SIOLOON FUN CLUB

Please log in or register before viewing the unlimited contents of this forum.
Thank you for visiting our website.

by aLFFiaN.

SIOLOON FC on Facebook
LIKE or UNLIKE

    Fius

    Share

    gnola
    FRESHIE
    FRESHIE

    Male
    Countries/State : N. Sembilan
    Age : 38
    location : bandar baru nilai
    Website : dont have
    Points : 6418
    Reputation : 1
    Number of posts : 2
    05012010

    https://i.servimg.com/u/f3 Fius

    Post by gnola

    Kepada ahli forum...
    Sila bantu saya dimana boleh saya dapatkan fius ni...



    untuk pengetahuan forumer fius ni digunakan pada



    saya dah pusing keliling area pasar pudu yang terkenal dengan barang elektronik tapi mereka kata tidak pernah jumpa fius macam ini...

    http://www.parts-express.com/pe/pshowdetl.cfm?&DID=7&Partnumber=071-301&ctab=1#Tabs
    Share this post on: diggdeliciousredditstumbleuponslashdotyahoogooglelive

    avatar

    Post on 5/1/2010, 4:50 pm by the BLitz

    ar.. tdak pnah pula aku nmpk jenis fius gni Very Happy
    ni fius utk apa ni bro?..

    Post on 5/1/2010, 4:57 pm by gnola

    fius ni digunakan dari lepas bateri...
    siap ada digital volt meter...
    pastu boleh sambungan pada amplifire kete...
    avatar

    Post on 5/1/2010, 5:56 pm by zeus245

    owh.. ini fuse jenis ANL... ini memang biasa d gunakan untuk sound system.. mana nak beli tak tau hehehe saya tingal jauh dari kamu Very Happy
    avatar

    Post on 6/1/2010, 6:13 am by BON

    dei kalau di sabah belambak ni.. tp kalau kl tia tau pula... cari ja ba kedai new jekson sana kl... ada kali tu
    avatar

    Post on 8/1/2010, 6:21 pm by Ameron4401

    kami biasa guna fius ni bro..
    kekadang 4-5 bijik dalam 1 kereta kami..
    kalau kat pudu kurang pasti kat mana ada jual barang ni bro..
    avatar

    Post on 8/1/2010, 7:41 pm by zeus245

    kalau susah mau cari, ko tukar saja dengan fuse biasa, dengan fuse holder sekali...

    Post  by Sponsored content


      Current date/time is 15/10/2018, 10:50 pm