SIOLOON FUN CLUB

Please log in or register before viewing the unlimited contents of this forum.
Thank you for visiting our website.

by aLFFiaN.

SIOLOON FC on Facebook
LIKE or UNLIKE

    ahli kurang ajar

    Share
    avatar
    adeqyana
    CONTRIBUTOR
    CONTRIBUTOR

    Male
    Countries/State : Sabah
    Age : 35
    location : tawau
    Tag ID: : SFC 15242
    Points : 7134
    Reputation : 39
    Number of posts : 1627
    11022011

    http://i38.servimg.com/u/f3 ahli kurang ajar

    Post by adeqyana

    kayskin wrote:
    adeqyana wrote:



    jenis blow off apa ni ya?? macam mana bunyi nya ya?? lebih kurang macam blow off hks ka??

    otai2 tolong beri pendapat skit..


    Ni "blow job" ni... budu bah kamurang ni.. barang ni pun nda tau.. bgs jgn buat automotif club..

    harap pihak admin boleh bagi teguran dan nasihat..
    Share this post on: diggdeliciousredditstumbleuponslashdotyahoogooglelive

    avatar

    Post on 14/2/2011, 9:07 pm by im

    tu la bro...kalau ada pun org2 macam ni di web SFC ni, harap2 dia bole ubah 'tabiat' supaya forum berjalan lancar...kalau terlupa, perlu diingatkan... Wink
    avatar

    Post on 15/2/2011, 2:13 am by Fredy Yeong

    bha...kita ni jadi orang SFC....sO wat apa kita nak kurang ajar???kalau la kita bayangkan kita sedang menanya...di cakap gi 2....boleh bikin bergaduh orang 2.... rambo
    avatar

    Post on 15/2/2011, 4:44 am by mark88

    ish...ish....ada pula org macam ni owh......
    avatar

    Post on 15/2/2011, 6:34 am by Mazlan85

    mark88 wrote:ish...ish....ada pula org macam ni owh......

    yang penting kita kena singkirkan orang2 yang macam dia ni dlm SFC,kerana nila setitik,rosak susu sebelanga,orang tua mc dia tu x layak uda di nasihati cz dia mmg sudah tua(susah di bentuk sudah)kalau budak2 tadi ada cerita.apapun kalau kena ngan orang yang sebegitu rupa erangai dia don't emotional,repot terus kat Taiko,pandai la dia tu nnt mengatur,kalau tidak boleh atur juga,nnt kita yang atur face to face,kan mark.......ko juga la harapan aku kalau di kk bro......kekekekekeke......

    Post on 15/2/2011, 7:12 am by mantadKB

    adei... ini macam punya orang pun ada ka d sini.. haiya.. saya pun ada tinggu2 post dia.. semua mengarut=SPAM saja.. kasi sayonara saja ba ni beliau ni... jangan dilengah2kan lagi.. nanti orang lain terjangkit.. saya rasa dia sendiri pun nda pandai pasal automotif.. bulih2 bagi komen macam tu..
    avatar

    Post on 15/2/2011, 10:51 am by finalazy84

    rasanya mslh telahpun selesai kn...so boleh la lock topic ni Smile
    avatar

    Post on 16/2/2011, 3:59 am by madee

    aLFFiaN wrote:
    taktahu wrote:ban ja terus... kin malu ja... kita berabis promosi club kita ni d mata awam siuk2 ja cakap bgtu..!!

    respect statment ko ni bro.. memang ko mantap.. go go .. lama sudah kita holiday di web sioloon ni... masa untuk say good bye to FB ... wkakakaa

    masa utk beraksi ka sdh ne taiko...hahaha....bah jgn lalai.....

    Post  by Sponsored content


      Current date/time is 14/12/2017, 9:18 am