SIOLOON FUN CLUB

Please log in or register before viewing the unlimited contents of this forum.
Thank you for visiting our website.

by aLFFiaN.

SIOLOON FC on Facebook
LIKE or UNLIKE

    Mencari Siolooner Ranau

    Share
    avatar
    GTO TBNK
    CONTRIBUTOR
    CONTRIBUTOR

    Male
    Countries/State : Sabah
    Age : 28
    location : lahad datu-k.b
    Tag ID: : SFC 06385
    Points : 7347
    Reputation : 7
    Number of posts : 1033
    22102009

    http://i38.servimg.com/u/f3 Re: Mencari Siolooner Ranau

    Post by GTO TBNK

    ok ba diorang 2 geng
    Share this post on: Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

    avatar

    Post on 22/10/2009, 1:11 pm by grin

    mn ba kapitan RANAU ni?
    napa jrng online uda ni kapitan?

    MAJUKAN SUKAN PERMOTORAN UNTUK MALAYSIA..
    MAJUKAN SUKAN PERMOTORAN UNTUK SABAH..
    MAJUKAN SUKAN PERMOTORAN UNTUK RANAU..
    MAJUKAN SUKAN PERMOTORAN UNTUK LOHAN..
    avatar

    Post on 23/10/2009, 5:40 am by SaM@kaNCh

    [quote="grin"]




    uikk bro mantap la kereta ko..macam kelisa pla depan dia..lawa la
    avatar

    Post on 23/10/2009, 5:45 am by GTO TBNK

    kereta ld ba tu mantopp
    avatar

    Post on 23/10/2009, 11:30 am by grin

    [quote="SaM@kaNCh"]
    grin wrote:




    uikk bro mantap la kereta ko..macam kelisa pla depan dia..lawa la


    blhla bro,sikit2 ja...ni pun aku kasi masuk kepala kelisa bro...
    bro,kau tgl d mn?RANAU?
    klu okey kereta aku wajib 2 aku dtg..cnfirm aku dtg mgu depan..
    aku mh p poring,x pernah aku pijak kaki 2 d poring huhuhu
    avatar

    Post on 23/10/2009, 11:33 am by grin

    trma kasi pian...
    kaula jg harapan LD..
    MAJU SUKAN JPJ UNTUK BLOK kereta AKU HEHE...
    avatar

    Post on 23/10/2009, 11:42 am by dzeta88

    uik bro grin... mantap la kereta ko... hehehe... LD punya kenari mix kelisa.. jadila atos.. fuyyoooo.. mantap 1 malaysia 1 sioloon
    avatar

    Post on 25/10/2009, 5:11 pm by SaM@kaNCh

    [quote="grin"]
    SaM@kaNCh wrote:
    grin wrote:


    uikk bro mantap la kereta ko..macam kelisa pla depan dia..lawa la


    blhla bro,sikit2 ja...ni pun aku kasi masuk kepala kelisa bro...
    bro,kau tgl d mn?RANAU?
    klu okey kereta aku wajib 2 aku dtg..cnfirm aku dtg mgu depan..
    aku mh p poring,x pernah aku pijak kaki 2 d poring huhuhu

    buli tu bro nnti klo ngam2 d ranau blh tu pg bro hehe..skg sy d kk ni..kontek jak hehe..
    avatar

    Post on 26/10/2009, 9:02 am by gayie

    grin wrote:
    gayie wrote:
    ok ba bro kalau ko datang nanti call ja ba... kalau jpj tu bro kawasan sini jarang la ada pun lori besar saja yg kena.

    yaka..syukurla...aku nak upload gmbr kereta aku ni,aku nak th koment dr kmu ni klu blh dtg




    macam mn bro blh ka dtg 2?



    sori la bro saya lambat replay sibuk ba sempena pesta kobis, kalau ko mau datang ko call ja la atau ko post ja di forum okey
    avatar

    Post on 26/10/2009, 9:03 pm by grin

    yala bro gayie...
    krng fender kereta aku hancur..
    aku kena tgu tkang ketuk kereta aku 2...
    malu nnt dtg p ranau klu kereta buruk aku 2 dtg hehehe
    avatar

    Post on 29/10/2009, 8:50 am by gayie

    grin wrote:yala bro gayie...
    krng fender kereta aku hancur..
    aku kena tgu tkang ketuk kereta aku 2...
    malu nnt dtg p ranau klu kereta buruk aku 2 dtg hehehe


    ya ka bro alalal sandi la tu bro apa -apa pun kalau ko datang ranau ko call ja saya
    avatar

