SIOLOON FUN CLUB

Please log in or register before viewing the unlimited contents of this forum.
Thank you for visiting our website.

by aLFFiaN.

SIOLOON FC on Facebook
LIKE or UNLIKE

    LS SFC TAWAU....29.05.2011

    Share
    avatar
    adeqyana
    CONTRIBUTOR
    CONTRIBUTOR

    Male
    Countries/State : Sabah
    Age : 36
    location : tawau
    Tag ID: : SFC 15242
    Points : 7744
    Reputation : 39
    Number of posts : 1627
    29052011

    https://i.servimg.com/u/f3 LS SFC TAWAU....29.05.2011

    Post by adeqyana

    aku pun xtau mau post d mana..so aku letak jak la sedikit gambar LS TAWAU pada 29.05.2011 yang bertempat di restorans nasi lalap..

    [img] [/img]

    [img] [/img]

    [img] [/img]

    [img] [/img]

    [img] [/img]

    [img] [/img]

    [img] [/img]

    [img] [/img]

    [img] [/img]

    [img] [/img]

    [img] [/img]

    Gambar ehsan dari bro Kornurts ..
    Share this post on: diggdeliciousredditstumbleuponslashdotyahoogooglelive

    avatar

    Post on 29/5/2011, 5:12 pm by im

    tidak apa bro...nanti saya tolong pindahkan ke thread sepatutnya...
    avatar

    Post on 29/5/2011, 5:16 pm by bumbek

    brapa orang yg hadir bro?..... 2009 kami LS 2org jak bro hehheh..... aku ngan bro Acai Green, skrang tidak tau mana sudah dia.... congrate bro....

    * Topic dah pindah bro.... Laughing
    avatar

    Post on 29/5/2011, 5:26 pm by im

    • kehadiran:
      1. RESPEST GIRL
      2. kucing_16
      3. akufiq
      4. adeqyana
      5. kornurts
      6. belalang_tempur_2
      7. fiktz
      8. ajil
      9. ejan DT
      10. jony DT
      11. niel DT
      12. bryan
      13. jan
      14. jali


    thanx 4 ur support


    Last edited by im on 29/5/2011, 6:21 pm; edited 1 time in total
    avatar

    Post on 29/5/2011, 5:38 pm by Kornurts

    Thanks@credit utk bro adeqyana sbb bg uplod pict2 tu...hehehe...mantapzzzz bro.... Cool
    avatar

    Post on 29/5/2011, 5:48 pm by bumbek

    tapi paling bagus perkenalkan member sioloon Tawau ni bro, take note jak di bawah gambar 2 penama2 sioloonerz Tawau tu..... jadi geng2 sioloonerz dari Daerah lain boleh kenal2....
    avatar

    Post on 29/5/2011, 5:56 pm by FikTz

    mantap!!! haha.. padahal paling pendiam sua td tu.. haha..
    avatar

    Post on 29/5/2011, 6:02 pm by im

    bumbek wrote:tapi paling bagus perkenalkan member sioloon Tawau ni bro, take note jak di bawah gambar 2 penama2 sioloonerz Tawau tu..... jadi geng2 sioloonerz dari Daerah lain boleh kenal2....
    maw buat camana tu bro?..hihihi..xtau...mungkin c adeqyana bole edit kali ya...

    FikTz wrote:mantap!!! haha.. padahal paling pendiam sua td tu.. haha..
    samala kita tu bro...hihihi...memang kali 1st time...
    avatar

    Post on 29/5/2011, 6:08 pm by bumbek

    [quote="im"]
    bumbek wrote:tapi paling bagus perkenalkan member sioloon Tawau ni bro, take note jak di bawah gambar 2 penama2 sioloonerz Tawau tu..... jadi geng2 sioloonerz dari Daerah lain boleh kenal2....
    maw buat camana tu bro?..hihihi..xtau...mungkin c adeqyana bole edit kali ya...

    letak jak nama2 dorang bro di bawah gambar tu..
    avatar

    Post on 29/5/2011, 6:23 pm by im

    macam mana maw buat tu? tidak ada butang 'edit' tu bro...
    avatar

    Post on 1/6/2011, 7:38 am by r3dskai

    uina..ramai jg urg nih..congrats2..bleh buat konvoi2 sdh ni korg..good Job..~!
    avatar

    Post on 10/6/2011, 8:32 pm by ajil

    walaweh... semmart lah bro... bump to bro adeqyana...
    avatar

    Post on 10/6/2011, 8:48 pm by adeqyana

    itu gbr bro Kornurts yg tangkap..aku tolong upload kn jak..hehe..apa2 hal pun kita BUMP utk bro Kornurts...hehe
    avatar

    Post on 10/6/2011, 8:57 pm by Shinigami_TWU

    jd bro caner LP crew.. nda mo support ka bro... hehehe
    avatar

    Post on 10/6/2011, 9:02 pm by adeqyana

    blh juga tu bro..kasi update jak nama ku dalam LP crew..nnti klu ada udah tu sticker bgtau jak aku..mau ikut juga LP crew sblm ni..tp malu bah aku..segan aku sbb kereta bdk2 LP crew mantap2..kereta ku anduk bah..skrg calar balar udah....jd sudah kna pelawa..aku on jak..
    avatar

    Post on 10/6/2011, 9:10 pm by Shinigami_TWU

    aih.. kami balik2 lepak d garage c kucing bincang caner nak ajak kaw bro... ngam.. bro kasi up jak nama n tag id kaw dlm topic LP crew tu bro... t aku suruh c kucing kasi up... dgn gembira kami terima bro jd LP crew bro.. ramai2kan.. ui bro.. macam kereta kaw jak bro yg bunyi kechiiing2 tu bro... hehehe
    avatar

    Post on 19/6/2011, 8:19 am by gto_nation

    salam sfc tawau drpd member sfcld...
    avatar

    Post on 19/6/2011, 8:30 am by Shinigami_TWU

    salam diterima anggota... hehehe

    Post on 31/12/2011, 8:51 pm by wirawan zul

    happy new year mber sfc tawau.. truskn ja usha dan sifat dgn t'baik.. sy mber sfc ld..

    Post  by Sponsored content


      Current date/time is 15/10/2018, 10:10 pm