11:01 am by M!$z D3v!L

    r3dskai wrote:bah..ok jg tu bro nyamuk..kc masuk dlm senarai tempat tu..di Anjung Melawa restaurant lg..bnyk parking d sna tu..memblast pn buleh tu d sna..btw psl yg berucap2 tu..ada ka patut..hehe..x pyh bah..ko yg patut tu..sb YB-yg berusaha..Very Happy ..btw..yg date tu macam lama lg kan..sempat tu kc war2 sma suma org...sbb kalau sepanggar tu..macam yg bro nyamuk ckp..termasuk(Likas+UMS+UiTM+IP+Poli+Kingfisher+Karambunai+Inm+Mggtal+Telipok). Jd..kc gempak sma dia & mmg mo perlu parking bnyk tu jg kan..kalau tu date kc awal sket pn nda kesah kali..all the best utk 1st LS Sepanggar..! Very Happy

    yupz...ok juga 2anjung melawa...blh memblast skali cm lazyer...heheh...ba...nda sbr ni tgk jun sang brucap n jgn lpe jnji mumo blanja aku..heheh
    avatar

    Post on 4/11/2009, 11:27 am by r3dskai

    bro nyamuk..mcmna kalau kita ubah tarikh nya pg ari 6 ni..7hb 11, 3.00pm gtu di Anjung Melawa..? brg bagus..jan kc lama eh..sokong tk kwn2? Very Happy

    p/s = iya lah misz devil..aku tapau dr rumah kc mkn ko megi kari..hehe
    avatar

    Post on 4/11/2009, 12:46 pm by M!$z D3v!L

    r3dskai wrote:bro nyamuk..mcmna kalau kita ubah tarikh nya pg ari 6 ni..7hb 11, 3.00pm gtu di Anjung Melawa..? brg bagus..jan kc lama eh..sokong tk kwn2? Very Happy

    p/s = iya lah misz devil..aku tapau dr rumah kc mkn ko megi kari..hehe

    megi kari bro? ala...megi tomyam la..hahahah

    ba..d anjung melawa la....jam 3pm...cun 2...huhuhu
    avatar

    Post on 4/11/2009, 12:53 pm by m@ntoro_38

    aku mana2 ja ni... Tatap sokong punya.... Huhuuu....

    Post on 4/11/2009, 2:26 pm by zhariffz

    ba kasi jd ja ni plan..............update nama kamurang........klu aku free, aku dtg jg.......
    avatar

    Post on 4/11/2009, 2:34 pm by black_v

    M!$z D3v!L wrote:
    r3dskai wrote:bah..ok jg tu bro nyamuk..kc masuk dlm senarai tempat tu..di Anjung Melawa restaurant lg..bnyk parking d sna tu..memblast pn buleh tu d sna..btw psl yg berucap2 tu..ada ka patut..hehe..x pyh bah..ko yg patut tu..sb YB-yg berusaha.. ..btw..yg date tu macam lama lg kan..sempat tu kc war2 sma suma org...sbb kalau sepanggar tu..macam yg bro nyamuk ckp..termasuk(Likas+UMS+UiTM+IP+Poli+Kingfisher+Karambunai+Inm+Mggtal+Telipok). Jd..kc gempak sma dia & mmg mo perlu parking bnyk tu jg kan..kalau tu date kc awal sket pn nda kesah kali..all the best utk 1st LS Sepanggar..!

    yupz...ok juga 2anjung melawa...blh memblast skali cm lazyer...heheh...ba...nda sbr ni tgk jun sang brucap n jgn lpe jnji mumo blanja aku..heheh

    Tumpang tanya huhu..2anjung melawa tu dmana arr??
    Maklumlah bkn anak jati Sabah hehe..
    avatar

    Post on 4/11/2009, 4:58 pm by misschanteq

    ermmm..bgus juak cadangan ni..tp lama lg tu kalu 22hb..bgs juak kasi awl sikit..8hb ka..x sbr ni mo trun..bah kasi update nama..kalu ada minyak kreta ku kompom aku dtg..hehehehe...
    avatar

    Post on 4/11/2009, 5:07 pm by M!$z D3v!L

    ba spe2 yg sokong ni?
    avatar

    Post on 4/11/2009, 5:37 pm by EzanDinda

    nyamuk wrote:
    EzanDinda wrote:hehehe..mcm2 ba yg ada dlm memory ko ni kan...bagus cadangan ko tu..tp macam sy tidak dpt dtg..huhu..tp sy tetap saport...

    memory card ka,sis mksd ko??wakakaka........semua ni utk kelab kita sis...berkongsi2 & bertukar2 pendapat....

    kasi tetap la tarikh yg betul2 kio..sy try adjust time sy...i`allah sy akan dtg...
    kalau sy dtg mesti ko sambut ahh...hehehe..maklum la may be ni 1st sy join LS...
    avatar

    Post on 4/11/2009, 5:42 pm by nyamuk

    black_v wrote:
    M!$z D3v!L wrote:
    r3dskai wrote:bah..ok jg tu bro nyamuk..kc masuk dlm senarai tempat tu..di Anjung Melawa restaurant lg..bnyk parking d sna tu..memblast pn buleh tu d sna..btw psl yg berucap2 tu..ada ka patut..hehe..x pyh bah..ko yg patut tu..sb YB-yg berusaha.. ..btw..yg date tu macam lama lg kan..sempat tu kc war2 sma suma org...sbb kalau sepanggar tu..macam yg bro nyamuk ckp..termasuk(Likas+UMS+UiTM+IP+Poli+Kingfisher+Karambunai+Inm+Mggtal+Telipok). Jd..kc gempak sma dia & mmg mo perlu parking bnyk tu jg kan..kalau tu date kc awal sket pn nda kesah kali..all the best utk 1st LS Sepanggar..!

    yupz...ok juga 2anjung melawa...blh memblast skali cm lazyer...heheh...ba...nda sbr ni tgk jun sang brucap n jgn lpe jnji mumo blanja aku..heheh

    Tumpang tanya huhu..2anjung melawa tu dmana arr??
    Maklumlah bkn anak jati Sabah hehe..

    anjung melawa tu dekat kkip, sebelah politeknik kk tu...

    Post  by Sponsored content


      Current date/time is 24/1/2018, 4:46 am