    Post on 31/10/2009, 9:29 am by grin

    gayie wrote:
    grin wrote:yala bro gayie...
    krng fender kereta aku hancur..
    aku kena tgu tkang ketuk kereta aku 2...
    malu nnt dtg p ranau klu kereta buruk aku 2 dtg hehehe


    ya ka bro alalal sandi la tu bro apa -apa pun kalau ko datang ranau ko call ja saya

    yala bro...tgu ja kdtgan org LD ni ya?
    avatar

    Post on 31/10/2009, 10:24 am by gayie

    grin wrote:
    gayie wrote:
    grin wrote:yala bro gayie...
    krng fender kereta aku hancur..
    aku kena tgu tkang ketuk kereta aku 2...
    malu nnt dtg p ranau klu kereta buruk aku 2 dtg hehehe


    ya ka bro alalal sandi la tu bro apa -apa pun kalau ko datang ranau ko call ja saya

    yala bro...tgu ja kdtgan org LD ni ya?

    ok kedatangan anda dialukan-alukan
    avatar

    Post on 1/11/2009, 9:39 pm by nyamuk

    avatar

    Post on 1/11/2009, 9:53 pm by black_v


    1. asrol - 0198705247/0165860868
    2. thenone
    3. froneTier
    4. Yiez Patzi
    5. iemori69
    6. L700 ViP@haqimie
    7. gayie - 0198036056
    8. SaM@kaNCh -0138738256/0149550753
    9. nijam - 0168495035 / 0195378681
    10. manz
    11. sutera
    12. LeroyQ89 - 0195856946
    13. wary
    14. bagang (jarang2 d ranau What a Face )
    15. neo sontoloyo
    16. basshunterEX - o138814612
    17. r3dskai - 0138780498
    18. aDieJie 1610
    19. Jefflee - 0198712075
    20. aZZa

    Hmm..ramai warga Sioloon di Ranau ni.Lps ni senanglah aku kalau mau jalan2 pi Ranau nanti hehe..
    Contact2 jak.boleh bah kn..
    avatar

    Post on 1/11/2009, 10:07 pm by dzeta88

    aik grin.. sampai juga ko d ranau r. hehehe.. welcome to ranau
    avatar

    Post on 5/11/2009, 9:58 am by asrol


    Hmm..ramai warga Sioloon di Ranau ni.Lps ni senanglah aku kalau mau jalan2 pi Ranau nanti hehe..
    Contact2 jak.boleh bah kn..




    Ok jak 2 bro....hehehe..



    __________
    SFC 03424
    avatar

    Post on 6/11/2009, 7:11 pm by thenone

    kepada member2 siolooner ranau.... aku akan datang pada hari khamis minggu depan waktu mlm d ranau.... x tau pukul brapa... bergantung kepada cuaca masa perjalanan... kepada yg ingin order sticker @ apa ja.... leh hubungi @ sms kepada saya 016-8229836..... x terima.... heheheheee
    avatar

    Post on 8/11/2009, 1:10 am by SaM@kaNCh

    black_v wrote:



    Hmm..ramai warga Sioloon di Ranau ni.Lps ni senanglah aku kalau mau jalan2 pi Ranau nanti hehe..
    Contact2 jak.boleh bah kn..

    ok tu bro..contact2 jak hehe..
    avatar

    Post on 8/11/2009, 1:20 am by SaM@kaNCh

    thenone wrote:kepada member2 siolooner ranau.... aku akan datang pada hari khamis minggu depan waktu mlm d ranau.... x tau pukul brapa... bergantung kepada cuaca masa perjalanan... kepada yg ingin order sticker @ apa ja.... leh hubungi @ sms kepada saya 016-8229836..... x terima.... heheheheee

    bro lma da kta x lepak d ice cool ni haha..d rnu smpi hari brapa bro?klo dpt blik mggu tu jmpa2 la kita smua hehe..klo blh kc penuh tu ice cool haha..pa2 pn nti kita contact2 jak la..jrg juga dpt on9 ni klo ada apa2 kc sms jak hehe
    avatar

