SIOLOON FUN CLUB

Please log in or register before viewing the unlimited contents of this forum.
Thank you for visiting our website.

by aLFFiaN.

SIOLOON FC on Facebook
LIKE or UNLIKE

    Road Tour HOT Spring, Poring trip (season II)

    Share
    avatar
    aLFFiaN
    ADMINISTRATOR
    ADMINISTRATOR

    Male
    Countries/State : Malaysia
    Age : 35
    location : Borneo Island
    Website : www.sioloon.com
    Tag ID: : SFC00001
    Points : 10479
    Reputation : 101
    Number of posts : 7894
    22102010

    http://i38.servimg.com/u/f3 Road Tour HOT Spring, Poring trip (season II)

    Post by aLFFiaN


    Satu trip konvoi akan diadakan pada 10hb-12hb Dec 2010 untuk semua member sioloon.Aktiviti ini dilakukan bagi mengeratkan kembali silahtulrahim siolooner yg telah lama menyepi. Road tour ini akan diadakan selama 3 hari 2 malam. Penginapan akan ditentukan kelak. harap maklum. semoga aktiviti ini akan berjalan dengan lancar. sekian terima kasih


    Lokasi: Poring-Ranau
    Date: 10hb-12hb DEC 2010
    Day: Friday - Sunday

    =============================================

    semua penama di bawah dikemaskini pada 19 nov 2010

    Senarai nama confirm :
    1.aLFFiaN
    2.deales
    3.Crayzee
    4.deales co
    5.Syeful
    6.veera
    7
    .deanstreetracer
    8.Mazlan85
    9.DAYANG1274
    10.EL
    11.BaByEL
    12.ha124m
    13.m@ntoro_38
    14.Razman
    15. ahfick
    16.Skyz
    17.CryZee
    18.Bucha
    19.herman
    20.herman_co

    21.iemori
    22.baby_iemori

    23.zicron
    24.Le rio
    25.mark
    26.redmachine

    27. ariep
    28.eddy3889
    29.cherlyn
    30.





    note:
    budget seorang RM60 untuk join aktiviti ini , pastikan bayarn dilakukan selewat2nya 9hb Dec 2010. bagi yang belum confirm pastikan anda memberi jawapan secepat mungkin agar proses seterusnya dapat berjalan dengan lancar.

    ==================================================

    JADUAL KONVOI ROAD TOUR "hot spring 2010 season II"

    10.12.2010
    6.00PM - check point ( rumah pengantin eyra , mengatal)
    - kemungkinan makan malam di area mengatal/indah permai
    8.00PM- gerak dari check point
    10.00PM - sampai ke penginapan
    10.30PM - Check in rest house
    11.00 PM - Santai-santai dengan bekalan makanan di tapau (minum2 kupi,main poker,online FB)

    11.12.2010
    7.00 AM - sarapan pagi
    7.30 AM - Ronda-ronda kawasan penginapan
    8.30 AM - gerak ke Hot spring poring
    12.00 PM - Gerak ke "FISH siapa"
    1.30 PM - Gerak ke pekan ranau (makan dan shopping adalah sendirian berhad)
    3.00 PM - Gerak ke nasional Park
    5.00 PM - balik ke penginapan
    5.30 PM - Prepare utk BBQ
    7.00 PM - BBQ and santai2
    9.00 PM - Indoor games
    10.30PM - teh tarik, red guara , high goat and coffee time

    12.12.2010
    7.30 AM - Gerak ke pekan Ranau
    8.00 AM - Sarapan (sendirian berhad)
    9.00 AM - Autoshow Ranau
    12.30 PM - makan tgh hari (sendirian berhad)
    3.00 PM - Go back to KK




    Last edited by aLFFiaN on 8/12/2010, 6:50 am; edited 19 times in total
    Share this post on: diggdeliciousredditstumbleuponslashdotyahoogooglelive

    avatar

    Post on 22/10/2010, 6:24 pm by RedMachine

    aLFFiaN wrote:Satu trip konvoi akan diadakan pada 10hb-12hb Dec 2010 untuk semua member sioloon.Aktiviti ini dilakukan bagi mengeratkan kembali silahtulrahim siolooner yg telah lama menyepi. Road tour ini akan diadakan selama 3 hari 2 malam. Penginapan akan ditentukan kelak. harap maklum. semoga aktiviti ini akan berjalan dengan lancar. sekian terima kasih


    Lokasi: Poring-Ranau
    Date: 10hb-12hb DEC 2010
    chek point:hotel Tang Dynasti Tuaran

    update nama:
    1.aLFFiaN
    2.deales
    3.mira_tasha
    4.deales co
    5.loted
    6.veera
    7.nur cahaya
    8.RedMachine
    9.
    10.


    Last edited by RedMachine on 28/11/2010, 6:19 pm; edited 1 time in total (Reason for editing : na kan awal lg ba sa update tp x pun kena list nama sa...huhuhuu)
    avatar

    Post on 23/10/2010, 1:24 am by Mazlan85

    Satu trip konvoi akan diadakan pada 10hb-12hb Dec 2010 untuk semua member sioloon.Aktiviti ini dilakukan bagi mengeratkan kembali silahtulrahim siolooner yg telah lama menyepi. Road tour ini akan diadakan selama 3 hari 2 malam. Penginapan akan ditentukan kelak. harap maklum. semoga aktiviti ini akan berjalan dengan lancar. sekian terima kasih


    Lokasi: Poring-Ranau
    Date: 10hb-12hb DEC 2010
    chek point:hotel Tang Dynasti Tuaran

    update nama:
    1.aLFFiaN
    2.deales
    3.mira_tasha
    4.deales co
    5.loted
    6.veera
    7.nur cahaya
    8.Mazlan85
    9.DAYANG1274
    10.

