SIOLOON FUN CLUB

Please log in or register before viewing the unlimited contents of this forum.
Thank you for visiting our website.

by aLFFiaN.

SIOLOON FC on Facebook
LIKE or UNLIKE

    PERJUMPAAN BLASTER 2010

    Share
    avatar
    rasta8592
    MODERATOR

    Male
    Countries/State : Melaka
    Age : 35
    location : thailand
    Points : 8743
    Reputation : 1
    Number of posts : 7161
    17012010

    http://i38.servimg.com/u/f3 PERJUMPAAN BLASTER 2010

    Post by rasta8592

    sekrg ni aku mau minta pendapat kamurang macamna lau kita buat 1perjumpaan blaster dari mana2 pelusuk sabah ni 1 tempat kat melawa?...sbb kira mau sambut kedatangan team swat sandakan ke kk ni kita buat macam tahun lalu blaster tt tue siapa ada idea2 bulilah kemukakan..go go go terorist... toktoktok.....
    Share this post on: diggdeliciousredditstumbleuponslashdotyahoogooglelive

    avatar

    Post on 17/1/2010, 11:30 am by chicky

    ahha bha,d sana baru kita dpt saling kenal mgenali antara 1 sama lain,dpt bcerita lbh bnyak tntang sound,dpt bnyak pnglaman jg.....ini 1 idea yg bernas.....sya sapot 100%


    Tok....tok....tok......
    avatar

    Post on 17/1/2010, 3:03 pm by creAtiVe

    sy pun setuju 101%..tuk..tuk..tuk...
    avatar

    Post on 17/1/2010, 3:47 pm by wanchai

    aku on ja..

    bur.. bur.. bur.. (ehh?? slh setting..)

    dtugk.. dtugk.. dtugk.. (wainah mampat!! wakaka!!)
    avatar

    Post on 18/1/2010, 11:26 am by babykelisa

    huhuhuhu..pasti seronok tau....acara julung2 kali ini...
    ehm bla and kat mn tu tmp dia ya....ehm org luar boleh joinkah ya...
    ehm misti yg ada sound dlm kereta ja kah ya boleh join ni perjumpaan... Suspect


    http://www.sioloon.com/snopy-club-f199
    http://www.youtube.com/watch?v=nciPF45mc0c
    avatar

    Post on 18/1/2010, 3:50 pm by rasta8592

    memang semua d jumput hadir bah yg x sound datang jak sapot2 macam 28/3/2010 sbb team swat mau g kk juga time tue jadi buat lS teruslah antara blaster sandakan dgn kk hehehe kasi ramai bah
    avatar

    Post on 18/1/2010, 6:43 pm by taktahu

    owh.. sayangnya....... saya tidak dapat hadir bos.... itu ja.... ekkekekk

    Post on 20/1/2010, 4:12 pm by budak bakau

    rasta8592 wrote:sekrg ni aku mau minta pendapat kamurang macamna lau kita buat 1perjumpaan blaster dari mana2 pelusuk sabah ni 1 tempat kat melawa?...sbb kira mau sambut kedatangan team swat sandakan ke kk ni kita buat macam tahun lalu blaster tt tue siapa ada idea2 bulilah kemukakan..go go go terorist... toktoktok.....

    adidi zan.mymbut kdatgn pula.. hahaha..tq

    Post on 21/1/2010, 6:49 am by Gjanno

    team swat jak kah? bawalah team great wall sekali...
    avatar

    Post on 21/1/2010, 7:02 pm by rasta8592

    nah atur jak mana2 team kasi ramai bila lagi mau kenal2kan hehehe....nielah masanya suma jumpa kenal2 bah
    avatar

    Post on 22/1/2010, 5:52 am by chio

    ikut bha pjumpaan.... macam best jak ceritera blaster nih...
    avatar

    Post on 22/1/2010, 7:24 pm by rasta8592

    bah join2 bah hehehe kasi ramai panggil suma blaster kita gumpul lamai2 ma

    Post on 22/1/2010, 7:38 pm by joyce

    agak2 bila nak buat ????....
    avatar

    Post on 25/1/2010, 1:53 pm by rasta8592

    macam 28/3 tau heheheeh lama lagi bah

    Post on 3/2/2010, 3:33 pm by lie6664

    geng kalau jadi perjumpaan semua blaster seluruh sabah best juga kan hehehe.........kalau jadi brapa ari bulan kita mau buat tu.

    Post on 3/2/2010, 3:37 pm by lie6664

    oo sorry geng sa tidak nampak.
    avatar

    Post on 3/2/2010, 7:18 pm by rasta8592

    pok2 jadik lah ni kasi ramai

    Post on 4/2/2010, 1:25 am by lie6664

    geng rasa2 apa program yg kita mo buat dlm perjumpaan tu hehe.......
    avatar

    Post on 4/2/2010, 7:31 pm by rasta8592

    tidak tau lagi owhhh kasi kanal2 lah kali tuan hehehe.....
    avatar

    Post on 5/2/2010, 1:47 pm by haszmir

    bukan susah program suai kenal pas 2 makan2 n program wajib acara memblast. aku on ja zan inform ja
    avatar

    Post on 7/2/2010, 7:47 pm by rasta8592

    hehehe buli bah
    avatar

    Post on 8/2/2010, 2:30 am by mark88

    bro....boleh join ka ni???tp sound system saya blm power lg ni...huhu
    avatar

    Post on 8/2/2010, 11:25 am by rasta8592

    buli bah kita kanal2 bah suma
    avatar

    Post on 8/2/2010, 12:37 pm by mark88

    TQ bro....ok sound2 jak ku k bro.....
    avatar

    Post on 8/2/2010, 12:41 pm by mark88

    bro macam mana mau jd team blaster ni???

    Post  by Sponsored content


      Current date/time is 23/1/2018, 10:51 pm