SIOLOON FUN CLUB

Please log in or register before viewing the unlimited contents of this forum.
Thank you for visiting our website.

by aLFFiaN.

SIOLOON FC on Facebook
LIKE or UNLIKE

    ecu Power steering

    Share
    avatar
    adeqyana
    CONTRIBUTOR
    CONTRIBUTOR

    Male
    Countries/State : Sabah
    Age : 35
    location : tawau
    Tag ID: : SFC 15242
    Points : 6910
    Reputation : 39
    Number of posts : 1627
    17052011

    http://i38.servimg.com/u/f3 ecu Power steering

    Post by adeqyana

    salam semua otai2 sioloon..aku mau tanya skit ni pasal kapasitor..klu kapasitor terbakar,macam dalam gbr ni ka?? gbr ni gbr ecu power steering aku..aku buka sbb mau cek mana tau ada yg terbakar..lg pun ada bau macam hancing skit kat ecu aku ni..btl ka kapasitor aku ni terbakar???macam ni ka kapasitor klu terbakar??? rujuk yg bertanda bulat warna merah n anak panah warna merah..

    [img] [/img]

    [img] [/img]

    Similar topics

    -
    Share this post on: Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

    avatar

    Post on 17/5/2011, 7:00 pm by keba

    macam x tbakar..kalau komponen tbakar, plastik yg jd cover tu pn cair..
    pastu ad itam2 sikit kat board
    avatar

    Post on 19/5/2011, 2:56 am by adeqyana

    oooo..macam tu ya keba...tq 4 da info keba...aku xtau pasal elektronik ni keba..hehe..tq sekali lagi keba...selamat ecu power steering aku..hehe..
    avatar

    Post on 19/5/2011, 10:04 am by turboman

    tu xda prob adeqyana..macam keba ckp td...kalau board tu itam n kapasitor hangus n cair..tu bru rosak..kalau rosak pn bole repair ba..senang ja tu..
    avatar

    Post on 19/5/2011, 12:12 pm by adeqyana

    ooo..ok..ok..tq 4 da info bro..lega skit dgr..hehe..

    Post  by Sponsored content


      Current date/time is 24/8/2017, 11:42 am