SIOLOON FUN CLUB

Please log in or register before viewing the unlimited contents of this forum.
Thank you for visiting our website.

by aLFFiaN.

SIOLOON FC on Facebook
LIKE or UNLIKE

    4g93 n/a & mivec md mne lg power??

    Share

    aRe[CaB]
    FRESHIE
    FRESHIE

    Male
    Countries/State : Kuala Lumpur
    Age : 25
    location : chegambut
    Points : 5402
    Reputation : 1
    Number of posts : 6
    07072010

    http://i38.servimg.com/u/f3 4g93 n/a & mivec md mne lg power??

    Post by aRe[CaB]

    4g93 n/a & mivec md mne lg power??
    enjin mne lg sdap pki n bley long distance??

    Similar topics

    -
    Share this post on: Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

    avatar

    Post on 8/7/2010, 4:36 am by napster

    tak prnh try lg mivec...
    tp 4g93 n/a pun sedap long distance... kl > alor setar.... mmg sedap...

    mivec apa bro? 4g92?
    dorg kata topspeed kurang... pickup kuat...
    avatar

    Post on 23/7/2010, 8:33 pm by ham_m2

    Kalau 4G93 kahwin mivec ni ok jugak...
    kalau mivec Pickup memang best...
    Long time running pun boleh...

    Tp kalau sy memang sy amik 4G92P Mivec coz horsepower lagi kuat dari 4G93...
    avatar

    Post on 10/6/2011, 2:12 pm by Lockon

    bhp 4G92??bhp 4G93??
    avatar

    Post on 14/6/2011, 3:25 am by keba

    Lockon wrote:bhp 4G92??bhp 4G93??
    enjin mivec 140hp
    enjin gsr turbo 280hp
    enjin gsr NA 140hp
    avatar

    Post on 18/6/2011, 1:10 am by Lockon

    lebih kurg sma bhp mivec dgn gsr pla..apa tips2 utk kc up performance gsr n/a ni,tp bkn yg heavy la..aku bru jak angkat sebijik satria gsr ni
    avatar

    Post on 18/6/2011, 5:57 pm by keba

    gsr na pn dohc kan bos? wat klac pn da ok tu..
    kalau ad bajet lbih, wat piping sikit
    avatar

    Post on 19/6/2011, 3:28 am by Lockon

    ya dohc jgk..klac tu mmg da siap2 bikin,owner lma da bikin,tp yg lain smua standet..brapa inci sesuai dgn gsr ni utk piping??

    aku ada mslh sikit d air flow sensor tu,connector ada pch sikit,jg longgar..ada ka jual connector tu atau mo kna beli sebiji air flow sensor tu??klu perlu tkr sebijik,dr jenis evo punya bleh pakai ka?
    avatar

    Post on 24/6/2011, 9:48 pm by keba

    rasany 2inci da cukup kot bos..
    connector tu xbleh tukar2 ngan model lain sb ecu mgkin xbleh baca..
    cuba send pic soket connector tu bos..nnt sa try riki kat sni
    avatar

    Post on 25/6/2011, 2:57 pm by Lockon



    rupa macam ni la tu..tp yg ni bkn dr enjin bay aku la..x sempat mo amik gmbr..tlg riki2 la keba..tp sepa2 yg ada benda ni d area kk,bleh la gtau aku secepat yg mgkin

    connector tu yg ada crack jd longgar
    avatar

    Post on 3/7/2011, 6:08 pm by Lockon

    klu tkr head gsr ni,apa head yg bgus??
    avatar

    Post on 3/7/2011, 9:06 pm by keba

    oo..connector d filter box tu ka bos? nnt sa try riki kat sni..

    masuk head mivec cam ham_m2 ckp tu pn syok jgk bos..tp mau 1 set skali wiring la..
    avatar

    Post on 5/7/2011, 5:29 am by Lockon

    wiring skali dgn ecu ka?? riki2 dlu keba..skg ni pun x msa g kdi2 afkat,bz keja..
    avatar

    Post on 5/7/2011, 8:20 pm by keba

    yg tu xkompom la bos..sb ad yg pkai blok gsr, head mivec, wiring evo..
    ape2 pn, tny pomen anda..sa pn bz juga skang ni..ngan plan tukar klac n gb malu

    Post  by Sponsored content


      Current date/time is 23/11/2017, 8:31 am