SIOLOON FUN CLUB

Please log in or register before viewing the unlimited contents of this forum.
Thank you for visiting our website.

by aLFFiaN.

SIOLOON FC on Facebook
LIKE or UNLIKE

    Kempen Menderma Darah utk Sioloon Club..

    Share
    avatar
    r3dskai
    MODERATOR

    Male
    Countries/State : Sabah
    Age : 25
    location : kk
    Points : 8957
    Reputation : 15
    Number of posts : 1833
    11062010

    https://i.servimg.com/u/f3 Kempen Menderma Darah utk Sioloon Club..

    Post by r3dskai

    Apa kata kita buat satu kempen/aktiviti menderma darah beramai2....kita updatekan nama siapa2 yg berminat dlu..kalau ada sambutan..kita tentukan date/tarikh yg sesuai di mna semua org available..lebih afdal kalau di adakan serentak di daerah2 lain juga..
    So sepa2 yg berminat/berkemampuan/ada berani..sila2 la updatekan nama anda..btw saya pn xpenah menderma darah ni..klo ramai2..nda jg takut2..hehe



    Kempen Menderma Darah Sioloon 2010
    Tarikh :
    Tempat:

    Senarai Nama

    1. r3dskai
    2.
    3.
    4.
    5.
    6.
    7.
    Share this post on: diggdeliciousredditstumbleuponslashdotyahoogooglelive

    avatar

    Post on 11/6/2010, 5:56 am by beck.outlawz

    mari update siapa yg lepas untuk derma darah...
    avatar

    Post on 11/6/2010, 5:59 am by h@ck3r_fr0st

    kasi masuk nama sa juga ... suda lama tidak derma darah ni ..
    avatar

    Post on 11/6/2010, 6:04 am by baby_puteranaga2

    uiii derma darah ka...ish2.....bh sapa2 yg rasa darah dlm badan tue banyak kasi up luk nama tue...hhehee...
    avatar

    Post on 11/6/2010, 6:09 am by r3dskai

    Kempen Menderma Darah Sioloon 2010
    Tarikh :
    Tempat:

    Senarai Nama

    1. r3dskai
    2. h2ck3r_fr0st
    3.
    4.
    5.
    6.
    7.
    avatar

    Post on 11/6/2010, 6:19 am by Fadzliey

    Kempen Menderma Darah Sioloon 2010
    Tarikh :
    Tempat:

    Senarai Nama

    1. r3dskai
    2. h2ck3r_fr0st
    3. Fadzliey
    4.
    5.
    6.
    7.

    tp aku cadangkan agar kita buat berperingkat mengikut daerah amacam? sbb macam aku masalah dia slalu susah skit klu mo set masa.. tp klu kat tmpt senang skit mo adjust. smbil tu aku cadang agar kita buat terus autoshow sempena program ni nnti
    avatar

    Post on 11/6/2010, 6:30 am by r3dskai

    Iya..memang perancangan mengikut daerah tu bro..klo dibuat sempena bulan kemerdekaan + auto show..macam ngam juga kan?
    avatar

    Post on 11/6/2010, 8:16 am by loted

    Kempen Menderma Darah Sioloon 2010
    Tarikh :
    Tempat:

    Senarai Nama

    1. r3dskai
    2. h2ck3r_fr0st
    3. Fadzliey
    4. loted
    5.
    6.
    7.

    tp
    aku cadangkan agar kita buat berperingkat mengikut daerah amacam? sbb
    macam aku masalah dia slalu susah skit klu mo set masa.. tp klu kat
    tmpt senang skit mo adjust. smbil tu aku cadang agar kita buat terus
    autoshow sempena program ni nnti
    avatar

    Post on 11/6/2010, 8:50 pm by loted

    macam takut tau dorg mo dermah darah... huhuhuhu
    avatar

    Post on 12/6/2010, 2:44 am by r3dskai

    bukan takut bah tu..was2 kali..hehe..btw klo buat ngam2 time gathering besar2an sioloon/car club jadi..ngam juga buat sekali blood donation drive ni kan?
    avatar

