SIOLOON FUN CLUB

Please log in or register before viewing the unlimited contents of this forum.
Thank you for visiting our website.

by aLFFiaN.

SIOLOON FC on Facebook
LIKE or UNLIKE

    ingin tahu

    Share
    avatar
    chiqen
    JUNIOR
    JUNIOR

    Male
    Countries/State : Kedah
    Age : 37
    location : kedah
    Points : 6422
    Reputation : 1
    Number of posts : 93
    06042011

    http://i38.servimg.com/u/f3 ingin tahu

    Post by chiqen

    Salam,
    sy nk tnya meter check engine saya menyala kaler kuning,
    sy pergi kedai pomen dia cakap rosak ape ke namanyer pun saya tak tahu nak sebut namanya..dengar macam bunyi dcter..
    mintak tolong la otai2 kat sini kalau tahu apa namanya..
    apakah punca kerosakan meter check engine sy menyala
    sekian
    Share this post on: diggdeliciousredditstumbleuponslashdotyahoogooglelive

    avatar

    Post on 13/4/2011, 5:51 am by NewbieKCAR

    im wrote:sesuai untuk yang mau buka workshop baru ni....

    workshop da ad.. mekanik pn da ad... cume bnda ni je teda.. huhu/// ;-)
    avatar

    Post on 14/4/2011, 8:58 pm by keba

    tinggi kos ni bos...nnt kena pkai software autodata lg..br bleh tau jnis2 n kod2 sensor..

    elok kalau ad prob, pegi scan kat bgkel..dlm rm50 skali scan..
    ad jgk sstengah bgkel x cas pn utk scan..
    avatar

    Post on 15/4/2011, 2:38 am by NewbieKCAR

    keba wrote:tinggi kos ni bos...nnt kena pkai software autodata lg..br bleh tau jnis2 n kod2 sensor..

    elok kalau ad prob, pegi scan kat bgkel..dlm rm50 skali scan..
    ad jgk sstengah bgkel x cas pn utk scan..

    yaka...rse macam x brbaloi pula beli.. hehhee.... Cool
    avatar

    Post on 20/4/2011, 7:33 am by chiqen

    kedah dekat alor setar..
    bengkel kau kat mana keba..
    bleh nak gi scan?
    avatar

    Post on 20/4/2011, 4:20 pm by keba

    bukan bgkel sa bos..bgkel pomen sa..kat permatang pauh..
    kalau ad mmber kat sni, try tnya diorg kenal x ngan botak crc
    avatar

    Post on 21/4/2011, 7:01 am by chiqen

    OoO permatang pauh..
    botak crc..
    ada no fon tak?
    alamt bengkel dia ke?
    kat tmpt dia ade dyno test tak?
    dia mmg pomen vtec ek..
    avatar

    Post on 21/4/2011, 8:57 am by keba

    dy bukan pomen vtec..kalau mo pomen vtec pn ada tp lupa la nama ape..nnt sa pm bos
    avatar

    Post on 22/4/2011, 6:14 am by chiqen

    ok tq bro keba..
    comei gewe kamu...
    Romeo & Juliet
    avatar

    Post on 22/4/2011, 6:23 am by keba

    mgkin lambt sikit bos..sb sa tgh final exam ni..smpai 30hb..
    nnt da pegi jmpa pomen vtec tu, sa pm bos

    Post  by Sponsored content


      Current date/time is 12/12/2017, 3:53 am