SIOLOON FUN CLUB

Please log in or register before viewing the unlimited contents of this forum.
Thank you for visiting our website.

by aLFFiaN.

SIOLOON FC on Facebook
LIKE or UNLIKE

    ThreeBond Engine Conditioner ....berkesan x?

    Share

    wan7045
    FRESHIE
    FRESHIE

    Male
    Countries/State : Malaysia
    Age : 44
    location : Keningau
    Tag ID: : SFC 06424
    Points : 5883
    Reputation : 1
    Number of posts : 13
    11082011

    http://i38.servimg.com/u/f3 ThreeBond Engine Conditioner ....berkesan x?

    Post by wan7045

    Salam 1 m'saya....
    Ada sesapa yg da try guna produk ni? tlg bg komen skit...aku cadang nak try. Ada kesan sampingan x? D mana bole beli benda ni dgn harga yg mura?....
    Share this post on: Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

    avatar

    Post on 11/8/2011, 11:20 pm by im

    klu sebelum ni ada yg pernah cuba, try tanya diorg effectnya...klu produk 2 dpt membersihkn carbon, ok la tu...bro tengok sj dlm link ini utk testimonialnya--> http://forum.lowyat.net/topic/1300861
    avatar

    Post on 11/8/2011, 11:31 pm by keba

    dgr2 macam elok jgk..tp x perlu la tiap kali tukar mnyak enjin, isi 3bond baru..huhu
    avatar

    Post on 11/8/2011, 11:36 pm by im

    btul tu bro, biasanya kena guna kereta lama baru clean lg...produk dia hampir sama fungsi dgn dcarbo cleaning...baik utk kereta2 tua...
    avatar

    Post on 11/8/2011, 11:45 pm by keba

    oo..patot lah xpyh isi tiap kali tukar mnyak enjin..ingtkan nape..hehe malu

    Post on 12/8/2011, 10:54 pm by wan7045

    aku da buat appoinment ngan seller ....mlm ni kereta aku ngan kereta adik aku mau test power guna benda ni dekat petronas
    avatar

    Post on 13/8/2011, 10:17 am by im

    wan7045 wrote:aku da buat appoinment ngan seller ....mlm ni kereta aku ngan kereta adik aku mau test power guna benda ni dekat petronas
    cantekkk...nanti bgtau perubahannya lps guna produk tu disini...
    coba tanya sekali seller psl produk dcarbo, compare dgn produk diorg...

    Post  by Sponsored content


      Current date/time is 23/6/2017, 8:06 pm