SIOLOON FUN CLUB

Please log in or register before viewing the unlimited contents of this forum.
Thank you for visiting our website.

by aLFFiaN.

SIOLOON FC on Facebook
LIKE or UNLIKE

    KUDAT SOUND BLAST & AUTO SHOW 2009

    Share
    avatar
    bumbek
    MODERATOR

    Male
    Countries/State : Sabah
    Age : 41
    location : kudat/kk/tawau
    Tag ID: : SFC 02666
    Points : 8620
    Reputation : 10
    Number of posts : 2992
    21122009

    http://i38.servimg.com/u/f3 KUDAT SOUND BLAST & AUTO SHOW 2009

    Post by bumbek

    Share this post on: Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

    avatar

    Post on 25/12/2009, 2:45 pm by bumbek

    ING wrote:
    otai wrote:jangan lupa kepada semua AJk yang terlibat:
    kita ada makan2 bersama ketua pemuda umno:
    tarikh : 31.12.2009
    masa : jam 7pm-9pm
    tempat : golf club kudat

    lepas makan kita konvoi ke bak-bak utk acara mblast sana..
    permit sampai jam 2.. bagai yang endah bawa bini atau awek pandai2 la minta permit sampai jam 2..

    Kempunan aku eh..nda ku dapat pergi 2 makan2 oooo...aiyoooo huhu...
    Tapi tidak pa...ku ke Bak2 jua 2 tengok kamu memblast nanti ...kita sambut New Year jua sama2 ya... yeah..yeah...hehe

    kenapa pulak kempunan? ko pegi mana? ko makan dengan kumbang kah? hahaha
    avatar

    Post on 25/12/2009, 2:49 pm by bumbek

    rasta8592 wrote:wah mantap2 tau sopi jugalah bnk sijil kemenangan itulah kick hahaahahha

    kesian juga dia walaupun banyak sijil kejap display kejap simpan hujan, tapi yang kick piala tu besar bah hihkihkhihk....
    avatar

    Post on 25/12/2009, 2:52 pm by bumbek

    muzMonster wrote:
    rasta8592 wrote:wah mantap2 tau sopi jugalah bnk sijil kemenangan itulah kick hahaahahha

    ko ba d tunggu2 tu lalallala

    tapi sayang bah tidak dapat kita cerita lama2... hari pertama ko sampai kami tengah berkemas... hari ke-2 ko sampai aku bergerak awal ada urusan lain... tapi yang penting semangat ko datang bah walaupun tangan masih terikat tapi tetap juga memblast....
    avatar

    Post on 26/12/2009, 2:53 am by otai

    semua kelab kereta di jemput sama-sama dalam acara mbelast tahun baru..

    masa : 2 pm - 2 am (31/12/2009-1/1/2010)
    tempat : pantai bak2 sebelah restoran..

    1.makluman semua di minta sedia kan barang bbq sdri dgn apa yg mau d bbq..
    2. semua kelab akan memblast dalam satu keluarga.
    3. no alkohol..
    avatar

    Post on 28/12/2009, 3:30 am by DianzzaRomance

    otai wrote:semua kelab kereta di jemput sama-sama dalam acara mbelast tahun baru..

    masa : 2 pm - 2 am (31/12/2009-1/1/2010)
    tempat : pantai bak2 sebelah restoran..

    1.makluman semua di minta sedia kan barang bbq sdri dgn apa yg mau d bbq..
    2. semua kelab akan memblast dalam satu keluarga.
    3. no alkohol..


    wah bestnya.................
    nak try dtg lah..............
    avatar

    Post on 28/12/2009, 3:56 am by BON

    bumbek wrote:
    BON wrote:wui, macam syok jak kamurang ... siap ada memblast lagi

    kenapa ko tidak datang? kami tertunggu2 juga....

    ada hal ba itu time bro.... tia pa la, lain kali konpom aku nda miss q lagi
    avatar

    Post on 28/12/2009, 6:35 pm by bumbek

    BON wrote:
    bumbek wrote:
    BON wrote:wui, macam syok jak kamurang ... siap ada memblast lagi

    kenapa ko tidak datang? kami tertunggu2 juga....

    ada hal ba itu time bro.... tia pa la, lain kali konpom aku nda miss q lagi

    ok bah... kasi ramai lain kali, barangkali ada kesinambungannya ni..
    avatar

    Post on 29/12/2009, 2:12 pm by muzMonster

    iya ba... btul3
    avatar

    Post on 2/1/2010, 11:47 am by rasta8592

    bah ada lagi ka show begini mau join tau
    avatar

    Post on 2/1/2010, 12:57 pm by muzMonster

    ada ba... kekekekekek bila ko mau? wakakkaka
    avatar

    Post on 2/1/2010, 3:31 pm by bumbek

    rasta8592 wrote:bah ada lagi ka show begini mau join tau

    Baru jak kami buat time tahun baru tu.... ada BBQ lagi tu sambil gathering Sioloon di Pantai BAk BAk...

    Post  by Sponsored content


      Current date/time is 24/6/2017, 5:00 pm