SIOLOON FUN CLUB

Please log in or register before viewing the unlimited contents of this forum.
Thank you for visiting our website.

by aLFFiaN.

SIOLOON FC on Facebook
LIKE or UNLIKE

    ada soalan pasal personal message ni

    Share
    avatar
    xiaomao
    MODERATOR

    Male
    Countries/State : Sabah
    Age : 29
    location : Kota kinabalu,sabah
    Website : http://www.facebook.com/profile.php?id=100002328674361
    Tag ID: : 00735
    Points : 9339
    Reputation : 24
    Number of posts : 7994
    30042010

    http://i38.servimg.com/u/f3 ada soalan pasal personal message ni

    Post by xiaomao

    apabila aku nak buka personal message,ia tunjuk begini

    "Private messaging has been disabled on this board."

    so apa masalah tu ar?
    Share this post on: diggdeliciousredditstumbleuponslashdotyahoogooglelive

    avatar

    Post on 30/4/2010, 9:05 am by silis

    bro..kalau mo thu lbh lanjut....sila msuk link ini..private message
    avatar

    Post on 30/4/2010, 11:32 am by xiaomao

    sekarang dibeku lagi ka?hu hu hu
    avatar

    Post on 30/4/2010, 11:39 am by bod_supersperm

    aku pun sama..
    avatar

    Post on 30/4/2010, 9:24 pm by silis

    ya bro....macam 2lah nampaknya...hehehe,....

    Post on 1/5/2010, 12:56 pm by ajinas

    sy mau tanya psl lampu depan projector wira brp harga dan macam mn mau dpt...
    avatar

    Post on 1/5/2010, 2:52 pm by xiaomao

    ajinas wrote:sy mau tanya psl lampu depan projector wira brp harga dan macam mn mau dpt...

    salah tempat bro posting...try check kedai accessorie yg dekat anda....biasa rm3xx-4xx kalau tidak silap..
    avatar

    Post on 1/5/2010, 3:01 pm by silis

    ajinas wrote:sy mau tanya psl lampu depan projector wira brp harga dan macam mn mau dpt...
    salah tmpt ko post bro....sila msuk link ni kalau mo thu lbh lnjut atu pi kedai accery krta tdekat...accessories & D.I.Y
    avatar

    Post on 2/5/2010, 8:34 am by Leader

    aLFFiaN wrote:semua private msg akan dibekukan buat masa ini atas sebab tertentu.. sekian terima kasih

    topic:
    private message
    avatar

    Post on 4/5/2010, 7:07 pm by xiaomao

    masalah dah selesai...tq

    topic lock....

    Post  by Sponsored content


      Current date/time is 23/4/2018, 10:45 am