SIOLOON FUN CLUB

Please log in or register before viewing the unlimited contents of this forum.
Thank you for visiting our website.

by aLFFiaN.

SIOLOON FC on Facebook
LIKE or UNLIKE

    Koleksi Gambar Road Tour Ranau

    Share
    avatar
    deanstreetracer
    JUNIOR
    JUNIOR

    Male
    Countries/State : Sabah
    Age : 42
    location : Kota Belud, Sabah
    Tag ID: : SFC00013
    Points : 8134
    Reputation : 0
    Number of posts : 101
    11122010

    http://i38.servimg.com/u/f3 Koleksi Gambar Road Tour Ranau

    Post by deanstreetracer


    gambar semasa menunggu kwn2 yg lain sampai...



    bergmbr bersama pengantin (eyra dan spiderblood) seblm bertolak ke ranau



    Jentera Sioloon bersiap sedia ke Poring



    Bergambar Di Poring..hehehe
    Share this post on: diggdeliciousredditstumbleuponslashdotyahoogooglelive

    avatar

    Post on 11/12/2010, 1:43 pm by deanstreetracer

    pose dpn kaunter

    Sampai di Poring sudah

    bodyguard ka sebelah tu...hehehehe

    Team Sioloon dr Ranau
    avatar

    Post on 11/12/2010, 1:47 pm by deanstreetracer

    Otw ke Poring



    avatar

    Post on 11/12/2010, 2:29 pm by Nasran

    bha..upload lagi..
    avatar

    Post on 11/12/2010, 2:48 pm by fendy

    best lah..

    Post on 11/12/2010, 3:04 pm by Eddie

    best ba kmurng ni...jeles pula...heheheheheee ...
    avatar

    Post on 11/12/2010, 3:22 pm by bebiri

    yg baju kelabu gmbr posing dpn kaunter tu macam kanal jak,kerja d ABX gaya street kaitu dulu?
    avatar

    Post on 11/12/2010, 4:11 pm by Kornurts

    uiiiyoo...syokk o...lawa la bro... Bagus Agree
    avatar

    Post on 11/12/2010, 4:58 pm by deanstreetracer

    Chef time BBQ...heeheheh


    rehat2 pas mkn time BBQ...hehehehe


    Mana satu mau kana mkn dulu ni
    avatar

    Post on 11/12/2010, 5:07 pm by bumbek

    upload lagi.... tahniah yang sertai road tour ni....
    avatar

    Post on 11/12/2010, 6:29 pm by deanstreetracer

    ok...nnt upload lagi
    avatar

    Post on 12/12/2010, 3:29 pm by aLFFiaN

    avatar

    Post on 12/12/2010, 3:42 pm by im

    nampak meriah la klu dapat kumpul satu SFC macam tuh, mmg best...hrp2 dijadikan aktiviti tahunan...
    psst: klu tambahkan lg jarak road tour tu, kali lg mencabar... Very Happy
    avatar

    Post on 12/12/2010, 4:02 pm by aLFFiaN

    avatar

    Post on 12/12/2010, 4:03 pm by kgboyz19

    nice nice...
    avatar

    Post on 12/12/2010, 4:19 pm by bumbek

    ais cream batang hahhahhahha
    avatar

    Post on 12/12/2010, 4:26 pm by im

    macam mana bentuk nya ice cream tu???huhu...mesti sodap kali...hehe...
    avatar

    Post on 12/12/2010, 4:45 pm by Kornurts

    mmg nikmat tu bro im...sodap sgt tu..pling sadappp...heheheh..
    avatar

    Post on 12/12/2010, 4:54 pm by im

    ntahla diorg tu, edit gambar sampai macam tu kan? Lain2 suda maksudnya...hehe...jom kita buat road tour pula, macam best saja tu tgk diorg...
    avatar

    Post on 13/12/2010, 4:26 am by babyiemori69

    Foto2 hari pertama gerakan Road Tour



    ~ Bro Zul & bro Apin dengan jentera redmachine bounce


    ~Bro Mark & bro Sky bersama jentera black viva~


    ~ Bro Zircon & bro Ahfick bersama jentera merah~


    ~Bro Din & bro Buccha bersama jentera kelabu asap~


    ~ Pasangan Ayanglan bersama viva hijau~


    ~Bro Maman & bro Jonathan bersama vios putih~


    ~ Sioloonerz yang nampak gembira setibanya di Kundasang bounce


    ~ Sioloonerz berbincang sesuatu sebelum gerak naik check-in homestay






    avatar

    Post on 13/12/2010, 4:27 am by babyiemori69

    bebiri wrote:yg baju kelabu gmbr posing dpn kaunter tu macam kanal jak,kerja d ABX gaya street kaitu dulu?

    ~ Eyya..dia la tu bro..~hehehe
    avatar

    Post on 13/12/2010, 5:11 am by Buccha

    wai na!!!!hahahahha...lawa2...like!!!!!hahahha
    avatar

    Post on 13/12/2010, 6:16 am by Skyz





    Bergambar sebelum masuk ke poring...



    ni la siolooners ranau yg turut menyertai road tour ni kali
    avatar

    Post on 13/12/2010, 6:21 am by Skyz



    Ha ni la nama tempat penginapan tu




    ni la tempat penginapan kami semasa berada di ranau



    ni pula rumah penginapan yang kedua..
    avatar

    Post on 13/12/2010, 6:24 am by Skyz



    yg ni pula rumah penginapan yang ketiga...



    ni pula tempat lepak2 minum sekejap menghilangkan dahaga masa di pekan ranau



    Abang syiful apa yg di rojer2 tu

    Post  by Sponsored content


      Current date/time is 19/7/2018, 6:32 pm