SIOLOON FUN CLUB

Please log in or register before viewing the unlimited contents of this forum.
Thank you for visiting our website.

by aLFFiaN.

SIOLOON FC on Facebook
LIKE or UNLIKE

    ahli kurang ajar

    Share
    avatar
    adeqyana
    CONTRIBUTOR
    CONTRIBUTOR

    Male
    Countries/State : Sabah
    Age : 36
    location : tawau
    Tag ID: : SFC 15242
    Points : 7562
    Reputation : 39
    Number of posts : 1627
    11022011

    http://i38.servimg.com/u/f3 ahli kurang ajar

    Post by adeqyana

    kayskin wrote:
    adeqyana wrote:



    jenis blow off apa ni ya?? macam mana bunyi nya ya?? lebih kurang macam blow off hks ka??

    otai2 tolong beri pendapat skit..


    Ni "blow job" ni... budu bah kamurang ni.. barang ni pun nda tau.. bgs jgn buat automotif club..

    harap pihak admin boleh bagi teguran dan nasihat..
    Share this post on: diggdeliciousredditstumbleuponslashdotyahoogooglelive

    avatar

    Post on 11/2/2011, 4:25 pm by adeqyana

    sepatutnya perkataan ni xboleh la d keluarkan..bkn apa blh menyinggung perasaan org lain..apatah lagi perkataan yg kurang baik ni. (Ni "blow job" ni... budu bah kamurang ni.. barang ni pun nda tau.. bgs jgn buat automotif club..)..lagi pun dari pemahaman aku, bro kayskin ni macam memperlekehkan jak kelab kita ni..so mana maruah kita..kita dalam kelab ni bkn nak cari musuh,tp niat bantu membantu sesama ahli kelab..

    harap pihak admin nasihatkan ahli baru kita ni supaya lebih menghormati sesama ahli dan lebih beretika ketika menulis..
    avatar

    Post on 11/2/2011, 4:36 pm by Kornurts

    wadede....knp smpai bgni ni...ni macam lain sda ni...jd pihak ADmin amcm????kasi Band ka??
    avatar

    Post on 11/2/2011, 5:49 pm by Nasran

    Useh..macam ada lain jak bunyi tu...
    tidak bolehla macam tu..lain btl x rasa hati ni...

    Post on 11/2/2011, 6:19 pm by nawi19

    xbaik ckp bnda gitu..lagi pun,ni forum smua org dpt baca even bukan ahli..so nama club ni juga buruk right..kita kan 1 komuniti,so saling tukar pndapat tu takpa..lagipun forum ni tuk timba ilmu ngan member2..
    avatar

    Post on 11/2/2011, 6:24 pm by LuVrAiN3

    hmm..xbaik lar kluarkan ayat macam tue..hormatilar org lain yg ada dlm forum ney jg..bukan smua org suka gna bahasa2 macam tue..biar pihak Admin tntukan lar apa maw dibuat sama user ney... off
    avatar

    Post on 11/2/2011, 6:30 pm by finalazy84

    itu bukn ahli baru tu...ahli lama tu Smile
    Joined : 21/09/2007
    cuba tngok post dia suma Laughing
    http://www.sioloon.com/search?search_author=kayskin&show_results=posts
    avatar

    Post on 12/2/2011, 7:00 am by adeqyana

    ya ka ahli lama..tp apa macam mana blh jd macam tu..mgapa leh tulis macam tu??xbaik la tulis macam tu kn..macam memperlekehkan member2 lain yg baru dalam ni..btl ckp bro nawi19 tu, kita kn 1 komuniti, so saling tolong menolong la..bkn saling maki memaki..

    saya harap pihak Admin ambik berat hal ni dan wat keputusan yg sewajarnya.. mod power
    avatar

    Post on 12/2/2011, 7:11 am by adeqyana

    aku tgok semua post2 bro kayskin ni mengarut semuanya..xtau la apa niat sebenar bro kayskin ni..
    avatar

    Post on 12/2/2011, 9:13 am by im

    ha'ah la...ada jghk saya baca posting2nya, macam mau main2 jak dia ni...so kita tunggu feedback dr para admin...
    avatar