    Post on 12/6/2010, 5:02 am by babyiemori69

    Kempen Menderma Darah Sioloon 2010
    Tarikh :
    Tempat:

    Senarai Nama

    1. r3dskai
    2. h2ck3r_fr0st
    3. Fadzliey
    4. loted
    5.Babyiemori69 (penderma darah yg tegar)
    6.
    7.
    avatar

    Post on 12/6/2010, 6:53 pm by black_v

    Ba,,betul2 kac jadi la ni plan..aku mmg teda mslh ni kalu ngam timing..
    lama tak menderma darah ni hehe..
    avatar

    Post on 15/6/2010, 8:51 am by r3dskai

    bah..kasi bedarah2 lg ni planning..
    avatar

    Post on 15/6/2010, 4:03 pm by lynkin84

    nda dpt aku ehh.. sbb aku kurang darah... bgi2 bha kamu ma aku ni..huahuahuahua...
    avatar

    Post on 15/6/2010, 10:05 pm by nyamuk

    ba, ngam...atur sma dia.....bila ckup urg, bole buat surat panggil itu hsptl queen kasi sedia jarum yg basar2 punya...........hihihihihihi
    avatar

    Post on 17/6/2010, 11:48 am by R41NY_SkaChild

    huhuuhu...darah sy ngam2 ja ni...kdg2 sy pingsan2 ni..

    Post on 17/6/2010, 11:56 am by jhun

    Dimana derma darah tu?
    avatar

    Post on 17/6/2010, 12:17 pm by bod_supersperm

    bagi jak aku cewek seksi..konpom berdarah idung..kira menderma juga tu..hahahha

    serius site :

    derma darah selalu best di Hospital Likas...
    avatar

    Post on 17/6/2010, 1:06 pm by HondaCRV

    klu badan besar bole derma ka?

    bukan apa aku ni first tyme klu menderma,,

    haha~
    avatar

    Post on 17/6/2010, 1:12 pm by bod_supersperm

    HondaCRV wrote:klu badan besar bole derma ka?

    bukan apa aku ni first tyme klu menderma,,

    haha~
    badan besar boleh..asal sihat,tiada penyakit murbahaya..
    avatar

    Post on 17/6/2010, 1:30 pm by aim@m'cout

    usul yg menarik...apa salahnya bt kebajikan.sedikit sebnyk menjulang club sioloon.
    avatar

    Post on 17/6/2010, 2:10 pm by nyamuk

    ba, siapa yg usul cadangan ni minta tlong la tilik2 bila tarikh yg sesuai dgn pihak queen agar program ni dpt bjln dgn lancar.......hihi
    avatar

    Post on 17/6/2010, 2:14 pm by HondaCRV

    bod_supersperm wrote:
    HondaCRV wrote:klu badan besar bole derma ka?

    bukan apa aku ni first tyme klu menderma,,

    haha~
    badan besar boleh..asal sihat,tiada penyakit murbahaya..

    sebb tau ada penyakit u la alu tk mau menderma huhu~

    erm mau check la dulu kan klu mnderma~
    avatar

    Post on 18/6/2010, 4:11 am by r3dskai

    nyamuk wrote:ba, siapa yg usul cadangan ni minta tlong la tilik2 bila tarikh yg sesuai dgn pihak queen agar program ni dpt bjln dgn lancar.......hihi

    nti LS kita bincang dgn mendalam..tp ngam d hosp likas..ahaks.. Laughing
    avatar

    Post on 18/6/2010, 5:19 am by madee

    klau la dpt ku derma kan baik....brapa kali sdh cuba utk derma x jua kena terima....hehe

    Post  by Sponsored content


      Current date/time is 22/10/2018, 1:44 pm