SIOLOON FUN CLUB

Please log in or register before viewing the unlimited contents of this forum.
Thank you for visiting our website.

by aLFFiaN.

SIOLOON FC on Facebook
LIKE or UNLIKE

    PERJUMPAAN BLASTER 2010

    Share
    avatar
    rasta8592
    MODERATOR

    Male
    Countries/State : Melaka
    Age : 34
    location : thailand
    Points : 8317
    Reputation : 1
    Number of posts : 7161
    17012010

    http://i38.servimg.com/u/f3 PERJUMPAAN BLASTER 2010

    Post by rasta8592

    sekrg ni aku mau minta pendapat kamurang macamna lau kita buat 1perjumpaan blaster dari mana2 pelusuk sabah ni 1 tempat kat melawa?...sbb kira mau sambut kedatangan team swat sandakan ke kk ni kita buat macam tahun lalu blaster tt tue siapa ada idea2 bulilah kemukakan..go go go terorist... toktoktok.....
    Share this post on: Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

    avatar

    Post on 22/3/2010, 8:13 pm by rasta8592

    jadi bah d kb kita stay2 tapi malangnya aku x dapat hadir bah ada urusan negara alalaalalla
    avatar

    Post on 23/3/2010, 3:59 am by EDEE

    Urusan negara??? huhu... boleh tahan ko ne tuan rasta, ala kurg ranck la ko xda, perancang pla yg xda macam x sedap hehe...
    avatar

    Post on 23/3/2010, 10:07 am by BON

    apa lagi, van kuih bulan kasi naik tu speaker... edee, ko hasut c rano... suruh dia sama c jamal turun... aku tia pergi tu, ngam2 aku pergi tawau,,,
    avatar

    Post on 24/3/2010, 9:45 am by taktahu

    samala bon aku pun d tawau juga tu...
    avatar

    Post on 24/3/2010, 7:38 pm by rasta8592

    alalala betul bah ada urusan ku kursus d johor jbms sana
    avatar

    Post on 25/3/2010, 5:06 am by BON

    ba konco, kita p jalan2 tgk memblast sana

    Post on 26/3/2010, 10:58 am by budak bakau

    C konco d kee l.., bgs2 ko sna konco,jan ko jual bu*r** sna hehehehe.., kmi d sandakan,sntiasa mrindui mu,..lma sda aku x tgok ko besapel ni kekekekeke...
    avatar

    Post on 28/3/2010, 7:56 pm by taktahu

    khetai.... hahaahahahah
    avatar

    Post on 31/3/2010, 8:04 pm by rasta8592

    alalalaal ni polak bisnes sikonso huhuhuhuhu
    avatar

    Post on 7/4/2010, 2:01 pm by CiNtA

    budak bakau wrote:alala.... ya ba pula.skool ba pla.. lain kali la ba sis. nt kmi p ld lg tu..

    iya bgtau jak bila kamu dtg yaa...
    avatar

    Post on 7/4/2010, 9:06 pm by taktahu

    bulan 10 la ngam... huhuhuuh
    avatar

    Post on 15/4/2010, 6:10 pm by Ameron4401

    Team Kientik FULL SUPPORT!!!

    Post on 16/4/2010, 5:16 pm by lie6664

    no komen...................................
    avatar

    Post on 17/4/2010, 7:52 pm by taktahu

    komen la bha...
    avatar

    Post on 19/4/2010, 9:13 am by rasta8592

    uina apa cerita arr konso bagitau luk org baru ni?
    avatar

    Post on 19/4/2010, 7:09 pm by taktahu

    uik? apaitu?
    avatar

    Post on 19/4/2010, 9:39 pm by chicky

    jadi kainie brg ni ataw cuma sekadar pngilan hangin????hahahahahahaha
    avatar

    Post on 20/4/2010, 10:01 am by rasta8592

    wakakakaka sikonso kana pangilan hangin tau kakakakakaka
    avatar

    Post on 19/10/2010, 3:31 pm by mac efran85

    bah bila la ni perjumpaan blaster?

    Post on 5/11/2010, 2:00 pm by lie6664

    kita sama2 tunggu lah berita terbaru dari taiko hehehe....... bit
    avatar

    Post on 30/3/2011, 10:41 pm by rasta8592

    wahhh lama x update ni
    avatar

    Post on 31/3/2011, 4:28 am by babykelisa

    eya bah...lama x tengok2 ni web...
    pa sdh cerita ya...macam x updated ja ni sejak ada FB...

    Post on 4/4/2011, 7:28 am by lie6664

    macam mana dgn perjumpaan blaster tu jadi ka geng?

    Post on 4/6/2011, 4:28 pm by shikakuta

    kol jak klu da perjumpaan....ni no aq....01119566268

    Post on 16/2/2012, 6:20 pm by lie6664

    ya geng

    Post  by Sponsored content


      Current date/time is 24/6/2017, 4:54 pm