SIOLOON FUN CLUB

Please log in or register before viewing the unlimited contents of this forum.
Thank you for visiting our website.

by aLFFiaN.

SIOLOON FC on Facebook
LIKE or UNLIKE

    Tea time Putatan - Done 29.09.07

    Share
    avatar
    andypeterh
    ELITE
    ELITE

    Male
    Age : 38
    location : Kota Kinabalu (Kepayan & Putatan) & Ranau
    Points : 7909
    Reputation : 1
    Number of posts : 4411
    30092007

    http://i38.servimg.com/u/f3 Tea time Putatan - Done 29.09.07

    Post by andypeterh









































    Share this post on: diggdeliciousredditstumbleuponslashdotyahoogooglelive

    avatar

    Post on 30/9/2007, 9:14 am by de@@_le$$

    waaaa... laju juga ko upload gambar tu andy......!!!!
    avatar

    Post on 30/9/2007, 11:31 am by andypeterh

    dea_les wrote:waaaa... laju juga ko upload gambar tu andy......!!!!

    hehehe les.. semlm lg bah tu mo upload..
    tp psl kena ujan lg tmbh sejuk2.. nah tido trus lah..
    gmbr x brapa clear, tp bleh la bah..
    tunggu c alffian mo edit lg tu smua..

    Post on 30/9/2007, 11:48 am by haibara

    Shocked patut la sunyi jer semalam..sume org menghilang rupenyer...
    avatar

    Post on 30/9/2007, 12:06 pm by andypeterh

    haibara wrote:Shocked patut la sunyi jer semalam..sume org menghilang rupenyer...

    o iyek ka cik bara?..
    gitulah tu.. kami smua baru mo b'kenal ant 1 sama lain..
    selama ni kenal d forum jak kan.. mo jg jumpa face 2 face..
    avatar

    Post on 30/9/2007, 2:31 pm by aLFFiaN

    aku tgk semua member masih ada rasa malu≤ lagilah time tu..
    diam ja kalu enda bawa cerita... teda idea kali.. hahaha...
    apa≤ pun yg penting dapat jumpa... walau hujan lebat ,
    tapi bersemangat semua nak ambik gambar ...
    terima kasih juga encik OTAI kita bawa pusing≤
    sampai sesat jalan... hahahaha.. kalu aku ingat malam tu,
    memang lawak.. ikut org jauh dari kudat,
    jadi pemandu jalan... bagus≤..
    otai lain kali enda tahu jalan tanya dulu...
    jan sampai semua kerabat ikut jalan salah... :P
    avatar

    Post on 30/9/2007, 3:57 pm by aLFFiaN

    mari cerita siapa sampai dulu...

    Member pertama sampai andypeterh
    sebab alasan dia, kalu lepak rumah lama≤ cepat tidur awal,
    lagi pun aku tgk jam 10.30 pm mata dia merah macam B kuasa 2 sudah

    Member kedua sampai Rizal
    masa aku call dia ni tengah sendirian dia cakap..
    enda tahulah tgh gersang kali.. aku call 10 minit trus sampai

    member ketiga sampai Overboost
    dia ni tgh pening≤ cari kami, 1st time jumpa.. kenal pun enda.
    so sampai ja dia call aku.

    member seterusnya... ikankalui bersama brothernya
    baru ja aku nak jemput overboost.. tetiba pulak ikan kalui ni
    masuk dalam parking.. dia bawa brother dia dari KL turun.
    besar badan adik dia ni.. huhuhuhu.. lagi pun malam tu, kereta
    dia baru siap bodykit.. bersemangat betul dia datang

    Member seterusnya.. pitodiackh
    ni member kurang asam, dia ni kerja mengencing org saja,
    masa aku call dia, dia cakap on the way dari kundasang sebab ..
    petang tadik dia hantar adik kesayangan dia , member sioloon juga ,
    nama adik dia kat forum sioloon dagewene, tapi skrg bz.
    cakap sampai dalam masa beberapa jam lagi... tapi enda
    sampai 20 minit dia sampai.. logik kah enda? apa≤ pun happy
    birthday malam tu.. sebab pitodiackh ni menyambut ulang tahun
    lahirnya pada malam tersebut untuk kali ke 26!

    member seterusnya .. dea_les
    enda payah susah cari... dia datang ngan kereta toyota GL dia,
    VRoooommm trus limpas kami semua. time tu aku dengan ikankalui,
    overboost and pitodiackh blum sempat duduk lagi.. masi servay
    kereta overboost.. huhuhuhu..

    member yg no buncit sampai c OTAI
    member ni sampai setelah kami semua duduk sembang≤.
    tetiba ja meluru macam gaban masuk dalam team. aku pun
    enda sedar bila dia sampai. satu lagi kisah terjadi di sini, berjejak
    kasih pulak dia ni dgn pitodiackh.. rupanya dorang ni kawan
    masa budak sekolah dulu.. masa di teknik likas... rancak lah
    dorang berdua ni berbual. macam gay pulak di tengok.. hahahaha...


    setelah kami semua sembang dan saling berkenal kenalan..
    tak sampai 15 minit ... hujanlah pulak ..... hampeh.. tapi dengan
    semangat sioloon yg ada . kami tetap tunggu hujan berhenti
    baru bersurai.. samping tu banyaklah agenda sesi perkenalan
    dibualkan.. sebelum bersurai.. kami sempat ambik gambar
    untuk korang member semua yg tak sempat nak bersama...
    hujan pun hentam ambik gambar... sampai 3 lokasi!!
    avatar