    ___
    avatar

    Post on 23/10/2010, 2:48 am by r3dskai

    Bha update lg sepa2 yg dpt join..kmi blum confirm ni.. pale
    avatar

    Post on 23/10/2010, 3:40 am by black_v

    Ooo...yeahhh...ni la yg ditunggu2 hehe...
    Harap2 ramai kali ni (Season II)
    Aku mo check lu 'jadual' coz takut berlanggar dgn plan ke Kolumpo huhu..
    Apa2pun akan support plan ni..
    avatar

    Post on 23/10/2010, 4:04 am by baby_puteranaga2

    wahhhhhh ada road tour arrr....hhehhee
    bagus2......
    avatar

    Post on 23/10/2010, 7:10 am by mark88

    ku blm confirm lg ni....tp klu tiada apa2 halangan confirm pg ni...huh
    avatar

    Post on 23/10/2010, 8:05 am by nakamichi_dean

    hahaha..mo join tapi teda kereta...huhu...kasian...
    avatar

    Post on 23/10/2010, 8:13 am by aLFFiaN

    nakamichi_dean wrote:hahaha..mo join tapi teda kereta...huhu...kasian...

    jangan ko gitu bah kawan... ko ni.. aku tulung2 ko cari juga ni skrg.. sabar ja ko aa... ha ha ha.. road tour diteruskan...
    avatar

    Post on 23/10/2010, 2:23 pm by nyamuk

    alalala...kali ni aku nda dpt ikut pla, sedih betul ni, huhu....
    avatar

    Post on 23/10/2010, 2:29 pm by im

    diharapkan program sebegini dapat menyemarakkan lg semangat sioloon dlm kalangan geng2 sioloon yg suda lama 'tidur'...masa utk bangkit semula...hidup sioloon...!!! respek respek respek
    avatar

    Post on 23/10/2010, 7:28 pm by lynkin84

    xsure boleh join kaa nda..tpi aku siap2 ja apply cuti jumaat tuh..
    avatar

    Post on 23/10/2010, 9:10 pm by nyamuk

    oh iya...lupa aku mau kasitau....tarikh road tour ni ngam2 wedding sis eyra & spiderblood di Rampayan, Menggatal....jadi, sapa2 yg nda dpt pg road tour ni..kamurang pg la wedding member kita k...makan/minum confirm ditanggung,hahahaha!
    avatar

    Post on 24/10/2010, 1:18 am by im

    nah, ngam suda ni...ada 2 event yg besar bole diikut...road tour atau road pengantin... Smile
    avatar

    Post on 24/10/2010, 7:42 am by the BLitz

    mc syok sja ni...tpi msh awal mo c confirm ni..hu...takut tidak jdi pula huhu
    avatar

    Post on 24/10/2010, 3:17 pm by Skyz

    Sa pun belum confirm lagi ni..takut tidak approve cuti...
    avatar

    Post on 24/10/2010, 4:14 pm by froneTier

    Klu dpt apply cuti sy join,.klu nda dpt sy day trip ja malu
    avatar

    Post on 24/10/2010, 4:53 pm by m@ntoro_38

    froneTier wrote:Klu dpt apply cuti sy join,.klu nda dpt sy day trip ja malu
    i like....
    avatar

    Post on 24/10/2010, 4:54 pm by m@ntoro_38

    nyamuk wrote:alalala...kali ni aku nda dpt ikut pla, sedih betul ni, huhu....
    jgn ko sedi2 bro... nex time ada ba turr... Cool
    avatar

    Post on 24/10/2010, 5:22 pm by ziRcoN-09

    harap time tu dpt cuti, best ni..
    avatar

    Post on 24/10/2010, 5:39 pm by ahfick

    errrr...mau join tapi kereta semput mau naik bukit....uhuhuhuhuhu......law ada transport mmang kompom ni...adedeyh.......
    avatar

    Post on 25/10/2010, 7:25 am by wanchai

    nyamuk wrote:oh iya...lupa aku mau kasitau....tarikh road tour ni ngam2 wedding sis eyra & spiderblood di Rampayan, Menggatal....jadi, sapa2 yg nda dpt pg road tour ni..kamurang pg la wedding member kita k...makan/minum confirm ditanggung,hahahaha!

    bkn time tu ko kahwin ka tu muk? Cool
    avatar

    Post on 25/10/2010, 9:20 am by nyamuk

    wanchai wrote:
    nyamuk wrote:oh iya...lupa aku mau kasitau....tarikh road tour ni ngam2 wedding sis eyra & spiderblood di Rampayan, Menggatal....jadi, sapa2 yg nda dpt pg road tour ni..kamurang pg la wedding member kita k...makan/minum confirm ditanggung,hahahaha!

    bkn time tu ko kahwin ka tu muk? Cool
    aku ambik berkat dari dorg dua ni dulu, bru aku punya turn,heheehe......
    avatar

    Post on 25/10/2010, 12:32 pm by Skyz

    nyamuk wrote:
    wanchai wrote:
    nyamuk wrote:oh iya...lupa aku mau kasitau....tarikh road tour ni ngam2 wedding sis eyra & spiderblood di Rampayan, Menggatal....jadi, sapa2 yg nda dpt pg road tour ni..kamurang pg la wedding member kita k...makan/minum confirm ditanggung,hahahaha!

    bkn time tu ko kahwin ka tu muk?
    aku ambik berkat dari dorg dua ni dulu, bru aku punya turn,heheehe......
    ngam
    avatar

    Post on 25/10/2010, 12:49 pm by raylester

    aku blm kompom juga ni... tp klu x ada halangan tatap aku pergi pnyaaaa

    Post  by Sponsored content


      Current date/time is 21/7/2018, 6:44 pm