    Post on 13/2/2011, 3:22 pm by adeqyana

    ya bro im..postnya macam main2 jak..tp mana admin kita ni..macam senyap jak..
    avatar

    Post on 13/2/2011, 3:41 pm by finalazy84

    ya tu la...macam main2 sja kn dia post suma...hehe tpi sma juga tu spamming...hehe

    yala kn, smnjak dua mnjak ni, macam jarang nmpak mod d forum kita ni tau.tdk macam dulu dulu...myb dorg sibuk ba tu.nanti dorg nmpak juga tu Smile
    avatar

    Post on 13/2/2011, 3:51 pm by im

    yup, hrp2 thread ni kerap dibuka supaya para admin dan moderator perasan...klu lambat2 nanti, apa pulak geng2 baru yg mendaftar bila terbaca kan???
    avatar

    Post on 13/2/2011, 5:13 pm by adeqyana

    ya bro..harap2 macam tu la kn..bkn apa nnti member2 yg baru masuk club ni ckp club kita ni tgal nama jak sbb para admin dan moderator senyap jak..tp mgkin diaorg sibuk kali tu kn..
    avatar

    Post on 13/2/2011, 6:33 pm by aLFFiaN

    terima kasih atas keprihatan anda.. lek ja kamu... orang macam ni memang biasa sudah berlaku... beliau dia tidak ajar bagus2.. tidak kena azan masa lahir...
    avatar

    Post on 13/2/2011, 6:51 pm by nyamuk

    kayskin
    reg date: 21/09/2007
    DOB: 13/05/1974
    age: 36 years

    * beliau2 suda ni...mmg nda masuk suda dikepalanya klu diajar.... byebye
    avatar

    Post on 13/2/2011, 7:04 pm by bumbek

    memang aku perhatikan postnya banyak yg meleret tak tentu pasal.... bila dibagitau ada jak jawapannya yg mengarut..... saje mau mengacau kali ni... relax jak yg lain.
    avatar

    Post on 13/2/2011, 7:08 pm by taktahu

    ban ja terus... kin malu ja... kita berabis promosi club kita ni d mata awam siuk2 ja cakap bgtu..!!
    avatar

    Post on 13/2/2011, 7:09 pm by taktahu

    sepatutnya makin tua makin berakal.... ini makin tua 'nakal" nda bertempat.....
    avatar

    Post on 13/2/2011, 7:10 pm by keba

    mgkin dy rasa dy tua kot..
    xpe la...mgkin dy da tau smua..
    so x prlu la nk mntak pndapat siolooners double post
    avatar

    Post on 13/2/2011, 7:16 pm by aLFFiaN

    itulah tu saya cakap org macam ni biasa sudah kita jumpa dalam web.. cuna sampah ja dia ni... sudah padam posting dia.. dont worry..

    admin and mod kembali bertindak di web...
    avatar

    Post on 13/2/2011, 7:18 pm by aLFFiaN

    taktahu wrote:ban ja terus... kin malu ja... kita berabis promosi club kita ni d mata awam siuk2 ja cakap bgtu..!!

    respect statment ko ni bro.. memang ko mantap.. go go .. lama sudah kita holiday di web sioloon ni... masa untuk say good bye to FB ... wkakakaa
    avatar

    Post on 13/2/2011, 8:03 pm by nyamuk

    lock topik....hahahaha!
    avatar

    Post on 14/2/2011, 2:25 am by Mazlan85

    ini bukan lagi patut di lock topic,mo di lock ini kayskin di water village sana.para siolooners yang terasa dengan c kayskin ni pny post jangan la ambik ati sangat ya........biasa la manusia jenis macam dia ni mmg teda akhlak dan tidak berakal.

    kalau la dlm web kita ni boleh jentik orang,macam face to face.......sudah ku sulah tu jarinya.kekekekeke........kita enjoy dlm sioloon......jangan marah2 bah......hehehehehe.....
    avatar

    Post on 14/2/2011, 8:55 pm by adeqyana

    hehe..thnks semua otai2 atas nasihat di atas..ya kn,harap org macam ni xada lg d dalam kita punya club ni..go..go..go..sioloon..

    pihak admin : thnks atas perhatian n keperhatinan pihak admin..sioloon boleh..

    Post  by Sponsored content


      Current date/time is 16/7/2018, 6:04 am