SIOLOON FUN CLUB

Please log in or register before viewing the unlimited contents of this forum.
Thank you for visiting our website.

by aLFFiaN.

SIOLOON FC on Facebook
LIKE or UNLIKE

    filter blow off..

    Share
    avatar
    adeqyana
    CONTRIBUTOR
    CONTRIBUTOR

    Male
    Countries/State : Sabah
    Age : 35
    location : tawau
    Tag ID: : SFC 15242
    Points : 7082
    Reputation : 39
    Number of posts : 1627
    11042011

    http://i38.servimg.com/u/f3 filter blow off..

    Post by adeqyana

    [img] [/img]

    otai2 sekalaian,perlu ka pasang tu filter blow off macam yg dalam gbr d atas tu??? yg d bulat warna merah tu??? perlu ka pasang @ blh juga xpasang benda tu???

    klu xpasang benda tu, ada kesan ka terhadap enjin???

    tolong otai2 semua..perlukan jawapan segera..
    Share this post on: Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

    avatar

    Post on 11/4/2011, 8:09 pm by keba

    x perlu psg..trus sambg bov dgn vacuum pn bleh

    Post on 12/4/2011, 6:31 am by rayz yokai

    ya btl ckp bro keba tu...nda paya psg pn nda teda n mmg teda kesan jg tu...rasanya mmg ramai jg org nda psg tu benda..
    avatar

    Post on 13/4/2011, 3:00 pm by adeqyana

    ya ka bro keba n rayz yokai,klu macam tu aku pun nak cabut juga la..tp ada org ckp klu xpasang benda tu minyak itam dari turbo leh kena sedut oleh vacuum n leh masuk pi tbody..btl ke tu ya
    avatar

    Post on 14/4/2011, 8:54 pm by keba

    sama jgk wap mnyak itam dari head...kan ad hos yg sambg trus dari head ke intake..
    tu utk recombust wap2 toxic..tujuan utk kurangkn emission..xpa kalau wap mnyak itam masuk dlm tbody

    Post on 15/4/2011, 3:34 am by rayz yokai

    ya btl ckp bro keba tu...org nda pki filter blow off btahun2 pn ok jg....hehe

    Post on 15/4/2011, 6:31 am by khaikenblock

    salam bro2 semua,,,, saya nak tanya bov blitz yg halfcut punya sesuai x untuk kancil l2s saya,,, 0.6 bar???

    Post on 15/4/2011, 7:54 am by rayz yokai

    ok jg pki tu bro...
    avatar

    Post on 15/4/2011, 2:28 pm by adeqyana

    ooo..macam tu ya keba..aku fikir merbahaya klu xpakai filter tu..tq semua sbb bagi komen tu..so salah la org yg bagi tau aku tu..sampai takut aku mau kasi bunyi tu blow off..hehehe..

    Post  by Sponsored content


      Current date/time is 18/11/2017, 9:11 am