    Post on 30/9/2007, 4:03 pm by andypeterh

    hehehe... mmg tea time mlm td tu 10 members yg dtg msh agk malu2 lg t'masuklah sya.. tp next time tu x suda malu2 punya tu.. thanx to mr. alffian 4 make it happen lah.. sbb selama ni maybe kebykan member communicate thru forum jak.. smua yg telah m'hadirkan diri nmpk b'semangat n sya pun tmbh excited.. wlupun ujan lebat n angin kuat semlm tu.. i'm looking 4ward to meet up again in the next gathering on 7 oct 07.. b'buka puasa b'sama SFC d grace garden sembulan.. hopefully lg ramai lah members yg dpt turun pdg sama2 iyek..
    SIOLOON 4 LIFE.. cheers cheers cheers
    avatar

    Post on 30/9/2007, 6:25 pm by REDCAM_CREW

    hahah....
    tahniah semua hehe..
    aku rasa jeles lak...hahaha
    avatar

    Post on 30/9/2007, 6:35 pm by otai

    ini gambar yg aku ambill.. sory aku lupa kasi night mood h set, gbar kurang memuaskan..




    YANG DI PERTUA KELAB SIOLOON.. YG MULIA DATU AL PEE YAN(muka mcm acai)..

    walau pun sebalah meja masi pakai SMS..


    bini sms suruh beli ikan..


    bakal pengantin baru.. siap2 kita buat konvoi serang rumah bakal pengantin..


    Last edited by on 2/10/2007, 1:43 pm; edited 3 times in total
    avatar

    Post on 1/10/2007, 2:54 am by andypeterh

    REDCAM_CREW wrote:hahah....
    tahniah semua hehe..
    aku rasa jeles lak...hahaha

    hehe.. thanx redcam..
    ko usahakanlah niat ko mo buat gathering buka puasa d kl tu..
    sya sokong abis cadangan ko tu..
    make it happen bro..
    byk faedah n kelebihannya tu..
    bleh jg ko jd ketua pemuda sioloon bhgn kl..
    wakakak..
    avatar

    Post on 1/10/2007, 3:55 am by ikankalui

    yayaya IkanKalui pun sokong ko RedCam ..... kalau ngam setting IkanKalui blh turun KL sama tuan Alffian ..... (naik bilun merah)

    Yeah yeah.....

    Post on 1/10/2007, 5:02 am by kimsangL200

    aluuuuu to all member's!!..stede o tu picture tea time..tp part name list tu ba..adakah "hliux" nama aku,,wakakaka..tp xpa..1st time meeting kan..nanti len kali kanal2 la ba kita...gotchaaa!!
    avatar

    Post on 1/10/2007, 5:28 am by andypeterh

    kimsangL200 wrote:aluuuuu to all member's!!..stede o tu picture tea time..tp part name list tu ba..adakah "hliux" nama aku,,wakakaka..tp xpa..1st time meeting kan..nanti len kali kanal2 la ba kita...gotchaaa!!

    nah tu lah ko lmbt skit jak register sioloon..
    tu lah ko kena kasi nama "hilux"..
    sbb blum tau lg ko punya username d sioloon ni..
    nanti kena ubah lah tu..
    bah kimsang, ari minggu ni jan lupa ada gathering lg d sembulan k..
    avatar

    Post on 1/10/2007, 6:09 am by aLFFiaN

    sorry kimsang .... aku enda tahu lagi username ko d sioloon. sebab ko join masa tu 2nd aku jumpa, tapi ko blum register lagi, jadik aku main bantai ja letak nama ko... hahahaha.. sorry jan marah... nanti aku edit kan... ko lah member sioloon paling besar kereta dia setakat ni. tolak ikan kalui!... jan lupa gathering 7hb ni... ok?
    avatar

    Post on 1/10/2007, 8:44 am by ikankalui

    Kekekeke...Hilux bah ...wakakaka.... mitsubihsi storm L200 bah tu ....
    avatar

    Post on 1/10/2007, 9:04 am by Ben James

    huhuhu..mau juga pigi tp bz mau mampus ni...kim slm ja la smua.
    avatar

    Post on 1/10/2007, 9:06 am by ikankalui

    Ben...ko bz pasal pa jua....hehehee
    avatar

    Post on 1/10/2007, 9:31 am by andypeterh

    Ben James wrote:huhuhu..mau juga pigi tp bz mau mampus ni...kim slm ja la smua.

    yalah ben.. bz bana ko tu 7 ari seminggu?..
    bz apa ko tu bro?..
    avatar

    Post on 1/10/2007, 10:00 am by Ben James

    adalah komitmen..mengurik kereta ja ni...hahaha
    avatar

    Post on 1/10/2007, 10:20 am by andypeterh

    o bah bagus lah jg tu..
    klu ko ada masa lapang, nanti ko turun lah gathering / tea time bila2 k?..
    jan plak lain yg ko kurik.. wakakak..
    avatar

    Post on 2/10/2007, 1:45 pm by otai

    Ben James wrote:adalah komitmen..mengurik kereta ja ni...hahaha

    kurik la puas2 kereta bro.. asal jangn kurik lain..
    avatar

    Post on 2/10/2007, 2:17 pm by de@@_le$$

    otai wrote:
    Ben James wrote:adalah komitmen..mengurik kereta ja ni...hahaha

    kurik la puas2 kereta bro.. asal jangn kurik lain..


    alalalalala bro si otai tu mana boleh sembarang sembarang mengurik tu....!!! wakakakakakaka!!!!!!!!
    avatar

    Post on 3/10/2007, 3:33 am by ikankalui

    Angkat tangan siapa pakar mengurik selain dari si Ben Oren ...ahakss
    avatar

    Post on 3/10/2007, 1:16 pm by worksline

    alalallala kurik mengurik ka kamu kin tkt ni tau jan sala kurik Laughing

    Post  by Sponsored content


      Current date/time is 16/7/2018, 5:51 am