SIOLOON FUN CLUB

Please log in or register before viewing the unlimited contents of this forum.
Thank you for visiting our website.

by aLFFiaN.

SIOLOON FC on Facebook
LIKE or UNLIKE

    SANDAKAN SOUNDBLASTS (GIANT 2010)

    Share
    avatar
    taktahu
    MODERATOR

    Male
    Countries/State : Canada
    Age : 36
    location : Papar & Sandakan
    Tag ID: : 01370
    Points : 9861
    Reputation : 9
    Number of posts : 5398
    28012010

    http://i38.servimg.com/u/f3 SANDAKAN SOUNDBLASTS (GIANT 2010)

    Post by taktahu

    KITA BUKA LEMBARAN 2010 DI SINI!! HAHAHAHAHA
    Share this post on: Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

    avatar

    Post on 21/2/2011, 4:25 pm by selamat

    iya nda ramai udah orang sekarang...nda macam dulu....mlm ahad hari tu pun kejap jak main...hujan...urg pun nda ramai...nasib sempat jg main kejap...mujurlah ahad tu ada show di beluran...hilang jg bitin mau menabak.....wpun sekejap jak
    avatar

    Post on 21/2/2011, 5:07 pm by rickengineering

    mo cari port baru uda ba ni... konso.. mana port baru kita?

    bro selamat... rugi aku nda nampak kamu memblast.. huhu
    avatar

    Post on 22/2/2011, 10:03 am by selamat

    tu lah tu awal pula habis hari tu....nda apa tunggu KONSo punya woofer 8 biji tu ok,baru apil balik...hehehhe sa punya untuk main biasa2 jak,untuk sedap2 d dengar jak tu....lama juga nda tguk tu prokick beraksi taw...kita2 jak yg tinggal main perahu2 kecil nih....
    avatar

    Post on 23/2/2011, 8:22 pm by taktahu

    teruskan pelayaran... mahupun bot2 kecil...... dah banyak kita nampak kapal2 besar pun sudah masuk dok.. malu
    avatar

    Post on 25/2/2011, 3:32 pm by selamat

    Baiklah...bha esok turun Gaint lah kita...main lagu clombian and brazilan....
    avatar

    Post on 25/2/2011, 5:18 pm by Kinetik75

    boleh join ka bro selamat..
    avatar

    Post on 25/2/2011, 5:19 pm by Kinetik75

    boleh join ka bro selamat..
    avatar

    Post on 26/2/2011, 5:35 am by selamat

    boleh adja.....aku pun jarang jg turun gaint udah....nda macam dulu..ramai urg...sekarang boleh dikira...bha jom lah ni mlm kita...
    avatar

    Post on 26/2/2011, 5:39 pm by awang

    nda macam dulu2 ba kan,dulu mriah....siap bole mengurat2 lgi...hehe
    avatar

    Post on 3/5/2011, 7:38 pm by taktahu

    haiya macam lama tia jaga ini tempat wooo... behantu ka? kakakakakaka
    avatar

    Post on 14/5/2011, 3:35 am by Mazlan85

    KO TU YANG BERHANTU TU geng.....MN SUDAH GAMBAL2 SHOW OFF KAMU ARI BURUH TU???
    avatar

    Post on 15/5/2011, 7:40 am by BON

    konco mana kan kau ni wang
    avatar

    Post on 28/7/2011, 8:06 am by babykelisa

    hek3...eyalah lama sdh x masuk forum ni tau....
    kat giant pun bilang kereta semakin sikit sdh ni....
    player pun mostly baru ni....otai2 dah rehat ke....
    pencen dah ke.....
    avatar

    Post on 3/8/2011, 7:05 am by kgboyz19

    Very Happy SELAMAT BERPUASA KEPADA SANDAKAN BLASTER
    avatar

    Post on 5/9/2011, 7:33 pm by taktahu

    ada bha juga.. Hahaha
    avatar

    Post on 4/2/2012, 12:16 pm by FAREL

    truskn blaster sandakan....
    avatar

    Post on 14/4/2012, 8:04 pm by mad

    trusssss senyap blaster sdk ni tau..
    avatar

    Post on 27/4/2016, 6:53 am by taktahu

    krik krik tp masih ada... bermusim rambo
    avatar

    Post on 4/8/2016, 4:20 am by r3dskai

    musim sajuk bh tu cgu..musim mengawan..hehe

    Post  by Sponsored content


      Current date/time is 18/8/2017, 8:05 am