SIOLOON FUN CLUB

Please log in or register before viewing the unlimited contents of this forum.
Thank you for visiting our website.

by aLFFiaN.

SIOLOON FC on Facebook
LIKE or UNLIKE

    WEBER CARBURETORS

    Share
    avatar
    rizal
    MODERATOR

    Male
    Age : 37
    location : Sabah
    Points : 7643
    Reputation : 0
    Number of posts : 335
    11102007

    http://i38.servimg.com/u/f3 WEBER CARBURETORS

    Post by rizal

    nak tanya sikit kamurang ni....ni carb weber ke apa ni....nak kompom kan ...bab aku nak beli ni barang dari KL geng....




    Last edited by on 11/10/2007, 8:14 pm; edited 1 time in total
    Share this post on: Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

    avatar

    Post on 27/12/2007, 4:01 pm by rizal

    ok......

    Post on 27/12/2007, 9:00 pm by ProjectD

    huhuhu..solex tu..cun eyhhhhhhhh...
    avatar

    Post on 28/12/2007, 7:41 am by andypeterh

    solex made in japan woo..
    cun lah.. tp 1 trumpet ada pecah skit..
    avatar

    Post on 28/12/2007, 1:15 pm by rizal

    keluar api geng...heheheh pecah hahaha
    avatar

    Post on 25/1/2008, 7:33 am by aLFFiaN



    jal kalau pasang macam ni ko rasa apa? oren kah kopi o pink?
    avatar

    Post on 25/1/2008, 9:20 am by blugu

    yang ini macam minum susu kacang saja....
    avatar

    Post on 28/1/2008, 6:42 pm by rizal

    aLFFiaN wrote:


    jal kalau pasang macam ni ko rasa apa? oren kah kopi o pink?


    aa ni kalau mau enjin meletup 2 kali aaa pasang ni lah...hahaha

    Post on 28/1/2008, 6:52 pm by drakult

    bahaya tue tau klu pandai meletup..MANTAP!!?!! Very Happy
    avatar

    Post on 28/1/2008, 6:53 pm by aLFFiaN

    cakap mahu bagi pecah engine ko.. apa lgi pasanglah macam ni... baru puas hati ... Very Happy

    Post on 28/1/2008, 7:02 pm by drakult

    bahaya tau kamu nie..main kasi pecah engine sudah..MANTAP!!?!! relax
    avatar

    Post on 30/1/2008, 10:51 am by te37

    buang motor oil, buang air radiotor..start la rpm stay2 6000..magic tu.. What a Face
    avatar

    Post on 30/1/2008, 11:09 am by blugu

    Cabut hose radiator pun ok juga Very Happy
    avatar

    Post on 31/1/2008, 2:40 pm by te37

    hehe.. What a Face
    avatar

    Post on 17/2/2008, 10:50 am by zerone

    Check out weber ni.....Saga sedan normal je tapi bila dia buka bonet bulat juga biji mata sya...patut pun time dia naik bukit masuk rumah lain daripada yang lain je bunyi dia.... tapi dia pakai tida lama setahun je entah kenapa dia buka, malas juga sya tanya.


    Post on 17/2/2008, 11:10 am by ProjectD

    kreta siapa zerone?
    avatar

    Post on 17/2/2008, 4:18 pm by w4nz_7

    kereta sipa zerone? mana suda ni wabber? mau mau mau mau mau What a Face
    avatar

    Post on 17/2/2008, 4:35 pm by zerone

    itu kreta bini sya punya anak buah...orang tuaran kerja mekanik di KK. Nantilah sya tanya dia dimana dia simpan tu weber...tapi sya rasa2 mungkin sudah jual lah.....
    avatar

    Post on 17/2/2008, 6:52 pm by w4nz_7

    zerone wrote:itu kreta bini sya punya anak buah...orang tuaran kerja mekanik di KK. Nantilah sya tanya dia dimana dia simpan tu weber...tapi sya rasa2 mungkin sudah jual lah.....
    kalo ada lagi kau roger2 aku sini...no tepon aku ada kan..ambik dkt signature tu... Very Happy
    avatar

    Post on 17/2/2008, 7:19 pm by rizal

    wah side draft weber geng...kuat ooo
    avatar

    Post on 17/2/2008, 8:27 pm by w4nz_7

    rizal wrote:wah side draft weber geng...kuat ooo
    kalo dia punya side draft, yg macam kau punya apa??
    avatar

    Post on 18/2/2008, 4:18 am by vamsufer

    uinah..twin carb...indah pecah engine kah? sia pun mau mau 1 biji kalu murah..

    w4n..ko ambik kiri sia ambik kanan..hahaha Laughing
    avatar

    Post on 18/2/2008, 4:50 am by Diens13

    wow bro mantaplah ko punya kerta sekarang.. CaYa Lu!! respek
    avatar

    Post on 18/2/2008, 8:52 am by w4nz_7

    vamsufer wrote:uinah..twin carb...indah pecah engine kah? sia pun mau mau 1 biji kalu murah..

    w4n..ko ambik kiri sia ambik kanan..hahaha Laughing

    kalo buli bahagi 4 pun bagus, satu org satu lubang

    vamsufer
    diens
    w4nz
    tubik

    hahaha...test power terus ni Very Happy

    Post on 21/2/2008, 3:30 pm by Lex

    Sepa ada trumpet untuk tu Solex 40mm?
    avatar

    Post on 22/2/2008, 6:37 am by blugu

    Lex wrote:Sepa ada trumpet untuk tu Solex 40mm?

    susah cari itu o taiko, kena fabricate di engineering atau order dari semenanjung atau Singapura

    Post  by Sponsored content


      Current date/time is 24/8/2017, 6:05 am