SIOLOON FUN CLUB

Please log in or register before viewing the unlimited contents of this forum.
Thank you for visiting our website.

by aLFFiaN.

SIOLOON FC on Facebook
LIKE or UNLIKE

    stering problem

    Share

    Jomo_kepang
    FRESHIE
    FRESHIE

    Male
    Countries/State : Sabah
    Age : 36
    location : Sydney
    Points : 6078
    Reputation : 1
    Number of posts : 50
    25102010

    http://i38.servimg.com/u/f3 stering problem

    Post by Jomo_kepang


    bro bro sekalian apa sebab aa stering sya macam ada free bila pusing kiri & kanan? biasa kan bila pusing sikit kereta terus ikut ni mo pusing lebih sikit baru ikut..sapa2 yg ada pengalaman share lah cni

    Similar topics

    -
    Share this post on: Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

    avatar

    Post on 25/10/2010, 12:55 pm by keba

    kereta ape?? kalau kereta yg xde power steering, try g cek pinion gear..x pun g cek gigi kat steering rack..mgkin da haus..

    Post on 25/10/2010, 2:13 pm by Jomo_kepang

    kancil n/a .ok bro thanks
    avatar

    Post on 4/11/2010, 8:50 am by jezzboyz

    Jomo_kepang wrote:kancil n/a .ok bro thanks

    amacam bro kepang?? sudah baik belum itu stereng kereta???

    Post on 4/11/2010, 9:53 am by Jomo_kepang

    belum lagi bikin tgu minggu depan baru bikin Smile
    avatar

    Post on 4/11/2010, 11:12 am by keba

    kalau ad pape, update d sioloon..warga sioloon sdia mbantu
    avatar

    Post on 6/11/2010, 5:00 am by jezzboyz

    kena bikin cepat2,. bahaya juga stereng bermasalah nih.. sbb stereng la tempat kite rmengawal jentera kiter....

    Post on 11/12/2011, 8:47 pm by zer

    tp......kalau yg power stering macam mana mau baiki ya.stering sy ada free.standard L5..pls.....
    avatar

    Post on 12/12/2011, 6:02 pm by keba

    ad free play ke?? kena tukar steering rack..

    Post  by Sponsored content


      Current date/time is 22/7/2017, 3:38 am