SIOLOON FUN CLUB

Please log in or register before viewing the unlimited contents of this forum.
Thank you for visiting our website.

by aLFFiaN.

SIOLOON FC on Facebook
LIKE or UNLIKE

    mana lebih baik woofer prokick atau dyana quest??

    Share

    arbin_cool
    FRESHIE
    FRESHIE

    Male
    Countries/State : Malaysia
    Age : 30
    location : tawau
    Points : 6313
    Reputation : 1
    Number of posts : 5
    03032010

    https://i.servimg.com/u/f3 mana lebih baik woofer prokick atau dyana quest??

    Post by arbin_cool

    saya pening nak cari woofer mana lebih best
    Share this post on: diggdeliciousredditstumbleuponslashdotyahoogooglelive

    avatar

    Post on 3/3/2010, 6:44 pm by finalazy84

    tak penah dngar dyana quest bro...imitation DynaQuest kali lol
    avatar

    Post on 4/3/2010, 8:00 am by PK-12

    ya DynaQuest yg ori 2 bro...klu dyana quest xpnh dgr pula 2..
    avatar

    Post on 4/3/2010, 5:02 pm by finalazy84

    lie6664 wrote:hai........ geng saya ada barang bagus mo kongsi sama ko orang suma, sesiapa yang berminat mo main sound sistem dan belum lagi beli dikedai saya ada satu set jenama AUTOTEK SATU SET DENGAN BOX SEKALI SESIAPA BERMINAT HUBUNGI DI TALIAN 0138868788......SIAPA CEPAT DIA DAPAT SET MASIH BARU BRO......

    bro ni bukn caranya mo iklan brg...ni nmanya spamming. so sorry but we do have rules here

    Post on 9/3/2010, 11:20 am by arbin_cool

    sorry la bro x ingat nama woofer tu tp thanks bab bagi pendapat>>>>>.........
    avatar

    Post on 9/3/2010, 6:43 pm by finalazy84

    lagi bgus Dynaudio bro for sure mantap abis
    avatar

    Post on 11/3/2010, 6:25 am by khuzumeng

    tp itu prokick pun mantap jg dia punyi bunyi bro.
    avatar

    Post on 14/3/2010, 6:21 pm by kgboyz19




    semua DQ...

    https://redcdn.net/ihimizer/img62/615/image0199.jpg
    avatar

    Post on 27/3/2010, 8:46 am by CryZee

    prokick yg ok bro.. tp DQ nda da kurang juga bro.. tp paling bgs prokick la.. law kena ngn com set skali mletup bro..
    avatar

    Post on 19/5/2010, 9:37 pm by blackavanzato

    sy penah guna dq mmg keras dan magnet berat..tpi sudah rosak bab main sealed box kecil+blast2 slalu hehehe

    Post on 11/8/2010, 5:39 pm by Team Prokick-j

    prokick & DQ sama kilang buat,ada beza?????????????????
    avatar

    Post on 12/8/2010, 4:49 am by kgboyz19

    sumanya sama jak ba ...mau tgk boxnya jgk...klu ngam2 timing...pukulan pun macam baseball..huhuhuhu
    avatar

    Post on 5/9/2010, 7:24 pm by hustle

    men prokick la bro...
    brg2 dia thn tukul...
    p cri prokick lma made in korea, yg bru made in msia..
    hehehe
    avatar

    Post on 6/9/2010, 4:52 am by rickengineering

    nah betul tu bro gustle ckp.. aku men prokick 3 tahun lebih da sampai skrg... nda juga minta2 hangus la.. tapi yang penting mo jaga tu setting n current... suma ok.. nah mantap la tu..
    avatar

    Post on 6/9/2010, 7:09 pm by hustle

    kompom la tu rick...
    set & karan mw ngam...
    hehehe...
    p prokick yg bru2 skg, karas eh....
    avatar

    Post on 7/9/2010, 3:55 pm by rickengineering

    iya.. prokick pk12 tu kan.. kira mo test pakai juga oo amacam menan dia.. klu nda test tu c 12.. yangsvc klu aku nda silap la model nya... yang dble magnet tu.. pok tukul.. ko rasa aku boleh angkat pakai ls300d aku pakai tu ka... klu men 3 biji ko rasa nek juga ka tu gink?
    avatar

    Post on 8/9/2010, 9:41 pm by hustle

    bkn ko pki ls4000 ka??
    aku no kmn bos...
    lm da stop...
    hehehe...
    test aja dong...

    Post on 12/9/2010, 4:33 pm by Team Prokick-j

    Now masing pakai is4000 bukan pakai pk4000dl?
    avatar

    Post on 12/9/2010, 4:45 pm by hustle

    Team Prokick-j wrote:Now masing pakai is4000 bukan pakai pk4000dl?
    pk400dl???
    mono bru ka???

    Post on 14/9/2010, 6:32 pm by Team Prokick-j

    pk4000dl yang boleh link.pk4000 tidak boleh link. Wink
    avatar

    Post on 17/9/2010, 3:08 pm by hustle

    ooo...
    p da kwn ckp mono bru prokick tu casing luar ja lain p isi dlm mc sma ngn LS4000..
    avatar

    Post on 27/9/2010, 3:27 pm by powerrud

    finalazy84 wrote:lagi bgus Dynaudio bro for sure mantap abis

    hehe ko nih..
    avatar

    Post on 6/10/2010, 5:53 pm by rickengineering

    pk4000d sama juga bha pwer dia tu.. haha.. bro hustle... aku pakai ls3000d jak.. mau cuba tarik pk12 class c yang svc tu.. hantam 3 biji.. hehe

    Post  by Sponsored content


      Current date/time is 15/10/2018, 10:41 pm