SIOLOON FUN CLUB

Please log in or register before viewing the unlimited contents of this forum.
Thank you for visiting our website.

by aLFFiaN.

SIOLOON FC on Facebook
LIKE or UNLIKE

    Update Find Us On..

    Share
    avatar
    FikTz
    SENIOR
    SENIOR

    Male
    Countries/State : Sabah
    Age : 23
    location : تاواو
    Tag ID: : SFC 05181
    Points : 6783
    Reputation : 3
    Number of posts : 547
    21062011

    http://i38.servimg.com/u/f3 Update Find Us On..

    Post by FikTz

    Bole ka ni??








    Last edited by FikTz on 29/6/2011, 10:49 am; edited 3 times in total
    Share this post on: Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

    avatar

    Post on 22/6/2011, 5:09 am by Kornurts

    wai naa jo...campin ko ni..hahaha... Bagus
    avatar

    Post on 22/6/2011, 5:55 am by FikTz

    tp .com ny tu x telampau besr ka?? N x salah ka buat gini dr segi undng2 sioloon?? manataw mengubh logo sioloon suda ni.. hehe..
    avatar

    Post on 22/6/2011, 1:33 pm by Kornurts

    FikTz wrote:tp .com ny tu x telampau besr ka?? N x salah ka buat gini dr segi undng2 sioloon?? manataw mengubh logo sioloon suda ni.. hehe..

    klu ak aku tgk macam ok jg tu..hahaha....klu dr segi undang2 aku pn kurang pasti pula..hahaha...mau tnya pihak atasan ni..hahahah opps
    avatar

    Post on 22/6/2011, 2:46 pm by im

    oppps, unik pulak gambar tu...
    rasanya tidak apa2 jugak tu, setakat promote saja kali...
    avatar

    Post on 22/6/2011, 5:21 pm by Kornurts

    im wrote:oppps, unik pulak gambar tu...
    rasanya tidak apa2 jugak tu, setakat promote saja kali...

    arr bro...klu kita buat custom design sendiri stiker tp dgn mnggunakan nma Sioloon..itu dibenarkan atau tidak??? Cool
    avatar

    Post on 22/6/2011, 5:26 pm by RedMachine

    Kornurts wrote:
    im wrote:oppps, unik pulak gambar tu...
    rasanya tidak apa2 jugak tu, setakat promote saja kali...

    arr bro...klu kita buat custom design sendiri stiker tp dgn mnggunakan nma Sioloon..itu dibenarkan atau tidak??? Cool

    apa2 sticker yg hendak dibuat atas nama sioloon perlu ada permission dr taiko dulu...coz bnda ne macam lebih kepada hak cipta terpelihara..
    avatar

    Post on 22/6/2011, 5:29 pm by Kornurts

    RedMachine wrote:
    Kornurts wrote:
    im wrote:oppps, unik pulak gambar tu...
    rasanya tidak apa2 jugak tu, setakat promote saja kali...

    arr bro...klu kita buat custom design sendiri stiker tp dgn mnggunakan nma Sioloon..itu dibenarkan atau tidak??? Cool

    apa2 sticker yg hendak dibuat atas nama sioloon perlu ada permission dr taiko dulu...coz bnda ne macam lebih kepada hak cipta terpelihara..

    alright bro,,,thanks...ni la slama ni aku bingung dgn persoalan ini...hahaha...akhirnya trjwb jg... Cool
    avatar

    Post on 22/6/2011, 5:43 pm by im

    kalau maw guna logo sioloon dalam mana2 sticker, yang itu patut ada permission dulu...sebab sudah jadi trade mark...
    avatar

    Post on 23/6/2011, 3:49 am by FikTz

    im wrote:kalau maw guna logo sioloon dalam mana2 sticker, yang itu patut ada permission dulu...sebab sudah jadi trade mark...

    jd bro kalau saja2 buat begini tidak bole ka bro?? Shocked Shocked
    avatar

    Post on 23/6/2011, 2:32 pm by im

    untuk gambar di atas tu, bole ka tidak, baik rujuk dengan taiko dulu la...saya pun kurang pasti jugak...hihihi...
    avatar

    Post on 23/6/2011, 2:52 pm by FikTz

    ok bro.. nnt test2 tanya taiko..
    avatar

    Post on 23/6/2011, 2:54 pm by im

    sediakan la alasan mu yang cukup bro, hihihi...
    avatar

    Post on 23/6/2011, 3:00 pm by FikTz

    ok ok.. pikir2 ayat untk d jd kan alasn.. Cool
    avatar

    Post on 23/6/2011, 4:50 pm by Kornurts

    mgkin klu stakat satu rekaan utk cadangan design kpd taiko boleh ni...sbb ini baru cdangan dr ko kn bro fiktz...yg penting jgn dulu dipakai atau dpamerkn d mna2 tmpt lain slain thread GRAPHIC DESIGN & WALLPAPERS ni

    apapun,kita tunggu apa kata taiko..hahaha...
    avatar

    Post on 23/6/2011, 4:55 pm by aLFFiaN

    good job.. kasih link ja ngan page facebook kita... nanti ada masa saya bikin.. TQ
    avatar

    Post on 23/6/2011, 7:14 pm by FikTz

    okey.. sama2 taiko.. hehe.. cheers
    avatar

    Post on 24/6/2011, 1:27 am by siotto

    nice work bro..smooth..
    avatar

    Post on 24/6/2011, 5:48 am by FikTz

    thanks bro..
    avatar

    Post on 25/6/2011, 1:21 pm by im

    bole la berkarya sudah ni bro, kasi kreatif lagi supaya dapat menarik orang untuk melihat gambar itu... Bagus
    avatar

    Post on 25/6/2011, 5:57 pm by Kornurts

    jangan sia2kn bakat yg ada..manfaatkn sepenuhnya dgn benda2 yg berfaedah... Bagus
    avatar

    Post on 25/6/2011, 6:09 pm by FikTz

    iya bro Im,, dulu2 jak aktif dlm bidang edit2 skrng kurng2 suda.. blum pandai betul pakai software2 yg ada skrng ni..
    kornurts - kalau dtg mud mo mengedit bru buat2 benda begini.. lama suda cuti buat begini.. akan d tambh lg bakat2 yg ada dlm masa terdekat..
    avatar

    Post on 27/6/2011, 1:05 pm by Kornurts

    ngam bro...ko tmbah2 lg bakatmu...kasi asah smpai tajam2..hahaha...
    avatar

    Post on 28/6/2011, 5:15 am by FikTz

    ya bro.. belajr sendri sendri jak klu begini.. susah jugak mo kc tajam betul... hehe
    avatar

    Post on 29/6/2011, 5:27 am by FikTz

    Bole ka ni?? lg sekali busn..

    Post  by Sponsored content


      Current date/time is 18/8/2017, 8:03 am