SIOLOON FUN CLUB

Please log in or register before viewing the unlimited contents of this forum.
Thank you for visiting our website.

by aLFFiaN.

SIOLOON FC on Facebook
LIKE or UNLIKE

    Mini LS SFC Tawau (02 Oktober 2011)

    Share
    avatar
    afwan
    JUNIOR
    JUNIOR

    Male
    Countries/State : Sabah
    Age : 31
    location : Kota Marudu / Tuaran
    Website : http://www.facebook.com/profile.php?id=1480484167
    Tag ID: : SFC 19381
    Points : 5118
    Reputation : 1
    Number of posts : 218
    02102011

    http://i38.servimg.com/u/f3 Mini LS SFC Tawau (02 Oktober 2011)

    Post by afwan

    Tajuk aktiviti : Mini Lepak Santai SFC Tawau
    Tempat : Pinggir Johor ( High Way)
    Masa : 4 pm onward








    tO View Photo Please click this Link below :
    http://s1130.photobucket.com/albums/m528/Shukran_Afwan/Mini%20LS%20SFC%20Tawau/




















































    Last edited by afwan on 24/10/2011, 7:54 pm; edited 1 time in total
    Share this post on: diggdeliciousredditstumbleuponslashdotyahoogooglelive

    avatar

    Post on 2/10/2011, 5:07 pm by Kornurts

    [quote="afwan"]tO View Photo Please click this Link below :
    http://s1130.photobucket.com/albums/m528/Shukran_Afwan/Mini%20LS%20SFC%20Tawau/



    ini dia cerita cinta 3 segi yg berlaku d bwh pohon pokok kelapa..

    im: Sejak bila pula kaw bercoupledgn gf aku ni??kaw nak rampas dia dr aku ka??kalau kaw brani kita bertanding la lawan berenang tgk siapa yg duluan smpi kat sanaaaaaa tu...[bro im tunjuk]...siapa menang dia la akn jd tman llaki kpd gf aku ni...



    Maekochizu:..huhuhuhuhu...aku tgk dorg dua ni mmg x ada yg akn smpai hjung sna tu lawan berenang..hihihihihih



    azhar: heiiiii!!!apa la dorg dua ni,mau berebut prempuan pula...boring suda menunggu dorg ni tau...



    azhar: aku teringat pula kisah silam aku sewaktu aku hmpr kena kejar dgn bapa bkas gf aku..ketika itu kmi sedang berpelukan..hmpr aku kna timbak..isshh..ishhh..isshh....



    azhar: d sini la tmpt aku berpelukan dgn ex;gf ku dulu..




    Ejump: Jadi nmpknya tiada pemenang bg prtandingan lumba renang antara bro im dn lawan dia..so sis maekochizu ttp single..tiada mnjadi gf kmu..paham???!!!



    im: tak snggup rasanya aku hidup tnpa mu..ku tuliskan wasiat terakhirku dan kutitipkan sedikit wang buat mu yg tersayang..moga2 kaw bhgia slamanya..



    hanya sekadar gurauan..tiada kaitan dgn yg hidup ataupn sebaliknya...hahahahaa...



    Last edited by Kornurts on 2/10/2011, 5:29 pm; edited 1 time in total
    avatar

    Post on 2/10/2011, 5:19 pm by afwan

    gila lucu..kreatif tul!
    avatar

    Post on 2/10/2011, 5:23 pm by Kornurts

    afwan wrote:gila lucu..kreatif tul!

    wakakaka...rilek bro..first2 aku tgk gmbr yg pertama tu trus kluar idea sda..boleh tahan ba yg tukang gmbar ni,cara dia gmbar yg buat idea ku kluar..ko yg take picture ka bro???huhuhu...mmg best la pic2 tu smua... respek respek Cool
    avatar

    Post on 2/10/2011, 5:24 pm by im

    hahaha, kesimpulannya tu yang xtahan tu...wakakaka...
    Tajuk cerita: Di suatu petang yang Indah....
    avatar

    Post on 2/10/2011, 5:29 pm by zainal sehan

    terbaik....punya cita....hehehehhe peace
    avatar

    Post on 2/10/2011, 5:39 pm by ungu

    salam semua member twu,,,,tahniah atas ls kmu urng ya,,,,best juga 2 ls d hiway pntai 2,,,,klu da msa aq join kmu urng d tawau,,,,
    avatar

    Post on 2/10/2011, 5:44 pm by im

    ungu wrote:salam semua member twu,,,,tahniah atas ls kmu urng ya,,,,best juga 2 ls d hiway pntai 2,,,,klu da msa aq join kmu urng d tawau,,,,
    bha, roger saja sama kami sini klu maw dtg, jgn malu jgn segan, kita kan 1Community SFC...
    avatar

    Post on 2/10/2011, 6:35 pm by ungu

    ok bro xda hal 2...salam jak bt kwn2 d sna.....
    avatar

    Post on 3/10/2011, 6:33 am by eJump_Rockstar

    Kornurts : haha, blh msuk Pertandingan Cerpen ne...wakakaka...pngadil rupanya aq ya, ngam juga 2...wakakakaka

    ungu : ba, roger2 sak klu mo dtg....yg cuma Mini LS shj, bak kata tyco, LS yg x djangka...hehehee
    avatar

    Post on 3/10/2011, 2:23 pm by Kornurts

    eJump_Rockstar wrote:Kornurts : haha, blh msuk Pertandingan Cerpen ne...wakakaka...pngadil rupanya aq ya, ngam juga 2...wakakakaka

    ungu : ba, roger2 sak klu mo dtg....yg cuma Mini LS shj, bak kata tyco, LS yg x djangka...hehehee

    hahaha...adeh...hnya skadar hiburan ba tu bro..huhuhu...
    ya btul tu bro ungu..klu mo dtg roger2 ja sma kmi sni SFC TWU..kitaorg sntiasa ON punya ... Cool
    avatar

    Post on 3/10/2011, 4:52 pm by im

    gambar2 diatas tu sdh menunjukkan bukti kebangkitan semula SFCTWU yg dulunya 'tidur'...tp skrg, time malam jak tidur...hihihiii...
    avatar

    Post on 3/10/2011, 5:16 pm by afwan

    Kornurts wrote:
    afwan wrote:gila lucu..kreatif tul!

    wakakaka...rilek bro..first2 aku tgk gmbr yg pertama tu trus kluar idea sda..boleh tahan ba yg tukang gmbar ni,cara dia gmbar yg buat idea ku kluar..ko yg take picture ka bro???huhuhu...mmg best la pic2 tu smua... respek respek Cool

    yaa bro, aku yg ambil..hehe..bha next ls ko wat lagi la cerita.. =))

    Post  by Sponsored content


      Current date/time is 21/4/2018, 4:49 am