    Post on 9/11/2009, 4:35 pm by thenone

    SaM@kaNCh wrote:
    thenone wrote:kepada member2 siolooner ranau.... aku akan datang pada hari khamis minggu depan waktu mlm d ranau.... x tau pukul brapa... bergantung kepada cuaca masa perjalanan... kepada yg ingin order sticker @ apa ja.... leh hubungi @ sms kepada saya 016-8229836..... x terima.... heheheheee

    bro lma da kta x lepak d ice cool ni haha..d rnu smpi hari brapa bro?klo dpt blik mggu tu jmpa2 la kita smua hehe..klo blh kc penuh tu ice cool haha..pa2 pn nti kita contact2 jak la..jrg juga dpt on9 ni klo ada apa2 kc sms jak hehe



    aku d sana sampai ari ahad ja.... ptg ahad baru aku pulang.... klu leh kita adakan mesyuarat utk siolooner ranau ja......inform kepeda semua siolooner ranau... ari sabtu pukul 2 ptg tpt aiskool... macam besa... kita bdarah dulu./.... wkekekeke
    avatar

    Post on 11/11/2009, 3:56 pm by yussdnbhd

    saya mau order stker bby sioloon tu...
    ni no phon sya 0138781974
    avatar

    Post on 12/11/2009, 9:19 am by gayie

    thenone wrote:
    SaM@kaNCh wrote:
    thenone wrote:kepada member2 siolooner ranau.... aku akan datang pada hari khamis minggu depan waktu mlm d ranau.... x tau pukul brapa... bergantung kepada cuaca masa perjalanan... kepada yg ingin order sticker @ apa ja.... leh hubungi @ sms kepada saya 016-8229836..... x terima.... heheheheee

    bro lma da kta x lepak d ice cool ni haha..d rnu smpi hari brapa bro?klo dpt blik mggu tu jmpa2 la kita smua hehe..klo blh kc penuh tu ice cool haha..pa2 pn nti kita contact2 jak la..jrg juga dpt on9 ni klo ada apa2 kc sms jak hehe



    aku d sana sampai ari ahad ja.... ptg ahad baru aku pulang.... klu leh kita adakan mesyuarat utk siolooner ranau ja......inform kepeda semua siolooner ranau... ari sabtu pukul 2 ptg tpt aiskool... macam besa... kita bdarah dulu./.... wkekekeke


    ok bro kalu sempat bawa stiker 2 set member baru mau.........
    avatar

    Post on 12/11/2009, 9:40 am by asrol

    gayie wrote:
    thenone wrote:
    SaM@kaNCh wrote:
    thenone wrote:kepada member2 siolooner ranau.... aku akan datang pada hari khamis minggu depan waktu mlm d ranau.... x tau pukul brapa... bergantung kepada cuaca masa perjalanan... kepada yg ingin order sticker @ apa ja.... leh hubungi @ sms kepada saya 016-8229836..... x terima.... heheheheee

    bro lma da kta x lepak d ice cool ni haha..d rnu smpi hari brapa bro?klo dpt blik mggu tu jmpa2 la kita smua hehe..klo blh kc penuh tu ice cool haha..pa2 pn nti kita contact2 jak la..jrg juga dpt on9 ni klo ada apa2 kc sms jak hehe



    aku d sana sampai ari ahad ja.... ptg ahad baru aku pulang.... klu leh kita adakan mesyuarat utk siolooner ranau ja......inform kepeda semua siolooner ranau... ari sabtu pukul 2 ptg tpt aiskool... macam besa... kita bdarah dulu./.... wkekekeke


    ok bro kalu sempat bawa stiker 2 set member baru mau.........






    Atur jak bro...ni infom sy nti..





    __________
    SFC 03424
    avatar

    Post on 15/11/2009, 7:39 am by gayie

    update yang terbaru bagi ranau sfc
    1. asrol - 0198705247/0165860868
    2. thenone
    3. froneTier
    4. Yiez Patzi
    5. iemori69
    6. L700 ViP@haqimie
    7. gayie - 0198036056
    8. SaM@kaNCh -0138738256/0149550753
    9. nijam - 0168495035 / 0195378681
    10. manz
    11. sutera
    12. LeroyQ89 - 0195856946
    13. wary
    14. bagang (jarang2 d ranau What a Face )
    15. neo sontoloyo
    16. basshunterEX - o138814612
    17. r3dskai - 0138780498
    18. aDieJie 1610
    19. Jefflee - 0198712075
    20. aZZa
    22. otai_bro
    23. ren`s
    24. farel
    25.

    update banyak lagi tu yang lain

    Post  by Sponsored content


      Current date/time is 24/10/2017, 8:40 am